ЮНСКИ мамчета щастливи гушкат бебета красиви

• 13 533
  • 281
  •   1
Отговори
# 90
  • София
korneliia_h, най-важното е да са здрави децата, а ти да си спокойна! Жалко, че усилията ти за кърменето не бяха възнаградени както се полага, но така се е случило. Гледай напред и се радвай на живота!  Hug

valkakar, аз не бих насилвала мойта принцеса да яде - колкото иска толкова. Тя си знае най-добре. Е, ако виждаш, че не яде защото има друг проблем, тогава трябва да се посъветваш с доктор.

А на мамите живеещи със свекърви искрено им съчувствам и им пожелавам повече железни нерви и доза непукизъм, че иначе се лудва!

Лека и спокойна нощ! 

# 91
Честит рожден ден на agne6a   newsm67

newsm59 newsm59 newsm59

Много здраве, късмет и любоФ  bouquet
Обичай!

# 92
Съжалявам, че само така се намъквам набързичко, но приготвям багажа за Бг и в къщи е ужас ooooh!
Целувки на бебоците и  newsm51 на вас мами Hug

# 93
  • Велико Търново
 newsm59Честит Рожден Ден на Aqne6a! newsm59
Желая ти много здраве,щастие,любов,късмет и всичко,което си пожелаеш да ти се сбъдне![Весел празник/color]!

Аз,все още на съм давала на Божидара нищо друго освен кърма и вода/60мл.АМ вечер//.Мисля да изчакам да навърши пет месеца и тогава ще видим с какво ще започна да я захранвам.Видях се с една приятелка,която живее в Чехия,тя има бебе на пет месеца и  не е захранила -там казват до 6м.кърма или АМ.

Честита месечинка на Джули/на патерица!Да расте здраво и щастливо дете!

Това е от мен за сега smile3534ще има и още!Хубав ден на всички!

# 94
  • Варна
Добро утро!
Благодаря ви момичета за пожеланията Hug. Черпя ви виртуално за повода кой с каквото иска  party023 beer Wine Glass beer2 Popcorn Coffee cook А за сладките бебоци Misc Baby Bottle
Лек и усмихнат ден

# 95
.Биха ни 2 гадна ваксина, но май го понесе по-добре от първата 63см сме и 7600 - като по книга нали трябва 3 м да се удвои теглото от раждане.

Теглото трябва да се удвой до  края на 6-тия месец.Може и по-рано , но никъде не е казано че трябва да е до края на третия. NaughtyТова го пиша за всички майки , на който бебетата не са си удвоили теглото . за да не се шашкат.Иначе браво на вас задето сте пораснали толкова. Peace
Честит Рожден Ден на Aqne6a!Да е жива здрава и много обичана ! newsm51

# 96
 newsm59Честит рожден ден на agne6a  nbirthday пожелавам ти много здраве, щастие и любов.

andy06  И ние папаме пюренца.На Ганчев и Ам-Ам също са много хубави.На HIPP с банан Иванеса изобщо не го харесва, най-много обича от ябълки и ябълка и морков.
Това е засега от мен newsm10
ЛЕК И УСМИХНАТ ДЕН> newsm44

# 97
Агнеша-специално за теб:

Аз обещавам да пиша пак,като не съм вече толкова кисела....
Целувки и  Hug Hug Hug

# 98
Здравейте красавици.Да се отчета за днес Mr. Green.Честит рожден ден на Агнеша newsm59 nbirthday newsm67 Tada Да си жива и здрава и много щастлива.
andy06  сладки ли са пюретата на хип,соковете са им супер.
z_eneva и аз давам на Преслава по малко пюре вместо сок така ни посъветва педиатърката,да свикне с по гъста храна преди захранването с зеленчуково пюре ,давам ам ам и ганчев обаче нещо не ги харесваме кисели са ни и нещем да ги ядем,вчера след като преполови млякото си й сипах малко пюренце и така го доизяде.Няма как трябва да давам плодови пюрета и сокове иначе не акаме,ако не беше така и аз щях да изчакам със захранването.
Корнелия май и аз скоро ще се присъединя изцяло към некърмещите мами,за сега се кърмим само вечер но като гледам в последно време гърдите ми са толкова меки и май няма нищо в тях,а така ми се искаше поне нощно време още малко да се кърмим,но няма как да са живи и здрави дечицата,другото не е важно.

# 99
  • Варна
Здравейте! И аз набързо, че излизаме на разходка....
Честит рожден ден, Agne6a! Много любов и щастие ти пожелавам

Дидолинка, лек път Ви пожелавам! Дано всичко мине безпроблемно и да се отчетеш като дойдете!   bouquet
на всички слънчев и весел ден!

# 100
Здравейте на всички в този слънчев ден!

Нямах време да ви изчета за това моля да ме извините ако някой ме е изпреварил, но искам да ви кажа следното:
Времето се оправи и може да е за последно. Така че каня всички софийски мами на среща утре в Южния парк да кажем в 15 ч. на главния вход откъм Витошка - тъкмо ще можем да се храним заедно там на слънчице. Предполагам, че много от мамите няма да могат да дойдат, но това е неизбежно при всяка една среща. Но дори още една две мами да дойдат пак е повече от нищо. Чакам заявки от мами готови да се присъединят, защото ако няма нито един желаещ аз ще си отида в Борисовата градина, че ми е по-близо.
Също така ако имате забележки относно часа и мястото - споделете

Приятни разходки днес и до скоро

# 101
Честит рожден ден Агнеша!
Бъди винаги обичана и щастлива майка!  newsm51 nbirthday  Gift

# 102
  • София
 Gift ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, АГНЕША! Gift
Да си здрава, обичана и щастлива жена и мама! Весел празник! newsm51

Vesseluchka, аз съм навита за среща в Южния парк утре. Но не мога да съм сигурна от сега дали точно в 15 часа моята принцеса ще е яла. Имам предвид, че не сме на твърд режим с кърменето. Но ще гледам да дойда.

Айде софийски мами, да използваме утрешното слънце и да се видим!

# 103
Tatalina то с наште бебоци е ясно, че не можем да се уговорим за точен а само за ориентировъчен час. Ние сме на твърд режим и ядем обикновено в три ама пак имаме отклонение +- половин час та и аз не съм сигурна дали ще си ядем първо в къщи или после в парка да и взема папуто. Ако вие сте навити значи ставаме две т.е. среща ще има и остава само да видим кой ще се присъедини към нас Grinning

# 104

Общи условия

Активация на акаунт