Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през февруари

• 79 220
  • 2 964
  •   1
Отговори
# 2 910
Балончева, не знам за какво ти се е изменила жената, ама написаното звучи много дробре. Та и аз като Сисун 🤗🥰🤫

# 2 911
За това, че беше цъфнала пред вас, ли беше извинението, Балончева? Не звучи да е някакво тра-ла-ла, така че що да не дадеш шанс. А и ако младежът е в час, кво като майка му не е съвсем.

# 2 912
Балонче, за нищо не е рано. Съобрази се единствено дали ти го искаш, с никой друг.
Тази поява на съседа ти точно сега не е случайна. Имаш нужда точно от това в момента. Дай му шанс, ако не ти допадне нещо ще приключиш. Може това да е твоя "лечител" за всички рани. Колкото и силна да си и да успяваш да се справяш с всичко сама, много по- добре е да има някой до теб, да споделиш радост, болка, дори да му се ядосаш за нещо.

# 2 913
Балонит,аз одобрявам! Satisfied

# 2 914
И аз одобрявам! Ти си свободна жена,така че няма нищо лошо в това. Ако стане,стане,ако не.. здраве да е. Пробвай. 🥰
Уфф излизах два пъти по двора,ама днеска е стууд. Нищо общо с вчера. Легнах да дремна,Синеочка с баща й се изнизаха отатък,ама той моя сам не може да живее,викнал комшията на по бира. 🙄 После па друг ще идва... Тука е некъв джаджин дом,което никак не ми допада,ма кой ли ме пита.
Размразявам едно свинско,ще го ръгна във фурната с лук. Салати има. Мислех да правя палачинки,бухти или нещо такова,ама и аз исках,но нямах желание. 😂

# 2 915
  • София
Балонит,голям човек си,аз единствено за отношението към детето бих имала едно наум.Ако се чувстваш щастлива и имаш нужда.

# 2 916
  • sf
Прибрахме се, поспах, сега ми е чоглаво. Щерката само мърмори нещо, тва дете е по-голям егоист и от мене. 😂

# 2 917
  • София
Балонита, давай смело.
Донси, хубав сервиз видях и мекички. Искам и аз.
Ени, досадно е, ама иначе ще ти се мота на теб.

# 2 918
Балонита, давай. Значи мъжете могат да си веят коня и да зарязват жени и деца заради разни фусти, а жените нямат право да са щастливи. И да не се получи, нищо не губиш. Кой знае, може пък да е свястно и сериозно момче.

# 2 919
Надявам се, че не досаждам с моето добиче, но не мога да се въздържа. Отивам да пуша на терасата и там ме чака зачулена принцеса или арабски принц. Не съм сигурна.

Последна редакция: пн, 01 мар 2021, 06:58 от Сирос

# 2 920
  • София
Много е хубава тая гад Чироз.

# 2 921
  • Mediterraneo
А моята гад по едно време изчезна. Тук куче, там куче, няма я, не се обажда отникъде. На терасата я търсих, но погледнах само на дивана, където обикновено се препича на слънце. Появи се като хлопнах външната врата да вървя да я търся навън. Нашата намерила чувала с тарелките, мазните салфетки и разни кокали от вчерашното барбекю, размъкнала го, яла там някакви неща и ми се появява с мазна муцуна!

# 2 922
  • София
Тарталета 🤣🤣🤣, представих си я мазната муцунка. Моята котка е толкова капризна, че дори и не помирисва храна, различна от консервата и.

# 2 923
  • Mediterraneo
Никак не е капризна кучката! Само да е изяла накой найлон или фолио! Че беше се съсредоточила явно върху фолиото от печените картофи, бая парчета беше разпиляла. Как да я следя сега и какво да я правя, ако е изяла нещо, което не трябва?!

# 2 924
Рен, имаш кот? Може ли да видим? Моя дзвер обича хляб и маслини. Редовно намирам филии хляб в банята, ако не съм го прибрла. Влачи, носи Open Mouth

Общи условия

Активация на акаунт