Спам тема(Винено любовен Спам!) - от 01.02. до 28.02.21г.

• 31 859
  • 2 067
  •   1
Отговори
# 1 920
  • На Марс
Меркурий вече не е ретрограден. Ударете го на живот, защото след няколко месеца пак ще бъде.

Фоли ме бара за метроградния Реркурий Simple Smile

# 1 921
  • Далече, далече
Много точно са познали за някои зодии. Grinning

Термометърът на южната тераса показва 30 градуса. Явно доста го е напекло.

# 1 922
Аз седнах да побачкам, ама в леглото, та си дремнах едно хубаво. Събудих се гладна за сладко.

# 1 923
И аз набавих мартеничките. Доволна съм, че този път навреме ги взех, че инак все в последния момент, даже миналата година май изобщо пропуснах и не купувах.

Инак маникюра ми вече е тематичен:

# 1 924
  • На Марс
май е танало бирено време а Simple Smile

# 1 925
Джасте, маникюрчето е намбър уан.  Свежо. Харесва ми.
Още си е жега.

# 1 926
Пънчи, нали знаеш все някъде по света вече е бирено време, тъй, че давай смело и наливай. Beers

Лун, мерсииии. Kissing Heart

# 1 927
На ви хороскопско. Да не забравяме че  сме в спама се пак. Stuck Out Tongue Winking Eye
Скрит текст:
Lion & Monkey Combine - 22nd Feb Rahu / Mars conjunction begins : Effects of Angarka Yoga
Two highly unpredictable & aggressive planets ( Rahu & Mars ) join in the rock solid & fixed sign of Taurus between 22nd February & 14th April 2021. Rahu ( Dragon’s head ) & Mars would be in rapt conjunction on 26th March 2021. This inflaming combination of Lion & Monkey ( as they are called in astrological parlance ) promises to bring surprises & unexpected events along with it as we travel across the 52 days of their journey together.
What happens as Rahu & Mars combine: When Rahu & Mars are within 5 degrees of each other, there is a strong influence and that will come into play from end of February with Mars entering Taurus, the sign where Rahu has been transiting with an exact conjunction taking place on 26th March at 20 degrees Taurus. The results of Mars & Rahu combine are mostly volcanic. Rahu’s energy feels like squalls of chaos, the choppy & windy feeling. While Mars is fiery & easily agitated. Air & fire are the ingredients of explosion. This also goes by the name of Angarak Yoga that means simmering deep within. Reformers like Abraham Lincoln and Albert Einstein had this great combination in their natal horoscope.

# 1 928
това е балгарзки фором

# 1 929
  • На Марс
Фором беше докат имаше милинки ... са е свърталище на вещици и таласъми

# 1 930
Овършах два мола днес 😁
Харесах си порпоме, кожено, коралов цвят. Може и в малиново или горчица 🤪
Оххх...ама не купих, че няма пАри..

И чанти имаше...ама натам не гледах, чеее...отиде конЯ у рЯката..

Инак се разходихме с детето, видяхме хора и те нас. Центрото фул беше....подозирам като отворят барчетата, и ще наклякат окол масите веднагически.

# 1 931
Имаш предвид да знаем какво да ти купим за именния ден? Кога е Тетинден? Stuck Out Tongue

# 1 932
  • София
Добра вечер.
За малко да проспа биреното време. Наздраве!

Джасте, многоо ми харесва маникюра!!

Пънчи, тая седмица са плъзнали контролите кат хлебарки, сигурно от хубуто време. Проверяват ме по 5 пъти на ден.

# 1 933
  • На Марс
Некой ваксиниран да сподели опит ...
Скрит текст:
След Астра Зенека - по седем тека, а след Пфайзер - като шмайзер !

# 1 934
А със Спутник как?

Общи условия

Активация на акаунт