Център за асистирана репродукция (ЦАР) тема 35

• 48 908
  • 801
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте момичета, искам да попитам как сте подали документите за инвитро към ЦАР и как проверявате статуса си за издаване на заповед в страницата им? Аз ги подадох с Еконт с обратна разписка, но на разписката нямам входящ номер, а в страницата на ЦАР за проверка на статуса ми изискват входящ номер и дата на раждане. Прегледах обстойно цялата обратна разписка, но входящ номер не видях, само подпис на лицето приел пратката. Вие как получихте вашите входящи номера? Благодаря предварително!

# 676
Тренди, обади се на ЦАР, те ще ти кажат входящия номер. Мисля, че след 14ч. работеха с пациенти, но може и да се бъркам.
Допълвам, че аз го получих по имейл (това ми е второ кандидатсване), защото имах посочен в документите. Но първия път мъжът ми звъня по телефона и му го казаха.

# 677
На мен първият път ми изпратиха номера по мейл, втория път не. Трябваше да им звънна.

# 678
Момичета, благодаря Ви от сърце! Не се бях сетила да проверя имейла. Там са ми изпратили входящия номер. Пожелавам на всички Ви късмет, успех и скоро да прегърнете своето мечтано бебче!

# 679
На мен като обратна разписка / по - скоро още от Еконт ме питаха с обратен входящ номер ли при изпращанено?
  Сега ходих до Еконт за друта пратка и ми казаха, че по телефон звънят само ако подателят изрично е казал.
   Та май трябва през профил да си следим.

# 680
Момичета 58904 - имам известие от Еконт за получаване на пратка. От Цар е.

# 681
Има ли някойда не в получил? 58728 съм и нямам все още.

# 682
Здравейте, за информация споделям само - моят номер е 58913 и преди малко получих заповедта на адрес с Еконт.

# 683
Аз съм 58698 и имам пратка в Еконт.

# 684
аз днес получиш ,а съм 59744 не се притеснявай ще  получиш скоро 😊

# 685

Wesss в сайта пише, че ще получат до 59107,ти как си получила 59744😲

# 686
Тъкмо я взех ❤

# 687
Да не си с номер 58744? Аз съм 59123 и съм подала след комисията през август. Предполагам в този месец ще минат моите документи на комисия. Подала съм на 11.08
Тъкмо я взех ❤

# 688
Момичета, как разбирате кога ще е заседанието? И как си проверявате статуса в сайта? На мен ми показва невалиден номер. А номера си е верен...

# 689
Момичета, как разбирате кога ще е заседанието? И как си проверявате статуса в сайта? На мен ми показва невалиден номер. А номера си е верен...

Заседанията са всеки месец от 10до 15 число горе/долу
Излиза ти невалиден номер, защото още не са актуализирали сайта.

Общи условия

Активация на акаунт