Център за асистирана репродукция (ЦАР) тема 35

• 49 802
  • 801
  •   1
Отговори
# 480
А, аз да попитам, фонда поема ли замръзяването на ембриони? Аз мислех, че да и понеже нямах свеж трансфер и всичките ембриони ги замразиха, но от клиниката ми се обадиха и ми казаха, че дължа сума за замразяването.

# 481
А, аз да попитам, фонда поема ли замръзяването на ембриони? Аз мислех, че да и понеже нямах свеж трансфер и всичките ембриони ги замразиха, но от клиниката ми се обадиха и ми казаха, че дължа сума за замразяването.
По спомен самото замразяване не, пормат съхранение един месец мисля. То замразяването беше 50 лева при мен

# 482
На мен също ми казаха, че не влиза, обаче аз имах свеж трансфер и остана един ембрион който замразихме за 1 година цената беше 300лв. Успех

# 483
Здравей, след пункцията ми през февруари, единственият ми ембрион  се замрази за около месец и половина, защото се разболях от Ковид.
Клиниката ми не ми е искала пари, казаха, че до 1-2 месеца фонда поема замразяването и съхранението. Успех!

# 484
Благодаря, аз имам 13 замразени ембриончета от началото на месеца и на мен ми казаха 300лв.

# 485
Здравейте, записвам се в темичката 😊
Понеделник ще подадем документите чрез Еконт и ще чакаме. Надявам се в началото на август вече да е при нас заповедта. Успех на всички!

# 486
Здравейте, за финансиране на ин витро с неизяснен стерилитет, вместо 4 инсеминации може ли да имаме 2 инсеминации, един свеж трансфер и един замразен трансфер?
Тоест, трансферите заменят ли инсеминация?

# 487
Здравейте, за финансиране на ин витро с неизяснен стерилитет, вместо 4 инсеминации може ли да имаме 2 инсеминации, един свеж трансфер и един замразен трансфер?
Доколкото знам може да са инсеминации или инвитро процедури. Може да питаш директно фонда за по-сигурно - има телефон за контакт на сайта.

# 488
За финансиране на инвитро от фонда при неизяснен стерилитет трябват 4 неуспешни арт процедури. Никъде не е упоменато дали да са инсета, инвитро....

# 489
Благодаря за отговорите Heart

# 490
Здравейте, може ли копието на епикризата ми от лапароскопска операция, да се разпише "Вярно с оригинала" с подпис и печат от болницата, в която е правена операцията, а не от болницата, в която ще се прави инвитрото. Благодаря предварително 😊
Трябва да подам документите днес, с ЦАР няма как да се свържа.

# 491
  • до най-прекрасния мъж
И аз питах в темата преди време дали 1 пункция с два трансфера се брои за 1 или за 2 опита. Но никой не можа да ми отговори. Най-добре попитай по телефона в ЦАР.

# 492
Здравейте,искам да попитам някой може ли да ми каже до къде доло-горе са стигнали с връчването на заповеди аз съм вх.н.58098 и все още нямам нищо в еконт

# 493
Здравейте, дами. Към тези от вас, които са си получили заповедта в последните няколко дни - бихте ли споделили с какъв вх. № сте? Аз съм 58102 и още нямам известие от Еконт. Нетърпението надделява Simple Smile

# 494
 Вх. №58004 , дойде в Еконт в четвъртък. Успех момичета Heart

Общи условия

Активация на акаунт