Център за асистирана репродукция (ЦАР) тема 35

• 49 207
  • 801
  •   1
Отговори
# 585
Ние сме 58454 и пише ,че е в офис на подател,успех на всички!

# 586
И моята е в офис на подателя, сутринта видях. Ние сме номер 58550. Успех и дано всички се похвалим с бебета! 🌷🌞🍀

# 587
И моята е в офис на подател, номер 58584:))))) Утре ли трябва да е при мен ?

# 588
  • Пловдив
И моята е в офис на подател, номер 58584:))))) Утре ли трябва да е при мен ?

да, утре Simple Smile Успех! Simple Smile

# 589
Здравейте, знаете ли дали ако изпратя документите началото на август ще получа входящ номер, той като центъра до колкото разбрах не работи през август? Благодаря предварително

# 590
Здравейте, знаете ли дали ако изпратя документите началото на август ще получа входящ номер, той като центъра до колкото разбрах не работи през август? Благодаря предварително
Здравей, не вярвам всички служителки да излязат в отпуска. Според мен, ще има някоя дежурна, която да приема и обработва заявления. Със сигурност комисията към ЦАР няма да заседава през август, защото не могат да се съберат от отпуски и почивки.

# 591
Здравей, не вярвам всички служителки да излязат в отпуска. Според мен, ще има някоя дежурна, която да приема и обработва заявления. Със сигурност комисията към ЦАР няма да заседава през август, защото не могат да се съберат от отпуски и почивки.

Да, за комисията знам и от клиниката ми казаха, но за това дали мога да ги изпратя август не бяха сигурни дали ще бъдат приети от някой там. Благодаря ти😊

# 592
Момичета това означава, че щом съм ги пратила на 19 юли, ще заседават септември и най-рано октомври ще имам заповед ли?

# 593
Момичета това означава, че щом съм ги пратила на 19 юли, ще заседават септември и най-рано октомври ще имам заповед ли?
Видяхте ли до кой номер заповед ще изпратят до края на юли и дали пък случайно не попадате в този диапазон?

# 594
Да, до 58652, а ние сме 58728 🤗

# 595
Миналата година е имало заседание и то около 10.08... Предполагам, че и сега ще си има 🍀

# 596
Миналата година е имало заседание и то около 10.08... Предполагам, че и сега ще си има 🍀

Аз пуснах документи за смяна на заповедта. Звъннах и питах и от фонда ми отговориха, че ще трябва да изчакам отново комисия. Питах август месец дали ще са в отпуск. Казаха ми, че около 10 август ще има комисия.

# 597
Момичета, какви документи са необходими за повторно кандидатстване? При тубарен  фактор? Само антимюлер ми поискаха от клиниката ....

# 598
Да,антимюлер и етапна епикриза от клиниката.Успех!

# 599
Момичета знаете ли сега какви трябва да са стойностите на Амх зада имам право да кандидатствам  в ЦАР

Общи условия

Активация на акаунт