ЮНСКИ мамчета щастливи гушкат бебета красиви

• 13 483
  • 281
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Здравейте момичета!

Напоследък сайта много номера взе да прави и пак ми затри целия пост  Confused

Вили, не знам дали ще си люта тъща, но като гледам Илиянка как е сбърчила вежди и стиснала юмручета.... леле, да му мисли бъдещия зет  Wink А шапката й е наистина много сладурска, но то на сладко бебе всичко му отива Simple Smile

kokomama, стискам палци всичко при вас да е ок, пък и добре че нещата все пак са поправими.  Hug

Кабранска, кажи моля те повече за Хамомилата за венците, че като гледам Ени как си дъвче пръстите, май скоро ще ми трябва някакво мазило. Няколко вечери хич не е спокойна и все иска да дъвче нещо.

didi_b, не се тревожи за килограмите на бебко - покрай моите притеснения за малкото наддаване на Ени четох, че е нормално първите три месеца бебко да наддава по килограм, а после да намалява. Важни са не само килограмите, а и всички други показатели за развитие на детето.

Усмихнат ден за всички!   bouquet

# 46
Tatalina,Хамомилата,не е за мазане-тя е на бонбончета,които се дават в малко вода/като другите хомеопатични-поне 15минути преди или след хранене/.Показанията са-зелено,пенесто ако,понамирисващо на кисеело...леко зачервено дупе,мрънкаливо,капризно дете,дето се успокоява от пасивно люлеене-на ръце,от кола, едната буза е по-зачервена/ и по-топла/ от другата...като се сетя още пк ще пиша..
А за мазането-геловете знам,че втвърдяват венеца и въпреки,че успокояват болката,като почне да пробива зъбчето,било по-болезнено...затова на мен са ми казвали да си натопя пръста в хубава ракия/40 градуса/ или мастика и да разтрия венеца -реално повече от една капка няма как да задържите на пръста,но определено успокоява/аз съм пробвала и на себе си-първо загрява,после се усеща охлаждане/

# 47
  • София
Само да се включа в новата темичка  bouquet
Джули е по - добре, от няколко дни коликите намаляха, но имаме проблем със заспиването - по 1 час е кисела, мрънка и не иска да спи... Confused

# 48
Последно,да питам Valkiria,тръгна ли на фитнес ,ако не се лъжа имаше такива мераци и да сподели как е положението че вече немога да понасям телесата си и трябва сериозно да се заема ,иначе ще си остана  Animal Pig

Не съм още тръгнала защото чакам скъпия да ми даде парички за карта ( глей до къде ни докараха с тва майчинство) , а и да ми мине месечното щастие , а и да си намеря подходящ в тоя квартал. Живея в Лозенец и ако някоя от вас знае нещо подходящо да каже , ако не , чакам да се появи майка ми на хоризонта и да се занимава с бебата , а аз да си намеря зала.

На мойта беба й се виждат двата долни зъба във венеца ... прозират ... само дето не са избили... но ми казаха , че може да си ги чакам да порастнат  до 1 годинка #Crazy

# 49
  • София
здравейте мами и бебоци newsm51 аз съм от тези дето повече четат, поздровления за темичката; страхотни снимки и колажи; Искам да ви попитам - какво давате за зъби, нещо което да не предизвиква алертгия  Praynig при нас венеца е набъбнал и е голям рев Cry

# 50
  • Пловдив
Добър ден и от мен мами. Днес ще гледам да съм кратка  Sick, ама сигурно ще напиша поне 5 постинга  Mr. Green.   bouquet
На всички пуснали нови снимчици - супер са както винаги. По мои наблюдения, абе големи шушорани са нашите бебки. Едни баджорчета вадят като възглавнички мекички, само за шипкане и хапкане   love001.
за колажите:
Гледам Пепитка още не се е включила да каже за колажите. Ако не е нахално да се набутам. Правят се обикновено на Adobe Photoshop. Не е никак трудно, но все пак трябва да се познава малко програмата. Обикновено основите са готови направо да се сложи снимката под тях ( прозрачни са на местата където трябва да има главика или ръчички) После всичко е въпрос на напасване на вашата снимка и основата и малка обработка с гумичката ако се наложи. Задължително основата и снимката трябва да са на два различни слоя (layers). Няма да обяснявам, че ще стане много дълго. Има темичка в Клюкарника: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=128942.0. За повече инфо пишете ми на лични  Peace

Точно така мила, само за жалост не са прозрачни на главичките а тези с животинките направо са си с личица на дечица които трябва да се изрязват и напасват.

Ето един линк с костюми http://www.ekctpa.info/forum/printthread.php?t=12095

Приятно забавление.
Ако някой иска мога да му направя някой друг колаж- нека ми праща снимка на бебока и костюм на мейл PepaYaneva@gmail.com

Hug от нас с малкия

# 51
  • на брега на Дунав
Пепитка гледам си се включила. Да, вярно е някой не са прозрачни затова и писах, че обикновено са, а аз съм си изтеглила само прозрачни. Ама те личицата лесно се изтриват с гумичката така, че не е проблем. Дано не се сърдиш, че се намесих   bouquet

# 52
  • на брега на Дунав
А-а-а, Пепитка те твойте костюмчета наистина са за малко по-сложна обработка, ей сега ги разгледах. Там трябва отделно рязане на личицата от снимките. Мойте са от друг сайт и са доста по-лесни за обработка от начинаещи.

# 53
  • Ямбол
Благодаря за разясненията относно колажите.
но аз нямам тази програма и съм много зле с РС.

# 54
Живея в Лозенец и ако някоя от вас знае нещо подходящо да каже , ако не , чакам да се появи майка ми на хоризонта и да се занимава с бебата , а аз да си намеря зала.

На Спартак няма ли зала newsm78 ? Аз там ходех на Тае Бо и ми се струва, че съм виждала някакви уреди, ама.. да не те излъжа Peace .

# 55
  • на брега на Дунав
Ей тези костюмчета Пепитка са ми много сладки :http://www.snimka.bg/album.php?album_id=65829. Само дето вече не са прозрачни, че мога да ги кача само като jpeg, ама магическата гума ще свърши чудесна работа.

# 56
  • на брега на Дунав
Ама, че линк истипосах  Joy  hahaha  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=65829

# 57
  • Пловдив
Ей тези костюмчета Пепитка са ми много сладки :http://www.snimka.bg/album.php?album_id=65829. Само дето вече не са прозрачни, че мога да ги кача само като jpeg, ама магическата гума ще свърши чудесна работа.

Мерси мила, ще си ги копна. (не се притеснявай, не съм от сръдливите)
Дай и линк към сайта от който взимаш костюмчета.
Аааа, аз взимам и от още един сайт http://www.snimka.bg/album.php?album_id=65829 . На 3-та страница има още. И въобще форумчето е много хубаво.

Лека нощ и сладки сънища от нас.

# 58
  • Велико Търново
Днес в 15.05 преди четири месеца се роди Божидара!По повода Ви черпя с  Misc Baby Bottle  party023 newsm38 newsm64 beer beer3 beer2 Wine Glass и каквото друго ви душа сака поръчвайте смело.

Ще ви помоля и за едно дружно палцестискане утре след осем,защото мъжо ще се поти върху административното право.Предварително ви благодаря! Hug

И за финал да ви се оплача,Божа нещо отказва да суче,днес пропуснахме едно хранене на следващото яде,но да видим утре какво ще е newsm78.
До сега правих кокошо парти и едвам гледам.Лека нощ Hug!

# 59
siska79, честита ви месечинка   bouquet ! Бъдете много, много щастливи Peace!
А какво ще рече това кокошо парти?

Общи условия

Активация на акаунт