Отделяне от вкъщи?

• 7 124
  • 270
  •   1
Отговори
# 90
Къде се забърза да переш мръсни мъжки гащи и чорапи?
Прави са родителите ти, но после ще ги разбереш, чупи си главата.
Може пък той да ѝ ги пере или да се редуват. Кой е казал, че само тя ще пере?

П.П. У нас обичайно дъщеря ми пуска пералня, особено сега с дистанционното обучение. Да я ожали човек Simple Smile

# 91
Как какво? Редица неудобства с нейните и неговите родители. Губи се романтиката.

# 92
За това сме помислили. Измислихме автоматичната пералня.
По-добре да си счупи главата на 20 от колкото на 30.
С това си мислене ще възпитате емоционални инвалиди, хора, които в живота не харесвате.

Автоматичната пералня изисква да я заредиш, натиснеш копче и после да простнеш дрехите, същото е и с миялната. На 22 най-добре е да са си гаджета, без битовизми....

# 93
Аз желанието да живееш с любимия го разбирам, и аз съм искала същото. И съм се омъжила на 21. Е, след като сме били три години гаджета, но кой ти гледа дреболии.
Мен ме смущават две дребни неща.
Едното е - това, което писа, че той няма да те изостави в безизходица.
Другото - за родителите, че до сега все е ставало "на тяхната".
Сякаш не го правиш от любов, а напук на вашите, без обаче да имаш зрелостта да си поемеш отговорност за действията си и затова Той (мъжът с главно М) ти е някаква гаранция, че няма да се провалиш.

Не го разбирам. Огледай мотивите си. Искаш ли да си самостоятелна? Бъди!

# 94
Зареждането на пералнята не е като прането. Имам седемгодишен опит в прането на ръка.
Те пак са си гаджета.
Не доумявам защо искате да убиете ентусиазма и желанието за самостоятелност на едно младо момиче.
От съжаление, че не сте имали нейната смелост ли?
Родителите ѝ достатъчно са се заели с тази задача.

# 95
  • София
Скрит текст:
За това сме помислили. Измислихме автоматичната пералня.
По-добре да си счупи главата на 20 от колкото на 30.
С това си мислене ще възпитате емоционални инвалиди, хора, които в живота не харесвате.

Автоматичната пералня изисква да я заредиш, натиснеш копче и после да простнеш дрехите, същото е и с миялната. На 22 най-добре е да са си гаджета, без битовизми....

Ей, богу, това момиче ще се прекърши бре! Верно по-добре да стои при мама, с един поднос да й носи храната, а с едно гърне да отнася... резултата.

# 96
  • София
Разбирам родителите. В момента акцентът трябва да пада върху обучение, работа, а тук нещата се въртят около осигуряване на терен за секс.
Ако зорът беше за самостоятелност, щеше вече да се е изнесла. За мен общото съжителство е стъпка към по-сериозни отношения, а не споделяне на общ креват.

# 97
Ха-ха, защото може би знаем, че принцът се превръща в жаба в полунощ.

# 98
Защото като са си по къщите отпада търсенето на терен за секс.

Динчо, по-добре по рано и от личен опит да го открие.
Никой не е казал, че ще спре с учението и работата. Вечер ще се прибира у тях си, не у мама и тате.

# 99
Аз не разбрах, те против това 20-годишната им дъщеря да бъде самостоятелна ли са или конкретно не искат да живеят с него?

Скрит текст:
Зареждането на пералнята не е като прането. Имам седемгодишен опит в прането на ръка.
Те пак са си гаджета.
Моят е 4-годишен само. Всеки си переше сам дрехите, чаршафите и други обемни неща - по-силният. Далавера си е даже да имаш мъж до себе си Trollface

# 100

Никой не е казал, че ще спре с учението и работата. Вечер ще се прибира у тях си, не у мама и тате.

Кога пък теренът за секс е бил проблем и защо трябва да се обвързва с прането, миеното на мръсни съдове и т.н.

# 101
  • София
Сигурно е много удобничко на 20 гаджето ти и сексът да са на една ръка разстояние по всяко време и да има кой да те гунка, цунка и храни.

На 20 е кеф да живееш сама, да си правиш каквото искаш и да се уговаряте за гостита, всеки да си знае къщата и границите, да не ти дудне някой всеки ден, не да трупаш великия опит, докато пренебрегваш себе си.

# 102

Кога пък теренът за секс е бил проблем и защо трябва да се обвързва с прането, миеното на мръсни съдове и т.н.
Казах си мнението и спирам да споря за спорта.

# 103
  • Варна
Може би, защото сме имали тази смелост, не сме съвсем ок.
Родителите и те затова го правят, но всеки е в правото си да опита каквото му иска душата. Просто да направи нужното, да не е за сметка на връзката й с родителите.  То родителското тяло обикновено много преглъща и все пак.

И аз съм дотук, преповтаряме дъвкани неща.

# 104
Щом я влече да ходи да пере мръсни гащи и чорапи, да мие мръсни чинии, животът си е нейн.

Общи условия

Активация на акаунт