ЮНСКИ мамчета щастливи гушкат бебета красиви

• 13 535
  • 281
  •   1
Отговори
# 60
  • Велико Търново
Добро утро  Simple Smile!
Elisir,кокошо парти е аз и няколко приятелки,без никакви мъже Twisted Evil.

# 61
  • Варна
Добро утро!
Сърдечни благодарности на kambanska за снимката, която ми сложи newsm51 newsm51 newsm51
Честита месечинка на Божидара на siska79. Да е много здрава и щастива  bouquet
kokomama, стискам палци всичко при вас да мине леко Hug
Момичета, искам да споделя една голяма радост с вас. Вчера се намъкнах във почти всичките си дънки newsm44. Е малко са ми поопънати оттук- оттам, но ги закопчавам догоре. Изпаднах в тиха лудост от този факт  #Silly
Целуффки  love001

# 62
  • Варна
Добро утро от нас!
Честита месечинка на Божидара на Siska79 Да ти е жива и здрава, и много послушна   bouquet
Еееех Agne6a благородно ти завиждам! Колко килограма качи през бременноста? Еми така е, който може си го може, а аз продължавам да дерзая  smile3518 Може някой ден да успея и аз да се намъкна в старите дрехи.
Лек и слънчев ден на всички 
Цунки на бебоците   love001

# 63
  • Варна
mama Sasi, качих 30 кг. Незнам колко точно съм свалила, знам само че са над 20. Нямам кантар и рядко се тегля. Сигурна съм, че скоро и ти ще влезеш в старите си дрехи Hug Ти колко качи?

# 64
Сиска, честита месечинка! Нека Божидара все така да ви радва и дано продължи да суче. Едва ли се е отказла просто така.

До момичетата с ваксина пентаксим, Хитко ми писа на лични, че я има в аптеката до пазара на Красно село.
Аз я намерих чак във Враца! Crazy

Аз малко постно днес, но дори и без кокошо парти се чувствам  #Crazy. Малкия се буди на 2.5 часа да яде, а на 1.5 часа имаше зверски колики, а на 30 минути църкаше просто така по навик. Кошмарна трета поредна нощ.

# 65
  • София
Черпя ви виртуално - Джули днес става на 3 месеца newsm38  cook  bigdance2
Честито и на всички с месечинки!  bouquet newsm51

# 66
Честито на всички който празнуват днес.emsy и ние сме като вас не знам колики ли са или зъбки  Rolling Eyes
Това е засега от нас ако мога после пак ще пиша.
Лек ден изпълнен с много емоции.  Peace

# 67
Здравейте , мили мами!вчера пиасах но уви се скапа нета а доста труд положих. благодаря ви за отзивите и съветите  bouquet  bouquet  bouquet
да са ми живи и здрави съседките, където ползвам нет:)
та вчера бяхме на консултация тук в монтана.оказа се че няма нужда от направление, дори и ЕГН-то на Стефи не взе. колкото и странно да звучи в малък град като монтана има добри педиатри и генеколози(на този етап ме интересуват само тези специалисти). за 3 месеца и 23 дни Стефи тежи 6 700 кг и е 61 см или + 1кг и +2 см.
Оказа се че гърдичките са чисти , възпалението е в ушите и гърлото.изписа СТОДАЛ и капки (започват с "ф") и за моя изненда и антибиотик, който съответно реших и не дадох).смятам че топъл зехтин ще реши проблема или поне няма да навреди.не мога да му дам антибиотик, като възпалението е само до гърлото. за резултата ще пиша. ще потърся днес и хомеопат. ако знаете нещо пишете ми  bouquet
Нушинка благодаря ти -свалихме температурата.
Кърма имам достатъчно.смятах да караме само на кърма и вода, но запека ме принуди да дам сокчета по рано и резултата е на лице-всяка сутрин се чистим даже вчера и 2 пъти. Изстискам сливи,круши, ябълки и моркови.стигнахме до 30 мл на ден .давам сока веднъж към 10 часа.
Видях че се представяте което е чудесно . та аз съм Анна Сивева, на почти 30 год( на 12.10. ги навършвам). родом от Монтана.завършила съм география и катедра екология в СУ. Веднага след следването заминах за Германия, там се запонахме с любимия и решихме да се върнем в България и да заживеем в неговия град-Бургас. От март тази година съм омъжена. три месеца след това с епояви Стефи- нашето малко тигъЛче:)След 5 години в София и 2 в Мюнхен,  Бургас ми се струва малък рай, макар че и там нещата не отиват на добре-Бургас наистина се превъща в притегателно място за живеене и скоро ще заприлича на Варна.
хайде да не се улисвам...:0
та ако знаете нещо за хомеопатични методи за възпалени ушички-пишете.всъчност защо не за  хомеопатични методи на лечение въобще
поздарви сърдечни  bouquet  bouquet  bouquet

# 68
  • Варна
Буболина, честита месечинка. Много да е здрава и щастлива Джули и да радва мама и тати  bouquet

# 69
  • Бургас
Здравейте и от нас с Йоанна (която сладичко похърква в количката до мен)
Ние бяхме билни после ходихме по гости,а вчера бяхме и на консултация .Биха ни 2 гадна ваксина, но май го понесе по-добре от първата 63см сме и 7600 - като по книга нали трябва 3 м да се удвои теглото от раждане.

Честита месечинка на Божидарка да расте все така хубава и да радва мама и тати.
Сиска относно нежеланието да сучи и ние минахме през този период пищеше като луда и ми буташе гърдата, но за около 5-6 дни всичко премина.Пробваи да яхраниш в полусънено съъстояние или в тиха и малко затъмнена стая,ако не помага аз и бутах шишето с водата докато млъкне и после вадя бързо бибата и пъхам цицата дано да се справите с този проблем.

Цунки по муцунки
ПС. А и да се похваля на 23 ни се роди първото братовчетдче вив Варна и вече Йо е кака Laughing

# 70
  • Бургас
Извинявам се за пропуска и на Буболинка малката принцеса само радост да и носи  bouquet

# 71
Честита месечинка и на Буболина!

Голяма съм заспа ooooh!.
Таталинка, манастира е св. Мина и наистина е като приказка. Ако искаш подробности как се стига до него /край София е, но не много далече/, пиши ми на лични.

# 72
  • Ямбол
Здравейте!
Честита месечинка на Божидара на siska 79 Джули на буболина!Да са здравички и усмихнати!
Пепитка, хиляди благодарности за колажите!Много са сладки и много им се радвам!  bouquet
Сиска, пробвай това, което ти е писала Elia.Ние, макар че се храним на АМ използвам същите трикове и така имаме най-голям успех.Успех!
Mari-Anna, дано да оздравеете по-бързо.
kokomama, и при вас нещата да се развият по възможно най-лекия и безпроблемен начин.
agne6a, браво!!!
Днес отново сме си в къщи!Как ще я караме зимата....
Приятен ден на всички!

# 73
  • София
Здравейте момичета!

Честити месечинки на Божидара на  Сиска и на Джули на Буболина!
Да са ви здрави и весели децата и много да ви радват!
  bouquet

Да ви се оплача, моята принцеса вече втора нощ се буди, за да папа... и сега и аз едвам гледам. Нали бях свикнала да си спи по 9-10 часа и ми беше много хубаво... Дано това будене да е временно явление.

Mari-Anna, дано възпалението при Стефи скоро да мине и да не се налага антибиотик. Да оздравявате скоро!  Hug

emsy, благодаря за информацията. Аз така и предполагах за манастира, не че съм ходила, но по описания, които съм чела Simple Smile Наистина изглежда много приятно местенце.

Хубав ден за всички!   bouquet

# 74
  • Варна
Забравих да пожелая на Стефи на Mari-Anna бързо оздравяване Hug

Общи условия

Активация на акаунт