ЮЛЧЕТО добричко мило, в мама се е то сгушило!

• 10 721
  • 317
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Lala,за да не повторя това което са казали другите мами ще ти кажа само КУРАЖ.важното е че се е видял проблема навреме.искам да ти кажа че нашия хубостник лежи само наляво Thinkingкаквото и да правим и да го наместваме надясно почти веднага си се намества пак наляво.главичката ни се е изкривила и педито каза да го слагаме само надясно,но то това шило не стои .аз също съм изпаднала в голяма чуденка какво да правя по въпроса newsm78 newsm78 newsm78.ти при кой лекар ходи?
Maira дано и при вас всичко да е наред Hug
Наде, welcomeотново
надявам се  всички да сте се наразходили днес че от утре Wear Umbrella coldжална ни майка.какво ще правим зимата вкъщи?те бебоците ще луднат между четири стени.
аз отивам да свърша малко работа 1dishes wash hang

Честити месечинки на:
Анна на мама Maxin
Мадлена на мама Plamebg
Александра на мама Veli M

Да са здрави и да слушат мама и татко

Последна редакция: чт, 05 окт 2006, 19:13 от jorjito

# 211
  • somewhere over the rainbow
Бяхме 4.900 кг. миналия месец. Сега на 10-ти сме на консултация,но не вярвам да сме повече от 5.500...ама знае ли човек newsm78 Значи е нормално да сме още с 2-ката. Знам,че те са 3-6 кг, но всички ми викат стигне ли 5 кг. да минавам на 3. Та за т'ва се зачудих...ама те хората са си писали. От друга страна е по-добре,че са по-евтини Money hahaha Embarassed

# 212
  • Варна
N_A_N,ние като чукнахме 5 кила минахме на 3 и са ни много добре. 2 много ни стягаше на крачетата. а за цената  на 3  тя е същата само че в пакета не са 98 броя а 90.вече 4 идват по скъпи защото са 72броя май,а цената е пак толкова

# 213
Ase,благодаря за съвета,но май не е проблем обстановката,защото обиколих цялата къща,та чак и в сауната пробвах ,но така и не можах да намеря място,където да засуче.После пробвах и с лъжичка,и пак нищо.Накрач четох в един немски сайт,че може да стачкуват ,защото кърмата тече много силно.И взех,че пробвах да изцеждам малко и после да му бутам цицата и СТАНААААААА LaughingНаправо бях луднала цяла седмица с този отказ да суче.Гери,пробвай наистина да кърмиш,докато е сънен бебока,при нас се получи.
И Алекс плаче след баня и едва успявам да го облека,направо е АД Sick  Да не говорим,че в последно време след 19-20 часа става кошмар от рев.Направо не мога да си позная кроткото детенце  .Момичета,как го постигате този номер с нощните паузи? newsm78 Нашата голяма уста се ококорва и в 3 през нощта да яде и не зная как да го отуча?!

# 214
жоржи, ние в къщи вече започнахме всичко да организираме по начин бебока да бъде стимулиран да се обръща наляво : обърнахме леглото на другата страна, сложихме една възглавничка да подпира главата, за да я задържа само наляво, играчки има само в лявата част на леглото, като го слагаме в шезлонга закачихме играчки само в лявата част, като сядам на компютъра го обръщам така че да му се налага да се обърне наляво за да ме види, в стаята така го разполагаме, че като каката беснее тя да му е от лявата страна и така той се обръща да я гледа наляво (Мишел много помага в това отношение, защото тя създава благоприлично голям шум и отлично го стимулира Simple Smile). Въобще от 24 часа насам сме обсебени от лявото Grinning Можеш да си помислиш, че сме някакви маняци Joy Аз започнах да гледам по-оптимистично на нещата, повтарям си, че може би нашият случай е от леките - като чета някои последствия от болестта какви са и ми звучат малко страшничко, но си повтарям непрекъснато, че това на нас няма да ни се случи. Таткото също много чете по въпроса, влезе в разни френски форуми да види там майчетата какво разправят и ми каза, че не трябва да се притеснявам чак толкова. Сега обаче проблемът е, че не можем да намерим лекарството, с което трябва да се направи физиотерапията. Излязло било от официалния списък на внасяните лекарства в България и се внасяло нелегално.  Shocked Преди било ползвано много често за такива случаи като нашия, а сега трябва да търсим разни паралелни пътища, за да си го купим. Да не говорим за цената, която хич не е малка. Но съм мобилизирала всички около мен и твърдо съм решила, че ще го търся. Хирургът ми каза, че това е лекарството, няма с какво друго да го заменя. Жоржито, лекарят е доцент Шейтанов, детски хирург, аз ходих на преглед при него в Специализиран Медицински център по Детски болести на улица Генерал Гурко 49, тел.611 116. Пиша тука координатите, защото и други майчета ме питат. Съвсем случайно попаднах на него, но където и да отида, даже и в аптеката като видят неговото име на рецептата ми казват съвсем спонтанно, че той бил най-добрият детски хирург в града. Затова реших да го послушам и паралелно да потърся добър кинезитерапевт за упражненията и ортопед за второ мнение. Това е. Който има съмнения за проблема, препоръчвам да видите лекар, за да ви е мирна главата. Сега 2ри, 3ти месец е най-благоприятното време да се диагностицира проблемът. 

Тука ви чета че бебоците ви правят стачки разни Grinning Пиер-Павел е уникален случай в това отношение, защото аз вече от 2 месеца почти му давам АМ, но той продължава да сучи. Мисля че понякога не дръпва и 10 грама, но дърпа там и хич не се отказва. И аз си му давам. Особено като е по-нервен се успокоява мигновено като му дам да суче. При мен проблемът е, че понякога като дам шишето и започва да пищи. Та давам гърдата и после го гушвам в мен и давам биберона много близко да гърдата, все едно го кърмя. Иначе не става. Взех да му давам да суче по-често, за да си увелича малко лактацията, но ми се струва, че не успявам много. Като го измеря на кантарчето показва някакви смешни количества ама продължавам да давам. Нали ми казаха, че и 10 грама да са, пак са от полза и аз ги давам щом той си ги иска.

# 215
  • на правилното място, в точното време
 lala , и ние така. От 20-ия ден сме на смесено хранене,но беба не се е отбила, вечер сме само на кърма и не иска да заспива освен на цица. Не знам колко се нахранва, но определно е фен на циците ми  breastfeeding  Joy Joy Joy Е, тая иконка е велика, този,който я е правил е знаел за какво става въпрос! Peace  Ние сме с 3, и вече й стягат на крачетата. Но е малка пък за 4. На 3 месеца беше 6 кг.Сега и 7 да е, пак ще са й големи  newsm78 Ще изчакам още.
 А за бабите на мен ми писна от тях. Колкото и рядко да ги виждам,пак ми е много  #Cussing out
 Едната е на село и само мърка-кво прави беба, що не я доведете да я видя. А тя не може да се тръсне,щото кокошките й са по-важни. #2gunfire Да си ги гледа и гушка тях.Като намери време за беба, да дойде! #Cussing out #Cussing out
  Уф,пак се ядосах, а си бях казала,че няма да им се впрягам повече.
  Хайде лека от нас и   Hug

# 216
  • на правилното място, в точното време
  Хмммм, интересно  newsm78, има една икона, на която бебока реве и си плюе бибата,майка му приближава и го слага на цицата си. Кликнах ,за да я сложа,но като публикувах поста си, я няма  Shocked, а от страницата на иконките изчезна и има празно място  newsm78 newsm78 newsm78
  както и да е,смешна е!
 Лека!!!

# 217
Аз я виждам  Joy

# 218
  • Варна
Lala,и аз смятам утре така да направя.ще преместя всичко така че да се обръща надясно.Благодаря за координатите на доктора,ще взема да отида с малкия да види кака е хавата поне да съм спокойна.
Ravia и аз я виждам Laughing
обръщам се кам някоя мама на която и се занимава да ми обясни как да си сложа снимка в профила.толкова съм изтъпяла че немога и немога да го направя.уж пикселите наред пействам,мействам нестава.немога да си покажа рожбицата.
Помагайте Embarassed

# 219
По въпроса за памперсите ние сме ве4е на 4-рка Памперс.
jorjito, sorry че не съм се обадила, но батко ни е малко с възпалени очи и не е на градина.

# 220
  • Варна
успяяяяяяяяяяяяяяяях. Party Party Party
ето го моя мушморок.сега ще се опитам да кача снимчици.
BuNNy,няма проблем.  bouquetда оздравявате бързо

# 221
Здравейте от нас посреднощ  Grinning
Лала стискаме палци всичко да е наред.Дано намерите въпросното лекарство  Praynig
Maira а това при вас поправимо ли е  newsm78

Ние от хайманосване не ни остсава ред да пишем  ooooh!
Днес цял ден бяхме с боди късо ръкавче.Вече за последно че ще се застудява   Cry

Ползваме на Либеро 5-8кг.Тежим повече от 6кг.Незнам точно колко  Thinking

Моето свеки най-накрая кандиса и реши да не го приспива на ръце  Crossing Arms
И това щото снощи не ми издържаха нервите и ми кипна  #Cussing out
Та Галин от 2 дни заспива сам с бибката и съм много доволна  Joy

Хайде отиваме да наним   Hug

# 222
Добрутро, майчета и дребчовци!   bouquet

Лала, силно вярвам, че всичко ще се оправи, още повече щом проблема е в мусулче. Ти си ми пример за силна мама, не съм го казвала досега, но така съм те възприемала винаги и затова съм убедена, че Пипи ще е добре щом ти се грижиш за него!  newsm51

Аз точно четях темичката ни, когато познайте какво се случи - Каби се обърнал по коремче!! Може и да не е било много съзнателно, но от няколко дена успява да се завърти на една страна (ЛЯВАТА). Е, той се въртеше и като беше на 1 месец, но тогава памперса му помагаше, докато сега го прави на мускули.

Каби понеже е супер активен и никакво одеялце не се задържа, за чорапи да не говорим, чудя се дали да не почна да го пъхам вече в чувалчето. Ама то е ватирано и край с прословутото ми каляване..  newsm78

По въпроса за свекървите, ще си замълча по адрес на моята прескъпа и само ще ИЗВИКАМ - АААААУТ и АМАААААН!

# 223
Снощи беше топло.Завих Галко с бархитена пелена.
За чувалче не съм се замисляла още  newsm78

Вие купихте ли вече чувалчета и ако да с ръкави или без  Thinking

# 224
Аз си взех чувалче от ПРОДАЛАНИКА за бебета 6-9 месеца, ватирано, без ръкавчета. Мисля да го пъхам вътре само по боди с дълъг ръкав.. когато купя такива, разбира се...
Досега не чувствах проблем с отвиването, защото стаята е южна, но сега като се застуди.. мисля си, че и на големите хора не им е хубав съня когато им е студено, та.. знам ли

Общи условия

Активация на акаунт