Отговори
# 1 455
  • Варна
Добро утро Simple Smile Свежо, слънчево и май студено. Ще проверя последното след малко като сляза да хвърля боклука. Отметнах повечето домакинска работа и открих, че има нещо, което ненавиждам повече и от чистенето. Смяната на чаршафи. Отврат.

# 1 456
  • Агент под прикритие
Аз си легнах в 5:30, станах в 9. Чудя се дали да не си легна... Пак? Thinking

Добро утро! Grinning

# 1 457
# 1 458
  • Варна
Аз май не съм носила такива... Моя баща пътуваше много преди 1989 и ни носеше други благини Simple Smile

Пуснах си второ кафе, Агенте, предлагам и ти това да направиш. Как е из вашия тараф? Има ли нещо, което да те събуди по-добре от една обиколка на две гуми? Април-май може да наобиколя нататък Simple Smile

# 1 459
агент, лягай
хай, реденето на опашка за райфелки беше приключение
последното си яке изхвърлих преди десетина години, беше станало на дреп и се предадох
имам разни други в гардероба, но те са просто дрехи
трябваше да си запазя поне едно копче

# 1 460
  • Варна
Бубе, била си част от историята значи Simple Smile

Аз винаги съм си падала повече по джинси. Дънки започнах да нося бая късно. Като гледам и щерката на мен се е метнала. Не мога да й сваля клиновете от задника, за дънки не ще и да чуе.

# 1 461
  • BG
агент, лягай
хай, реденето на опашка за райфелки беше приключение
последното си яке изхвърлих преди десетина години, беше станало на дреп и се предадох
имам разни други в гардероба, но те са просто дрехи
трябваше да си запазя поне едно копче
Споко Бубе, собствениците се сменят, марката остава... обикновено, де.

# 1 462
  • Агент под прикритие
Пуснах си второ кафе, Агенте, предлагам и ти това да направиш. Как е из вашия тараф? Има ли нещо, което да те събуди по-добре от една обиколка на две гуми? Април-май може да наобиколя нататък Simple Smile
Събудиха ме две котки, които се биеха под блока. Как би било удобно да ги науча да се бият в определен час, за да ги ползвам за будилник.... Joy

Снощи коментирахме това, да вадим вече колелата. Имаме вече няколко маршрута за обсъждане и времето започна да става като за каране. Вчера примерно беше идеално за една обиколка, за разлика от днес: начумерено едно такова и капи, ще да вали...
Откриваме скоро сезона. Simple Smile

Райфъл носех и аз навремето.... Simple Smile

# 1 463
И аз се изкуших да тръгна с хлапето на една дълга разходка (извън София), щото времето хубаво. Хубаво, ама... студеничко малко. Но пролетният дух... Flowers TulipFlowers TulipFlowers Tulip

# 1 464
  • София
Лоре,от следобяд се разваля да го имаш предвид

# 1 465
какво сладко коте. вчера гледах подобно начумерено и пуфкаво

# 1 466
райфъл да приключват, детството никогаш..

# 1 467
  • BG
Какъв райфъл, рифле, бре, рифле се носеше... Grinning

# 1 468
Райфъл ще си остане част от един друг момент, от едно друго изживяване. Романтично, адреналинено, ново, лудо, бунтарско.
Имах, откраднаха ми ги от простира на тераса от втори етаж на кооперация. Спомням си, че беше много криминално изживяването.
Надявам се да ги купят некви хипстъри дето знаят какво да правят с бранда.

# 1 469
комунизма свърши. Холдан е тук

Общи условия

Активация на акаунт