Център за асистирана репродукция (ЦАР) тема 35

• 49 788
  • 801
  •   1
Отговори
# 525
Благодаря, MonikD. Ще се обадя на тази дама в понеделник да я разпитам.

# 526
Момичета може ли да се забременее нормално с АМХ 0,83 ?

# 527
Момичета може ли да се забременее нормално с АМХ 0,83 ?
АМХ не е самостоятелен критерий за забременяване. С преброяване на фоликулите на 2ри ден и изследвания на ЛХ, ФСХ, Естрадиол, Инхибин Б ще е по-точен отговора. Важен фактор е възрастта, съпътстващи проблеми с ЩЖ и ИР, мъжки фактор... Всичко комплексно се разглежда за да се прецени. Иначе във FB има група за инвитро с нисък АМХ и има много примери с положителен опит и с по-нисък показател!

# 528
Здравейте, момичета! На 6-ти този месец подадох документи за втори път за фонда. От няколко дни се опитвам да влезна с входящ номер, но ми изписва, че няма намерена информация. Някой друг има ли такъв проблем или просто сайта им още не е обновен с новите входящи номера? 😊

# 529
Копирано от сайта:
Данните в интернет страницата са валидни към дата 2 юли 2021 включително. Заявленията, подавани след тази дата не са въведени в уебсайта и са със статус "прието заявление".

# 530
И аз съм в очакване на заседанието този месец. Имах надежди да е било на 09.07, но явно не е минало... Някой има ли друга информация? 🙂

# 531
И аз съм в очакване на заседанието този месец. Имах надежди да е било на 09.07, но явно не е минало... Някой има ли друга информация? 🙂
Имат телефон в сайта, можеш да провериш на него кога се очаква заседанието този месец.

# 532
На мен ми казаха след 20ти да проверя за резултати 😊
До края на месеца трябва да е при мен заповедта, но за съжаление август не работи клиниката.

# 533
  • Пловдив
Здравейте, момичета! На 6-ти този месец подадох документи за втори път за фонда. От няколко дни се опитвам да влезна с входящ номер, но ми изписва, че няма намерена информация. Някой друг има ли такъв проблем или просто сайта им още не е обновен с новите входящи номера? 😊

Здравей, не знам дали при теб проблемът е същият, но аз трабва да вляза 2-3 пъти с входящ номер, за да ми изпише информация. Иначе при мен пише: "прието заявление" още от 10-ти юни

# 534
Здрасти! Ами на мен изобщо не ми дава да влезна, изписва, че информацията е невалидна. Но първия път като подавахме документи през март месец беше същото като при теб. И аз тогава изписвах кода по няколко пъти докато влезна.

Здравей, не знам дали при теб проблемът е същият, но аз трабва да вляза 2-3 пъти с входящ номер, за да ми изпише информация. Иначе при мен пише: "прието заявление" още от 10-ти юни

# 535
Моето заявление е с вх. номер от 28.06 и първата седмица така ми пишеше само, че не е намерена информация, а следващата седмица като актуализираха информацията в сайта и вече ми изписва номера и пише "прието заявление". Иначе аз се надявах до края на тази седмица да излязат резултатите за юли, но да видим, не съм звъняла да питам.

# 536
Здравейте,

Някой знае ли кога ще се гледа заседанието този месец? Писах им на емайл, но нямам отговор. А фактически до края на седмицата би трябвало да се гледа, то има още 3 дни. Заявлението ни е от 24.06 и в сайта пише само "прието заявление".

# 537
Аз сега се опитвам да звънна, за да попитам кога се очаква да е заседанието и кога ще се пращат заповедите, че все пак е отпускарски сезон, но никой не ми вдига, 2 пъти звънях вече.

# 538
Точно заради отпуските и аз мисля, че може да се забавят този месец заповедите и получаването им. На мен ми трябва за октомври, ноември, но реших да си я подготвя от сега, за да не чакам после в последния момент. Хайде дано е тези дни и всички, които чакаме да бъдем зарадвани! 🍀🌷🌞

# 539
  • Варна
Здравейте. При мен се появи следния казус: Имам два финансирани опита от ЦАР, като първия завърши без свеж трансфер и без замразен трансфер, тъй като направих тежка хиперстимулация, а всички 10 замразени ембриона бяха негодни след преместването от една клика в друга /това беше по времето, когато ЦАР финансираше само свежите трансфери/. Втория опит имаше свеж трансфер, завършил с кухо яйце и 7 замразени ембриона, вече по времето, когато ЦАР финансира и замразения трансфер. След това последва развод и унищожаване на ембрионите по наше желание. И сега се чудя, при желание от моя страна, ще имам ли проблем с отпускането на средства, когато реша да кандидатствам пак, при положение, че предния ми опит реално не е завършил, а са ползвани средства от тях за замразяване 🤔. Уточнявам, че съм с тубарен фактор, така че за мен няма други варианти.

Общи условия

Активация на акаунт