Център за асистирана репродукция (ЦАР) тема 35

• 49 176
  • 801
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Много благодаря!

# 631
Момичета, вече имам заповед, връчена електонно. Подадох документите на 09.08 електронно, а малко по-късно през деня ги пуснах в кутията на ЦАР на хартия. Днес, 16.08. заповедта вече е при мен! Много бързо действат!

# 632
Момичета, вече имам заповед, връчена електонно. Подадох документите на 09.08 електронно, а малко по-късно през деня ги пуснах в кутията на ЦАР на хартия. Днес, 16.08. заповедта вече е при мен! Много бързо действат!

Уау! Браво. Ние подадохме на 19.07. , но нямаме заповед.

# 633

Уау! Браво. Ние подадохме на 19.07. , но нямаме заповед.
По възможност си направете регистрация в системата за електронно връчване и отбелязвайте на документите за ЦАР електронно връчване, като начин на връчване на заповедта.  И за вас и за тях е много по-лесно и бързо! Успех на всички!

# 634

А задължително ли се пускат и на хартия, ако са подадени електронно или вие за всеки случай сте ги пратила и в пощата им?

# 635

А задължително ли се пускат и на хартия, ако са подадени електронно или вие за всеки случай сте ги пратила и в пощата им?
Казаха ми да ги пратя електронно, щом има регистрация, за да може да ми дадат веднага номер, тъй като заседанието явно беше на другия ден, но ми казаха, че ги искат и на хартия.

# 636
  • Пловдив
Момичета, получих известие от Еконт, че ще имам пратка утре.59041 съм, но съм за смяна на клиника между първи и втори опит и затова май е по-бързо при мен.

# 637
Добър ден, някой да знае дали се очаква да заседава комисия до края на август?

# 638
Не, минало е. На мен от клиниката ми казаха, че трябва да чакаме септември.

# 639
Добър ден, някой да знае дали се очаква да заседава комисия до края на август?
За месец август заседанието беше на 10-ти. Следващото ще бъде септември.

# 640
А колко номера са минали знаете ли? Нямам резултат, а съм подала юли месец. 58728 сме.

# 641
Момичета, след като комисията е минала на 10.08.знаете ли кога ще обновят данните? Аз още си стоя със статус "прието заявление".

# 642
Момичета, за кандидатстване с мъжки фактор спермограмите трябва ли да са с печат от клиниката или мога просто да я изприня от онлайн резултатите? Миналата година като кандидатствахме ходихме да я вземем на място и ни я дадоха с печат и подпис и не знам такива ли са изискванията по принцип.

# 643
И аз съм 58709 и няма никаква промяна 😞😞😞 Надявах се да успеем да хванем този цикъл,но май няма да ни бъде.Документите са ни входирани на 16.07

# 644
Здравейте момичета. Информацията в страницата на фонда още не е актуализирана, но току що получих обаждане от Еконт, че имам пратка от ЦАР. Номера ми е 58766. Явно вече ги пращат. Успех на всички!

Общи условия

Активация на акаунт