ЮНСКИ мамчета щастливи гушкат бебета красиви

• 13 525
  • 281
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте и от нас!
Ние нямахме нет 3 дена и аз щах да се #2gunfire,и докато ви изчета видях зор.
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АГНЕША! БЪДИ МНОООООГО ЩАСТЛИВА И МНООООГО ОБИЧАНА!  bouquet
По примера на Софийските мами каня Варненските на една среща в Морската,какво ще кажете за Понеделник по обед??? Хайде пускайте оферти.
Ние скоро май ще се озъбим защото не е истина какви лиги точи малката,на ден сменям по няколко лигавника и брадичката и е все мокра. newsm78
Временцето е супер и дано остане така още дълго,сутринта бяхме на разходка и сега като се наспи пак изчезваме навън.
Лек ден и много усмивки на всички Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

# 106
  • София
Честит рожден ден Агнеша!!! Желая ти много щастие, здраве, любов и късмет.  newsm59
Разбрахте ли новината за майката, която е родила 9 деца... леле колко е смела  Shocked Май тази жена е решила да отсрами българите от към отрицателния прираст  Laughing
Ето линка към новината: http://life.dir.bg/2006/09/30/news733007.html

# 107
  • Den Haag
Честит рожден ден Агнеша!!!   bouquet  bouquet  bouquet

# 108
  • Den Haag
Момичета да ви питам с какво завивате бебетата, когато спят?
Слагате ли им пижамки?
 Rolling Eyes

# 109
 bdbaloniЧестит рожден ден на Agne6a!Много здраве, щастие и любов ти пожелавам bdbaloni
Момичета да ви питам с какво завивате бебетата, когато спят?
Слагате ли им пижамки?
 Rolling Eyes
Да аз слагам пижамка... имам няколко вида... от по-тъничка - до по-плътна. А вечер, вече го завивам с едно олекотено юрганче.

# 110
Аз само да кажа, че няма да мога да дойда на срещичката, защото мъжлето ми не е в Сфия, а сама няма да успея да се добера до парка.
Иначе го бях навила да дойдем с колата и с нетърпение очаквах срещата ни. Cry
Весело изкарване, наистина времето утре ще е чудно! Hug

# 111
Добър вечер мами и бебоци  Heart Eyes  bouquet  bouquet
bdbaloniЧестит рожден ден на Agne6a! bdbaloni Пожелаваме  ти късмет ,щастие и  любов,послушно бебче и татко.
Мими ние утре ще дойдем на срещата,даже и ще ви доведем още едно юнско бебче което ще се присъедини към нашето голямо семейство(че ние сме си като семейство Hug)Само че аз не знам къде е този вход от страната на витошка-някои може ли да помогне.??? Ние се из чипкахме и напапкахме и сега се люшкаме с надежди да се приспиваме скоро,ама девойката маи не е на това мнение.Днес времето бе6е страхотно-дано и утре да е такова,та да се съберем по-голяма дружинка.
 утре ще пиша пак за потвърждение
лека и спокойна нощ  Heart Eyes

# 112
пак съм аз  Blush
ето една  наша снимка-като ни видите в  парка  викайте

Последна редакция: сб, 30 сеп 2006, 21:33 от adi_5

# 113
  • на брега на Дунав
Добър вечер и от мен.  Mr. Green
Агнеша да ти е честит празника миличка. Присъединявам се към всички пожелания отправени днес към теб и добавям само да си винаги обичана жена. ЧЕСТИТО!!!!!!   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet    bouquet   bouquet   bouquet
Днес пак обиколихме сокаците на Силистра. Аз за пореден път не устоях на изкушението да се наям като добър човек и пак неможах да почна диетата. Почнах я, но издържах до обед само   Mr. Green и после едно ядене падна чак ме е срам  Embarassed. Ох, много съм несериозна. До сега май само 2 пъти съм правила някаква диета и двата пъти много трудно минавах първия ден, после няма проблем ама първия е кошмар просто, все нещо ме изкушава и отлагам диетата за друг ден.  Sick
За дрешките за спане на бебка - нямам някави специални дрешки. Слагам му чорапки, ританки някакво боди с къс ръкав и блузка отгоре и накрая завивам с едно тънко поларено одеалце. Аз и при двете си деца залагам не на дебелата завивка, а на облеклото, защото те се отвиват пък в къщи въпреки вече студените вечери все още спим на открехната врата на терасата (от спалнята ни се излиза на неостъклена тераса), за да влиза свеж въздух. Това е от мен за днес, чувствам се вече много изморена, че и Сами снощи пак ми се кокна в 2:30  #Shocked, ама какво им става на тези дребосъци с тоя сън направо незнам   #Crazy  Айде чао.

# 114
  • Ямбол
Честит рожден ден на Agne6a!  newsm59 nbirthday newsm59.Пожелавам ти много здраве на теб и твоето семейство!
Днес цял ден бяхме на разходка, но бебка ми прави проблеми с това ядене отново.Цял ден до 21,00 вкл. изяде само 260 гр smile3556.По принцип е злояда, но днес направо ме побърка.
Лека вечер и дано всички бебчовци оставят майките да поспинкат!

# 115
Аз да ви кажа лека нощ и приятни сънища...
За спането-ние сме по пижамка/всие още тънка/ и се завиваме с ено олекотено юрганче/отскоро,преди това с трикотажна пелена/,не слагам чорапкиузащото аз самата не мога да спя ако нещо ми стяга...а иначе и ние спим на отворен прозорец,но кошарата е на място където не става течение...
Пожелавам ви лек и слънчев ден утре и се разхождайте и заради мен,че като гледам скоро обувки няма да сложа и май- доста време ще си откарам вкъщи....

# 116
  • София
Аз пак не доразбрала.... къде е срещата на софийските мами и от колко? Гадост като не съм доспала за нищо не ме бива  Confused

# 117
Здравейте на всички!

Та срещата е днес в Южния парк  около в 15 ч. на главния вход откъм Витошка. Това предложих аз и очаквах малко повече ентусиазъм поне от мамите които живеят наблизо, а аз съвсем не съм от тях и като гледам adi_5 също не е. Ако пък искате да го направим през седмицата (ТАЗИ СЕДМИЦА) тъкмо ще е по-малко населено в парка. Не че съм се отказала и за днес, нарочно предложих почивен ден, за да може мамите които живеят по-далече да могат да "използват" татковците да им помогнат

# 118
Идвам на срещата в парка как пишете ме и мен.И за нас може да се ориентирате по снимките.Със синя количка на Чиполино съм.И с много ревлива Илиянка. Embarassed Laughing така че ще ме познаете.А къде точно да се чакаме -защото на входа има две кафета ама ако се разхождаме по-добре не там.... newsm78

# 119
Вили радвам се че ще дойдеш. Аз предложих мястото като по-централно и лесно за намиране от всчки но ти познаваш парка по-дбре така че - дай идея.
Аз съм с количка на MagEngland (тъмно синя с червен гюрук на бели цветя) и с не по-малко ревящата по парковете Валерия.

Надявам се и други мами да се присъединят към нас в последния момент
Часа остава ли?

Общи условия

Активация на акаунт