Звездни компромати - Февруари'21

• 231 286
  • 2 075
  •   1
Отговори
# 1 680
Коренно различно мнение имам аз за Митко Павлов от съвместната ни работа. Изключителен професионалист, много креативен, успява да създаде необходимата за събитието атмосфера.

# 1 681
Коренно различно мнение имам аз за Митко Павлов от съвместната ни работа. Изключителен професионалист, много креативен, успява да създаде необходимата за събитието атмосфера.
Все едно за друг човек говориш! Как толкова години не излезе от образа на селския идиот?!
Плачков по нищо не отстъпва на другите артисти депутати! Бездарни, безпринципни и гладни!

# 1 682
Доста черен хумор вкарва Митко Павлов сутрин, слушам си го редовно аз.

# 1 683
А на екран е един невротичен и хипер активен.

# 1 684
Десислава с прекалено много ботокс
Скрит текст:

# 1 685
Така е , поддържа се нали е с млад мъж.

# 1 686
И той ли е гърмяща змия?

# 1 687
  • гр.Пловдив
Калканджиева е страхотно свежа и изпъква пред тази Роси на корицата.Много ми харесва и е забележително с оглед на нейните зловредни маратони с алкохол и по 1+ кутия цигари дневно как успява да изглежда толкова добре ! Ами браво на нея !

# 1 688

Радвам се, че при вас добре се получава съвместната работа. Той настроение на сцената за гостите може и да създава, но всичко останало около организацията... и не само от съвместни събития, но и от други проекти са ми впечатленията.
Изобщо голяма част от популярните личности не отказват ангажименти, но малко полагат някакви усилия да си свършат работата качествено. Работила съм с хора, които даже не са благоволили да си прочетат думичките, които са им подготвени, съгласувани и изпратени дни по-рано по тяхно настояване. Сричат, пелтечат, но не им е неудобно... хонорарчето в джобчето и това е. А за музикални изпълнители колко мога да напиша...

# 1 689
Калканджиева е със много обработено лице на снимката, то е очевидно.
Митко Павлов му симпатизирах преди 10-ина години, беше много свеж и естествен, и различен от другите, сега е ужасно дразнещ

# 1 690
И той ли е гърмяща змия?
това какво значи?

# 1 691
  • Sofia
Сладурите на Петя и Илиян се учат да плуват 😍
Скрит текст:

Дамата май се завръща 🤔 записва нова песен
Скрит текст:

# 1 692
  • Бургас
Женя я видях лятото в Бургас в една бирария.Беше на съседната маса и жената си изглежда много добре!
Има такива хора,където природата е била щедра!
Без да е направена и натруфена,като тийнка облечена и без грим,пак си беше в пъти по-добре от разни претенциозни млади кифльочи.
Не съм фен на Женито.Мразя даже като се говори за мутрите и 90-те!
Обаче си е свежарка!

# 1 693
На снимката Жени Калканджиева изглежда страхотно, тя по принцип си е хубава жена без 1001 корекции, но не мисля че следите от бурния живот са я подминали. Когато бяха скандалите със съседите ѝ я даваха от близо и доста си личеше
Скрит текст:

# 1 694
Еми, не мога да се сдържа... Дантелена рокля и бейзболна шапка?? Сериозно ли?!?!!

Общи условия

Активация на акаунт