Звездни компромати - Февруари'21

• 231 291
  • 2 075
  •   1
Отговори
# 1 650
  • София
Дженифър Лав Хюит винаги много ми е харесвала като визия. Не знаех, че е над 40, както и че е имала период, в който е била пълна.

Изобщо аз на Дженифърките съм им фенка и Анистън, и Лопес, и Гарнър, и Лав Хюит... всички много ги харесвам.🤩

# 1 651
Познайте кой се къпе? Simple Smile

# 1 652
Джейсън Момоа?

# 1 653
Момоа е.Е добре,че е решил да се изкъпе,но пък космясал бррр

# 1 654
Тъкмо си помислих, че Киану най-накрая се изкъпа.Simple Smile Но и на Момоа му беше крайно време.

# 1 655
Деян И Радина в Търси се: https://www.btv.bg/video/shows/tarsi-se/videos/tarsi-se-radina-k … nkov-1-chast.html
Водещите правят много неуместни коментари.

# 1 656
  • Rock & Roll feeling ...
Dress as Princess, благодаря за линка Flowers Four Leaf Clover

Пуснах си го, на пръв поглед Радина ми се струва с промяна в усмивката ... или е напълняла и зъбите не изпъкват както преди, или ги е сменила.

# 1 657
Деян И Радина в Търси се: https://www.btv.bg/video/shows/tarsi-se/videos/tarsi-se-radina-k … nkov-1-chast.html
Водещите правят много неуместни коментари.

Какви?

# 1 658
  • Sofia
Опитах се да гледам Донков и Радина, превъртах на моменти, защото установих, че двамата заедно са ми неприятни. Нещо в общото излъчване, обожанието, с което тя го гледа и неговият напън все той да каже, да я прекъсне и да завърши изречението. Приятелката-актриса, която им ходи на гости, какво точно каза - че Радина винаги готви, а Деан я критикува, че все нещо не е както трябва? Такова ми е усещането за тях двамата - той вечният недоволник, тя все да му се хареса, ама все не й достига нещо. Тя се е разхубавила. Той-все така противен.

# 1 659
Владо Пенев беше първия близък поканен за да говори за тях и той спомена, че за пръв път е снимал с Радина в ролята й на негова любовница. Тъмнокосата водеща попита знаели и може ли да каже Владо Пенев сега на Деян каква любовница е Радина?!?

Имаше още няколко тъпи коментари, добре че не им обръщат внимание.

# 1 660
Деян и Радина са ми както са били Ирмена и Стефан.Не,че съм им под чаршафите,но такъв тип са мъжете-ментори,самовлюбени,емоционални душевадци.Simple SmileТова на база техни тв изяви,но пък може и да греша.

# 1 661
  • Viena
След палУна, време е за.....

# 1 662
Satisfied
Деян и Радина са ми както са били Ирмена и Стефан.Не,че съм им под чаршафите,но такъв тип са мъжете-ментори,самовлюбени,емоционални душевадци.Simple SmileТова на база техни тв изяви,но пък може и да греша.
Тоя паун Стефан нали уж беше с една бивша водеща Яна. Ама и там нищо. Ще чукне 50г като ерген, този хубавец недооценен Satisfied

# 1 663
  • Sofia
Галка
Скрит текст:

# 1 664
Фодютен 🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт