Отговори
# 1 410
Малко ми е трудно да поддържам разговор за вериги, но нека пробвам.
Моята кола е с верига Stuck Out Tongue Winking Eye
И мойто кулло
Уфф, това пък го забравих. Мойто и седалка има 😆
Тай, много приятно. Да дойде Странникът да види, че има живот и извън колата/мотора Stuck Out Tongue

# 1 411
Допел, от Пловдив вози, да. Grinning
Приятно е, не се усеща как минава времето с две кафета, IQOS и контакти за зареждане на телефон.

# 1 412
Благодаря, Тайче! Flowers Rose
Хубаво изглежда, да. Следващия път ще се възползвам задължително. Nature Sun With Face
И както е видно има много пространство, не е рисково откъм корона вирус.

# 1 413
Това е едната половина, другата е с тип кресла, но докато отида, беше се напълнило.

# 1 414
Днес явно ми е страстен петък - за втори път "любих" вербално един арогантен г@з по телефона.
Във вътрешна борба съм с доброто възпитание дали да не го потретя и с И-мейл...  Grin

# 1 415
  • Варна
Допел, типичен рибар си обаче. Пускаш кукичката и чакаш да клъвне. Ми дай малко подробности де, звучи забавно Simple Smile

# 1 416
  • Варна
Довърши го Doppel, до пет пъти.😄

# 1 417
  • Варна
Ми да, вземи поука от мен дето минавам по няколко пъти с колата върху жертвата, да съм сигурна просто...

# 1 418
  • Варна
При престъпление и наказания не трябва да има улики.😄

# 1 419
  • София
Имам заден двор и лопата.

# 1 420
Допел, типичен рибар си обаче. Пускаш кукичката и чакаш да клъвне. Ми дай малко подробности де, звучи забавно Simple Smile

Не, бе, нищо кой знае какво - просто нарекох един нагъл тип на мястото, където гърбът губи доброто си наименование.
Тук най-тежките псувни са фек@лно ориентирани и не посмях да разширявам кръгозора му с балканско красноречие.
Ама пусто трудно понасям типове, които се имат за нещо повече по единствената причина, че говорят родния си език без акцент и не могат да видят по-далеч от написаното в приложни брошури.
Един път се въздържах, за да не гипсирам шефката си, ама втория път вече се лиших от подобни скрупули. Smiley

Какъв по-добър повод да ви каже човек Наздраве за петъка!? Beers

# 1 421
  • Варна
Пожелай му фригидна партньорка или да свършва бързо. Със стандартни ругатни няма да те отрази.

# 1 422
  • София
Явно са му са се случили вече, Вивка, че е толкоз кисел Laughing

# 1 423
Днес явно ми е страстен петък - за втори път "любих" вербално един арогантен г@з по телефона.

дай тел

# 1 424
Допел, кви с атия емоции виртуални? Това да пускаш някой виртуален в живота си не е ли вече отживелица. Simple Smile При мен това се случваше преди 10-15 годин. Вече отразявам само реални хора, всичко друго е аут оф спейс. Я го видиш, я не в живота си, не му харизвай от времето си.

Общи условия

Активация на акаунт