Звездни компромати - Февруари'21

• 232 441
  • 2 075
  •   1
Отговори
# 120
  • Sofia
Не знаех,че имат такава разлика 🙃

# 121
Не знаех, че са роден в един и същи ден

# 122
  • Glasgow
Този на Христина беше доста хубавичък

# 123
Шакира и Пике ❤ Страхотни! И дечицата им са сладурковци.

# 124
  • София
Шакира и Пике са ми любимата двойка ❤

И на Николчето главата изглежда несъразмерна с тялото на тази снимка...
Скрит текст:

# 125
Ваня Щерева отпърво беше войлеболистка. После не знам кой реши да я набеди за певица, а тя се набеди за писателка. И бижута някакви продава, и те са ужасен кич. За нито едно от тези неща не я бива. Инфантилна, флегматична, комплексирана. От темата сефте виждам тези снимки, но ако са наистина публикувани, си е направо жива излагация.

# 126
Май точно с тази рокля беше тази вечер и я заподозрях във втора бременност. Самият модел има лек набор на корема, може и да си въобразявам...

# 127
Малкоданска е в Черешката на тортата. Изключително изкуствена.. Направо е нетърпима за слушане. Влязла е в някаква роля, но ужасно, ужасно много и личи колко я затруднява.

# 128
Ева И Санти
Скрит текст:

Скрит текст:

# 129
Шакира и Пике са ми любимата двойка ❤

И на Николчето главата изглежда несъразмерна с тялото на тази снимка...
Скрит текст:

А това годежен пръстен ли е?
Дали скоро ще има сватба?

# 130
Ваня Щерева не е била волейболистка, а е завършила спортно училище с лека атлетика.

# 131
Благодаря за новата тема! Записвам се с едни г-жа Екимова, баба Дони и още 2, които нещо се изживяват а ла Сексът и градът:

Скрит текст:

# 132
  • DE
Много сладки Шакира и Пике, харесвам ги.

# 133
Малкоданска е в Черешката на тортата. Изключително изкуствена.. Направо е нетърпима за слушане. Влязла е в някаква роля, но ужасно, ужасно много и личи колко я затруднява.

Да, гледах я тази вечер и се чудех - насилва ли се или й идва отвътре? Някак изморително ми дойде цялото й представяне.

# 134
Ще си разчекне устата зорлям да се усмихва. И си личи как се насилва. Тая положителност на всяка цена много ме преНервя мен! Ако ти е криво и си кислеяк, бъди си! По- добре от тези изкуствени напъни! То па не може висчки да сме вечно бели и нахилени! Трябва да има и криваци тук таме, инак как ще изпъкнат благите?!😂😂🤭

Общи условия

Активация на акаунт