Отделяне от вкъщи?

• 7 101
  • 270
  •   1
Отговори
# 135
Ако тя искаше да се изнесе сама, аз първа щях да я подкрепя. Ако връзката беше поне от една година - също. Ама два месеца с 20-годишен, който вече е врял и кипял в семейния живот...
+1

# 136
  • волно калдъръмче
не да трупаш великия опит, докато пренебрегваш себе си.
E, момата иска да разбере точно това - да се завърти в рутината. Ще се загуби в нея. Ако събере сили, ще се намери пак. Не е минала по този път, няма как да знае подробностите.

На този определено не му е просто до самостоятелен живот. Той въобще не е подготвен за него. Сменя детската стая за квартира в съжителство с момиче, което го оставя, щото много читаво им е било съжителството. Не приемам и на милимунда неговото обяснение за разпада на първата връзка - тя не искала да го чака да се върне от гурбет. Той въобще защо е заминал? Да печели пари за общото им бъдеще сигурно или да се занимава с някаква незначителна работа и да се прибере пак като ерген, след като му омръзне. Явно да, работата не му е понесла, върнал се е и пак си е в детската стая. Намерил жена с професия и що да не си поиграе пак на старата игра, в която ще се подкрепят и живеят като истинско семейство.

# 137
Моя съвет е да си изживееш максимално тръпката от новата връзка, като не живеете заедно още от сега. Сега е момента да пърхат пеперуди, да нямаш търпение да се видите,да имате романтични уикенди заедно, да бъдеш ухажвана. Ако той е мъжа за теб, имаш цял живот да живееш с него. Нищо няма да стане да минат още няколко месеца.

П.С.Той се изнася от тях всеки път с ново гадже ли?

# 138
  • Далечният изток
Десинка слушай, когато бях на 20-21 не можех да се изнеса с гаджето ми защото не правех мои пари и не се чувствах удобно баща ми да ме спонсорира, а аз да живея като семейна. Но ако правех пари тогава, щях да съм се изнесла. На 21 ти си вече голяма - няма какво да се консултираш с вашите след като си финансово независима. Има едно нещо обаче - понякога когато хората заживеят заедно стават като женени, секса умира и връзката се продънва. Хубаво е ако ще живеете заедно направо да се ожените, по добре е за твоята репутация- показва че си ИСКАНА жена. Родителите ти сигурно затова се дърпат.

Подобни съвети никога не бих дала и то на хора, които не познавам.
От два месеца са гаджета, ама да се женят, че иначе нямало да е искана?! Rolling Eyes Що за глупости...
Няма такава закономерност, че като заживеете заедно без брак сексът умира, пък с брак цъфти и върже...
Просто да поживеят заедно, защо да е проблем не мога да разбера.

# 139
  • София
За двумесечна връзка дори няма да намеря за нужно да се запознавам с него.
Да подкрепя такова решение - не мисля.

# 140
Моя съвет е да си изживееш максимално тръпката от новата връзка, като не живеете заедно още от сега. Сега е момента да пърхат пеперуди, да нямаш търпение да се видите,да имате романтични уикенди заедно, да бъдеш ухажвана. Ако той е мъжа за теб, имаш цял живот да живееш с него. Нищо няма да стане да минат още няколко месеца.

П.С.Той се изнася от тях всеки път с ново гадже ли?

Не, не се изнася с всяко ново гадже, един път само се е изнесъл.

# 141
  • София
Десинка, дайте си шанс да се опознаете. Нека мине лятото, да изтъркаляте известни емоции и на есен -ако още държите, пробвайе тогава.

# 142
Десинка, дайте си шанс да се опознаете. Нека мине лятото, да изтъркаляте известни емоции и на есен -ако още държите, пробвайе тогава.
Има логика като компромисно решение.
Той в момента у техните ли живее, или сам? Май е у техните?

# 143
На квартира е от скоро и не,той не ми е повлиял на решението.

# 144
  • София
Чудесно, значи имате място за спокойно виждане.
Гостувай често, ако искаш оставай да преспиваш, радвай се на пеперудите, но не бързай.
Остави вашите, бъди ти умната.
Време пред вас - бол!

# 145
Скрит текст:
не,той не ми е повлиял на решението
Повярвах ти, да... Били сме на 20 и сме го минали тоя път. Поиска да споделим опит, правим го. Друг е въпросът, че на теб не са ти изгодни мненията ни.

# 146
На квартира е от скоро и не,той не ми е повлиял на решението.
Т.е. ти искаш да се изнесеш при него, така ли?
А нужно ли е от веднъж да се пренасяш? Отивай, оставай за по вечер-две-три, остани седмица. Като видиш, че си пасвате, тогава си пренеси целия багаж. Тогава вероятно и родителите ти ще са малко по-спокойни.

# 147
Оф като ви чета и изпадам в див смях. Какво опознаване като се виждат от дъжд на вятър? Колко години и месеци могат да попилеят "в опознаване" (което така няма и да стане, защото НИКОГА не са живяли заедно). Аз всичките си гаджета ги опознавах като заживявахме заедно и чак тогава разбирах защо нещата няма да се получат. Ако я карах така както вие предлагахте още щях да се размотавам с тоя и оня само и само да не се изнеса от вкъщи (сакън!).

# 148
Оф като ви чета и изпадам в див смях. Какво опознаване като се виждат от дъжд на вятър? Колко години и месеци могат да попилеят "в опознаване" (което така няма и да стане, защото НИКОГА не са живяли заедно). Аз всичките си гаджета ги опознавах като заживявахме заедно и чак тогава разбирах защо нещата няма да се получат. Ако я карах така както вие предлагахте още щях да се размотавам с тоя и оня само и само да не се изнеса от вкъщи (сакън!).

Изнасянето от вкъщи не значи нанасяне при някого.
По същата логика бръкни в контакта, за да установиш, че ще те удари тока - иначе няма как да разбереш.
Наистина - който няма акъл, има крака. И бих добавил дупе (да му е яко).

# 149
  • София
Именно, за да почерпи от твоя опит.
Да види първо дали СТАВА.

Общи условия

Активация на акаунт