. Честито на всички други месечничета, да са ви живи и здрави.

Mari-Anna дано скоро се оправите
.Мисля да почвам с пюренца, но не знам първо зеленчукови или плодови да дам и как се дават? Помагайте, мамите с опит
.
. 
.
. 
Водих го на лекар пак-вирусна инфекция,и док ни изписа два вида капки.Дано се оправи по-бързо,защото нещо и апетит няма,и само спи.Миналата седмица баткото ни беше болен,уж и неговото беше вирусно,ама не се разминахме без антибиотици,изкара ми акъла миналия петък-в 5 часа сутринта ме събуди с плач и каза че не можел да диша
А сега и бебчо се разболя,направо ще лудна вече 

да са живи и здрави , и мамите и да се наспиват....
да са живи и здрави , и мамите и да се наспиват....

.
. Сега пак се будим по-рано от обикновено към 4:30 ама като ставаше в 2:30 две не виждах.
.
.
. Днес пак му ударихме една дълга разходка, наготвих и сега съм се отдала на писане докато дойде останалата част от семейството. А Сами тука до мен така влюбено ме гледа в захлас, че се чувствам като тинейджър с такъв кавалер
. Иначе аз спрях окончателно да кърмя и вече сме изцяло на АМ.
. След като от два дни не пия Деган гърдите ми пак не са така напрегнати, а и Сами ми обяви отново стачка защото пак се иска усилие да дърпа и аз си викам - КРАЙ. Така, че до тук бях. Дай Боже за следващото бебче имам повече опит вече и ще започна отвреме с увелиаването на кърмата ако се наложи. Тъй, че присъединявам се съвсем официално към некърмещите мами. . Това е за сега от мен. Лека вечер на всички.
Да ти е жива и здрава и много да те радва (и дано й спрат коликите вече)
, но знам, че и това ще стане щом спра да кърмя Йо.
Ще се
И ще си ходи чак през Февруари, тоест ако чуете по новините за убита свекърва, да знаете АЗ СЪМ!

Препоръчани теми