ЮНСКИ мамчета щастливи гушкат бебета красиви

• 13 534
  • 281
  •   1
Отговори
# 75
  • Den Haag
Здравейте и от нас, Вики вчера стана на 4 месеца и с малко закъснение ви черпя виртуално по една торта  newsm38.
Честито на всички други месечничета, да са ви живи и здрави.   bouquet
Mari-Anna дано скоро се оправите  Hug.
Мисля да почвам с пюренца, но не знам първо зеленчукови или плодови да дам и как се дават? Помагайте, мамите с опит  Praynig Praynig Praynig.

# 76
  • BG
Честити месечинки на Вики, Божидара и Джули   bouquet
Ние вчера бяхме на консултация,Ники е 6.600 кг и 60 см.Сложиха ни втората ваксина ДТК,но за разлика от първата,вдигна снощи температура,а за капак тая сутрин почна да кашля и е със запушено носле CryВодих го на лекар пак-вирусна инфекция,и док ни изписа два вида капки.Дано се оправи по-бързо,защото нещо и апетит няма,и само спи.Миналата седмица баткото ни беше болен,уж и неговото беше вирусно,ама не се разминахме без антибиотици,изкара ми акъла миналия петък-в 5 часа сутринта ме събуди с плач и каза че не можел да диша CryА сега и бебчо се разболя,направо ще лудна вече  smile3518

# 77
  • Варна
Честити месечинки на Джули и Вики /на патерица/!  Hug newsm51
Agne6a качих 18кг. през бременността, а за сваляне са ми останали цели 8. Абе и аз мисля, че ще се пъхна в старите си дрехи, но трябва воля и да се постегна малко. Но все още смятам до 6-тия месец на бебка да не предприемам нищо...пък после смело напред. Пък и мъжо деликатно ми намекна, че малко ако смъкна ще изглеждам много добре, въпреки че и така съм му харесвала. То стана малко като "казвам ти дъще, сещай се снахо".  Mr. Green
Liviana дано при вас всичко да е наред и да не се налага употребата на антибиотик
Tatalina и ние от една седмица си върнахме нощното хранене - будим се към 2-3ч. и после пак на три часа. Сутрин докато се разпиша във форума и да си легна до нея, и тя вече е готова наспана. После аз се чудя как ще махам тъмните кръгове под очите  newsm78
Butterfly нашата педиатърка каза да започваме със зеленчуково пюре по една лъжичка към 10 сутринта. Аз се направих на разсеяна и й казах, че ще започвам да го давам след 6-тия месец, а тя - "можеш да отложиш до 4-тия, но не по-късно. Защото в него има целулоза, която е полезна за червата на малката". Тя не знае, че още не съм започнала да давам сокчета.  newsm08

# 78
Здравейте и от мен....Въпреки ,че вися почти целия ден пред компа,нещо не ми се пише много ,много,че така ме боли пръста,че ако ми се мерне някой доктор-жив ще го одера....Аман от дертове...
Стискам палци и на Ливиана да се оправят скоро и да не им се налага повече да се разправят с болести и лекарства....И на всички други,които имат такива проблеми....
Честити месечинки на Джули и Вики  bouquetда са живи и здрави , и мамите и да се наспиват....
Butterfly,честит ти нов ник-със здраве да си го ползваш-аз за пюретата съм още пас-дано някое от другите момичета ти обясни...
mama Sasi ,разгледах ти снимките и си мисля,че изглеждаш много добре-хич не се връзвай на такива намеци...
Mari-Anna,за хомеопатията мога да ти пиша много,но нека не пълним темата-ако искаш прегледай здравния справочник и виж има страхотни теми....а за ушичките-просто трябва да се обсъди конкретните симптоми и проявата им...така общо не става...Ако искаш пиши ми на ЛС.

# 79
  • Den Haag
Здравейте и от мен....Въпреки ,че вися почти целия ден пред компа,нещо не ми се пише много ,много,че така ме боли пръста,че ако ми се мерне някой доктор-жив ще го одера....Аман от дертове...
Стискам палци и на Ливиана да се оправят скоро и да не им се налага повече да се разправят с болести и лекарства....И на всички други,които имат такива проблеми....
Честити месечинки на Джули и Вики  bouquetда са живи и здрави , и мамите и да се наспиват....
Butterfly,честит ти нов ник-със здраве да си го ползваш-аз за пюретата съм още пас-дано някое от другите момичета ти обясни...
mama Sasi ,разгледах ти снимките и си мисля,че изглеждаш много добре-хич не се връзвай на такива намеци...
Mari-Anna,за хомеопатията мога да ти пиша много,но нека не пълним темата-ако искаш прегледай здравния справочник и виж има страхотни теми....а за ушичките-просто трябва да се обсъди конкретните симптоми и проявата им...така общо не става...Ако искаш пиши ми на ЛС.
Благодаря  newsm03

# 80
  • Den Haag
Честити месечинки на Джули и Вики /на патерица/!  Hug newsm51
Agne6a качих 18кг. през бременността, а за сваляне са ми останали цели 8. Абе и аз мисля, че ще се пъхна в старите си дрехи, но трябва воля и да се постегна малко. Но все още смятам до 6-тия месец на бебка да не предприемам нищо...пък после смело напред. Пък и мъжо деликатно ми намекна, че малко ако смъкна ще изглеждам много добре, въпреки че и така съм му харесвала. То стана малко като "казвам ти дъще, сещай се снахо".  Mr. Green
Liviana дано при вас всичко да е наред и да не се налага употребата на антибиотик
Tatalina и ние от една седмица си върнахме нощното хранене - будим се към 2-3ч. и после пак на три часа. Сутрин докато се разпиша във форума и да си легна до нея, и тя вече е готова наспана. После аз се чудя как ще махам тъмните кръгове под очите  newsm78
Butterfly нашата педиатърка каза да започваме със зеленчуково пюре по една лъжичка към 10 сутринта. Аз се направих на разсеяна и й казах, че ще започвам да го давам след 6-тия месец, а тя - "можеш да отложиш до 4-тия, но не по-късно. Защото в него има целулоза, която е полезна за червата на малката". Тя не знае, че още не съм започнала да давам сокчета.  newsm08
И аз мислех да захранвам по-късно, но на втория месец Вики сам се отби не искаше да суче от мен, та цедях до третия месец и му дава кърма. Сега като е на АМ почнах да въвеждам и сокче, което изобщо не харесва. Sick

# 81
  • София
Butterfly, това че сте на АМ няма общо със захранването. Късното захранване се препоръчва за всички бебета, независимо дали са кърмачета или са на АМ. Друг е въпросът, ако ти самата мислиш че трябва да въведеш вече пюрета. А щом Вики не го харесва, значи не е готов за сокчета. Аз съм на мнение, че трябва да се ръководим по бебетата, те си казват всичко Wink
Аз днес от любопитство пробвах да дам на Ени да близне малко смачкана праскова - е не мога да ви опиша каква физиономия направи, все едно и давах лимон.

Саси, как може да са толкова еднакви тея мъже.... аман от намеци.... ама да не ти пука. С времето ще се върнем във форма, сигурна съм!   bouquet

Кабранска, какво всъщност стана с пръста ти, оперираха ли го? Стискам палци да минава бързо, че таква кисела не съм свикнала да те чета  Hug

# 82
Добро утро на всички, за мен утро за други вечер.  Confused Няма време напоследък дори да включа компа камо и да пиша и гледам, че направо съм изпуснала половината тема. Аз започнах работа и направо се скапвам, София неще да яде и съм се видяла в чудо. Незнам какво да правя и ако се оабдя на доктора още  веднъж този месец сигурно ще ми каже да се застрелям. Дали е нормално и дали да я насилвам или да я оставя да яде колкото иска. А пък за захранввнето ясно, че колкото по- късно толкова по- добре, но чак до 6-тия месец малко от нас ще изтраят. А то според мен и бебчето сииска малко разнообразие на менюто след време. Стига толкова, че Софийска се събъди.
Айде целувки от нас и много много слънце ви пращам  Heart Eyes

# 83
  • на брега на Дунав
здравейте маминки. Мале толкоз новини от сутринта, че незнам дали няма да пропусна нещо. Айде по ред.
Честити месечинки на трите ни бебинки. Да са ви здравички и много да ви радват.  newsm51.
На всички боледуващи пожелавам бързо оздравяване, дано всичко наистина да премине скоро и безпроблемно, че знам какво е нали и ние до преди няколко дни бяхме така.
За буденето вечер и ние монахме през такъв период, ама от какво е иаз не разбрах много  newsm78. Сега пак се будим по-рано от обикновено към 4:30 ама като ставаше в 2:30 две не виждах.
Агнешка браво мила, щом си се напъхала в старите дънки при толкова качени килца, направо си за медал. Ах, как искам и аз ама все още не мога да си дам достатъчно воля за да почна диета.  newsm45.
Пепитка аз вземам всякакви картинки за колажи от ей тук: http://forum.materinstvo.ru/index.php?showtopic=54215&st=470 там има и костюмчета.
Камбанска дано скоро те успокои пръстчето. След като сподели за проблемите си с пръста, направо навсякъде ме преследват подобни. Оная вечер като каза, че са ти направили операцията по една от телевизиите гледах как на един мъж му направиха същата операция на крака. Днес пък на сестра ми свекърва й се оказа, че ходила на болницата на превръзка на пръста на ръката, защото и тя имала този проблем , ама ваденето на нокътя се разминало днес. К'во става направо незнам  Sick.
Айде сега за нас да понапиша  Joy. Днес пак му ударихме една дълга разходка, наготвих и сега съм се отдала на писане докато дойде останалата част от семейството. А Сами тука до мен  така влюбено ме гледа в захлас, че се чувствам като тинейджър с такъв  кавалер  hahaha  Joy. Иначе аз спрях окончателно да кърмя и вече сме изцяло на АМ.  Weary.  След като от два дни не пия Деган гърдите ми пак не са така напрегнати, а и Сами ми обяви отново стачка защото пак се иска усилие да дърпа и аз си викам - КРАЙ. Така, че до тук бях. Дай Боже за следващото бебче имам повече опит вече и ще започна отвреме с увелиаването на кърмата ако се наложи.  Тъй, че присъединявам се съвсем официално към некърмещите мами. . Това е за сега от мен. Лека вечер на всички.

# 84
Здравейте мамета! Първо искам да честитя месечинката на Бубулина  bouquet Да ти е жива и здрава и много да те радва (и дано й спрат коликите вече)
Браво на мамите, които вече си влизат в старите дрехи, аз не съм от тях за съжаление Sad, но знам, че и това ще стане щом спра да кърмя Йо.
Да ви се оплача - започнаха ни зъбките и вече съм сигурна в това. Обикновено болките започват вечер, както беше сколиките. Направо така ми плаче детето, че ми иде да се застрелям. Ако можеше да й взема болката..., но важното е, че след Панадолче ни минава и сладко нанаме след това.
Между другото, ако ме видите каква смучка ми е отпрала моята госпожица..... Mr. Green точно на брадичката Grinning Laughing Laughing Вчера мъжо се прибира и ми вика: "Абе защо не си изчистиш брадата, пак ли си спала над учебника, та ти се е отбелязалао мастилото", а аз  Shocked и след петото напомняне се погледнах и щях да падна, как малкото смокче ме е смукнало.
Да се оплача също: Свеки се прибира в БГ в Неделя.  #Cussing out Ще се  #2gunfire И ще си ходи чак през Февруари, тоест ако чуете по новините за убита свекърва, да знаете АЗ СЪМ!
За протокола: Йони е 5420, 61 см., тоест +800 грама и +5 см. Май ще ставаме манекенки.
Това е от мен. Целувам ви, а утре ще ви споделя една супер яка рецепта Heart Eyes

# 85
  • Варна
Здравейте и от нас!
korneliia_h и аз съм почти към некърмещите мами. Цял ден сме на АМ и само вечер като се събуди го слагам на гърдата. Той си цоква малко и заспива. Ама напоследък след 3.00ч. се буди и в 5.00ч и оттам нататък до 7.30 докато се изкъпем е едно будуване, един смях и гукане, че нищо не помага. Храня го ама пак не иска да заспива и аз откачам smile3514
Аз реших да му дам сокче и той лакомника много го харесва(ябълка и морков). Все му се иска повече.
Кукумитска (иначе Munichka) напълно те разбирам миличка(аз нали живея със свеки). Добре че ще е за малко. Все някак ще се наложи да я търпиш Peace
Айде милички лека нощ и да нацелувате бебоците, като се наспят  love001

# 86
  • София
Благодаря ви момичета, да са ви живи и здрави бебоците!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 87
  • Варна
Здравейте!
Ние днес си направихме две дълги разходки, сега готвя и чакам мъжо да се прибере от работа. После съм труп до 3 часа когата трябва да папкаме. smile3507
Korneliia_h много съжалявам мила, че спираш да кърмиш. Но гледай преди всичко децата ти да са здрави, другото е маловажно.
Лека нощ на сладките бебоци и техните мами

# 88
  • София
Първо честито на месечинките! newsm51
От днес ние папаме ябълково пюренце на Хип и много ни хареса! Казвам " ни " , защото и аз го опитах- ми никак не е лошо. Бебчо в началото плю и правеше едни физиономии......и после като му хареса как почна да го гълта.....
За протокола- 7300 гр/ 66см  bowuu
Боднаха ни и втория Пентаксим, оревахме ДКЦ-то, но слава Богу, прие я добре!

# 89
  • София
Добър вечер и от нас.
Буболинка, честита ви месечинка, да сте много здрави и щастливи и дано детството на Джули ти донесе най-прекрасните мигове.   bouquet
Нещо съм кисела тази вечер и май ще си легна на време, което е приблизително към 1 ч. Confused
Лека нощ на всички.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт