Отговори
# 1 425
той заплашва по интернет много очакваш от него

# 1 426
Не очаквам, явно просто не разбирам за какво говори. Simple Smile

# 1 427

si4ki на данцинга

# 1 428
  • Варна
Дай нещо по-хард.

# 1 429
Бази, бе, той ми звъни човекът по служебни дела и да ми тежкарее.
Пък не знае, че статуята на Аполон са я правили по мои ТТ данни. Smiley

# 1 430
Оффф, туй ли бе.
Аз мислех, че виртуален френд.
Ти ако знаеш мен кви заплахи ми пращат разни виртуални "клиенти", ше трябва раздел в мамата да отворим. Пускай ги по пързалката. Вика ми, ша ви скапя репутацията – от злоба и безсилие една последния път. Да скапва, то тъй се скапва репутация от една истеричка, градена с години. Тотално съм ваксинирана към такива кукумицини. Не че не ме ядосват, ядосват ме, ама ми минава. Simple Smile
Пожелаваш успех и блокираш, не се обясняваш. Да те уча ли?

# 1 431
Работата с хора не е като писането по форумите Simple Smile
Наздраве!

# 1 432
Я да видим странжера са към кой век ше ме ориентира?

Май някой искаше и нещо по-хард?

# 1 433
Много се заобяснявах, ама айде да съм изчерпателен поне - значи моята работа, за да се превърне в готов продукт минава през две инстанции за одобрение. През едната е минала, този човечец е втората. Върна ми с едни указания за корекция, коригирал съм, което е допустимо и възможно за изпълнение, но симпатягата ми звъни и казва, че нямало да си прави труда да проверява всичко втори път, щом не било както бил написал първия. И вместо да изслуша аргументи, ме взема на подбив, когато разбира, че съм чужденец.
Е, не си уредих незабавно одобрение на проекта, ама поне ми стана кеф в процеса. 😄
Айде стига съм плямпал, а да пиеме по същество.

Наздраве, Дренче!

# 1 434
Познато. Simple Smile Да, пускай по пързалката. Синдрома на малкия-голям човек.
Дренче, баш същото си е. И писането у форумО и работата с хора. Просто едното плаща, другото все още не, но и натам работим. :>

# 1 435
Допел, къде работиш ти???
В моето бюро има 1 германец, 2-ма холандци, едно китайче, един японец, няколко бразилци, и нито един чужденец Simple Smile Японеца е най-зле с акцента, бая трудно му се разбира.
А, има и 2-ма италианци, трето поколение все пак, но си говорят помежду си на италиански и на тях никой не им дава проекти, щот е ясно, че са мафиоти Simple Smile

# 1 436
# 1 437
Спешъл за зрънчо:

See you later aligator

# 1 438
за мен нещо по-нежно, ако обичате...
наздраве Grinning

# 1 439
бела роза

Общи условия

Активация на акаунт