Център за асистирана репродукция (ЦАР) тема 35

• 49 820
  • 801
  •   1
Отговори
# 435
Добро утро,

данните в сайта са обновени.
Аз имам вх. N 58106 и съм с издадена заповед.
Успех!

# 436
Добро утро , моят Вх.№58004/01.06.2021г и тази сутрин статуса е издадена заповед за финансиране. Успех на всички Heart

# 437
Номер 57892 съм и току що получих смс от Еконт Simple Smile

# 438
Добро утро, момичета.
Тепърва навлизам в темата, затова извинете за глупавите въпроси.
Скоро ще правим втора спермограма, ще кандидатстваме с мъжки фактор. Знам, че спермограмите трябва да се направят в специализирана клиника, а не в обикновена лаборатория. Как стоят нещата с антимюлеровия хормон? Трябва ли пак да си пусна изследването в специализирана клиника? Може ли в Рамус например? Мерси.

# 439
Може, аз моето АМХ го пусках точно в Рамус.

# 440
  • Пловдив
Здравейте, момичета! И аз имам вече входящ номер - 58160, а в сайта пише, че "Заповедите за финансово и организационно подпомагане ще получат:
до 02.07.2021г. - входящи номера от 57760 до 58139", това означава ли, че юли месец го изтърваме задължително? И това, че имаме входящ номер означава ли, че сме одобрени или просто е приета заявката? Благодаря предварително! Simple Smile

# 441
  • София
Здравейте, момичета! И аз имам вече входящ номер - 58160, а в сайта пише, че "Заповедите за финансово и организационно подпомагане ще получат:
до 02.07.2021г. - входящи номера от 57760 до 58139", това означава ли, че юли месец го изтърваме задължително? И това, че имаме входящ номер означава ли, че сме одобрени или просто е приета заявката? Благодаря предварително! Simple Smile
Черешка, прието ви е заявлението, ще бъдете разгледани на юлско заседание. Успех!

# 442
  • Пловдив
Черешка, прието ви е заявлението, ще бъдете разгледани на юлско заседание. Успех!

Много благодаря! Понеже жената, която отговаря за тези неща в нашата клиника нямала идея дали е минало юнското заседание и не може да ми даде информация, което е доста странно, понеже и аз разбрах от тук, че е минало. Успех на всички и още веднъж благодаря! Simple Smile

# 443
Черешка, заседанието за юни е било миналата седмица. Сега започват да разпращат заповедите на одобрените. Вашите документи ще ги разгледат вероятно средата на юли и може би до края на юли ще имате заповед! Успех Simple Smile

# 444
Зная, че тук не е правилното място за този въпрос, за което предварително се извинявам. Има ли сред Вас жени, които преди започване на инвитро са си направили Covid ваксинация?

# 445
Зная, че тук не е правилното място за този въпрос, за което предварително се извинявам. Има ли сред Вас жени, които преди започване на инвитро са си направили Covid ваксинация?
Здравейте,
Да на мен ми предстой започване на стимулация и съм вече с две дози Covid ваксина. Втората доза ми я сложиха миналата седмица. До колкото разбирам все още има много неясни неща покрай всичко, но се надявам да няма проблеми.

# 446
Здравей, това което знам е, че след поставяне на ваксина се изчаква 2 месеца. Аз изкарах Ковид на крак, без симптоми, със загуба на обоняние за 10 дни. Изчаках само един месец и имах трансфер със ЗЕТ. Неуспешен опит. Все си мисля, че трябваше да изчакам повече. Успех!

# 447
Аз също сложих втората доза в края на април. По принцип писах преди време, че ме е страх и не намирах достатъчно категорична информация дали е безопасно. Честно казано, притеснявах се да не ми докара още някакви проблеми със забременяването и износването, а хората около мен не можеха да ме разберат. Ковид бил по-страшен. Ами, знам го отлично, майка ми почина януари от него... Но и знам какво ми костват всичките процедури във всеки аспект. Решението за ваксина дойде изключително бързо, когато шефът ми се възмути на наш чуждестранен подизпълнител, че карантинира и контактните лица освен заразените. Каза, че сме щели да затворим завода, ако сме правели и ние така. Пък сме 100 човека и всеки пряко или косвено има контакт с другите. След 5 дни си бях сложила първата доза. Не съм имала сериозни оплаквания, а процедурата ще започнем в края на юли. Вече нямам притеснения.

# 448
Аз също сложих втората доза в края на април. По принцип писах преди време, че ме е страх и не намирах достатъчно категорична информация дали е безопасно. Честно казано, притеснявах се да не ми докара още някакви проблеми със забременяването и износването, а хората около мен не можеха да ме разберат. Ковид бил по-страшен. Ами, знам го отлично, майка ми почина януари от него... Но и знам какво ми костват всичките процедури във всеки аспект. Решението за ваксина дойде изключително бързо, когато шефът ми се възмути на наш чуждестранен подизпълнител, че карантинира и контактните лица освен заразените. Каза, че сме щели да затворим завода, ако сме правели и ние така. Пък сме 100 човека и всеки пряко или косвено има контакт с другите. След 5 дни си бях сложила първата доза. Не съм имала сериозни оплаквания, а процедурата ще започнем в края на юли. Вече нямам притеснения.
Здравейте,
Благодаря за споделената информация!
Много съжалявам за майка ви!
Гадния вирус причини доста трагедии!
Успех ви пожелавам! Дано след преживяното, скоро да се радвате на бебче или ✌️ 🙂🙂🙂

# 449
Здравейте!

Моят входящ номер е 57803. Статуса ми е "Издадена заповед за финансиране". Още нямам информация от Еконт. В петък заминавам извън София и ще ме няма на адреса ми 2 седмици. Как се процедира с Еконт - доставките до офис ли са или лично до адрес? Ако им се обадя и обясня, ще имат ли информация моята заповед на кой етап от пращането е? Ако не я получа до петък какво ще стане?

Общи условия

Активация на акаунт