Център за асистирана репродукция (ЦАР) тема 35

• 48 869
  • 801
  •   1
Отговори
# 690
Ами защото съм объркала хахах 58744 съм 😁

аз днес получиш ,а съм 59744 не се притеснявай ще  получиш скоро 😊

Има ли някойда не в получил? 58728 съм и нямам все още.
Wesss в сайта пише, че ще получат до 59107,ти как си получила 59744😲

# 691
Здравейте, аз съм 59164 номер и нямам все още отговор

# 692
Здравейте, аз съм 59164 номер и нямам все още отговор
Здравейте, вие сте за заседанието което предстои през септември

# 693
Здравейте,някой да знае кога ще е комисията този месец

# 694
  • Бургас
Здравейте,някой да знае кога ще е комисията този месец
Днес звънях, казаха ми че предстои тези дни ама кога точно не ми казаха

# 695
Момичета, днес звъннах да попитам за входящ номер тъй като не съм получила на мейл. Жената ми го каза 59426 и разбира се веднага влязох да проверя и ми дава:

Няма намерени резултати!

На вас така ли е било в началото, документите ги подадох скоро, миналата седмица.

# 696
  • Бургас
Момичета, днес звъннах да попитам за входящ номер тъй като не съм получила на мейл. Жената ми го каза 59426 и разбира се веднага влязох да проверя и ми дава:

Няма намерени резултати!

На вас така ли е било в началото, документите ги подадох скоро, миналата седмица.

Не са актуализирали сайта, заседанието не беше минали. Днес като звънях жената входираше документите

# 697

Няма намерени резултати!

И на мен така излиза номера ми е 59444

# 698

Няма намерени резултати!

И на мен така излиза номера ми е 59444

Като влезете в сайта на ЦАР пише до кога е актуализиран, последно гледах до 27.08. По принцип отнема няколко дни докато входират данните. Не се безпокойте, понякога просто излиза статус "одобрена" и не отнема много време.

# 699
Ще чакаме с надежда за удобрение

# 700
Здравейте. Искам да ви попитам, за кандидатстване по фонда, задължително ли се иска цветна снимка или мога да си използвам епикризата от операцията за Ендометриоза в която е описано всичко? Също така приема ли се новия метод на др Калчев, за проверка на тръбите за кандидатстване по фонда, ако се окажат наистина запушени. При мен ситуацията все още не е ясна. Но искам да се информирам. Благодаря. 🙂

# 701
За кандидатстване с диагноза ендометриоза се изисква епикриза от операцията и задължително хистология на находката.Също трябва да приложите АМХ с давност шест месеца.
Успех!

# 702
Благодаря Ви 😊
За кандидатстване с диагноза ендометриоза се изисква епикриза от операцията и задължително хистология на находката.Също трябва да приложите АМХ с давност шест месеца.
Успех!

# 703
Ендометриозата, до колкото съм чела, трябва да е 3 или 4 степен.
За епикризата има ли същата давност като за ЦС, ако се кандидатства заради тръби? Не го видях като изискване, но подозирам, че е същото.

# 704
За ендометриозата наистина трябва в епикризата да пише, че е 3-та или 4-та степен. Аз съм оперирана, но в моята епикриза не пише коя степен е и бях говорила с юриста на болницата, от която кандидатствахме по фонда, за да питам дали можем да кандидатстваме с ендометриозата, но тя каза, че в нашия случай е по-сигурно с мъжкия фактор, тъй като е доста лош и да не рискуваме с моята ендометриоза.

Общи условия

Активация на акаунт