Смесени бракове

• 20 093
  • 301
  •   1
Отговори
# 285
Една била омъжена за турчин и ѝ било много тегаво, че той бил свикнал дрехите му да се гладят и други глезотии, присъщи за мъжете от нашите ширини Grinning

Ами сами са си виновни - нали си търсят "тръпки". Да им подскачат по задниците, да им гладят, перат, чистят защото за тях техните мъже са им "п*тьовци". Нали друго си е мъжа ти да те почне от вратата:  "Къде е ракията и салатата МА?! И аз съм работил цял ден МА! Я марш в кухнята!" .
Ех каква тръпка кво чудо... честно казано предпочитам скучните австрийци, немци и скандинавци...
Имах позната германка която умишлено си беше взела арабин, който я строяваше в две редици и я правеше на луда понеже с немец било скучно.  Разни хора, разни идеали...

# 286
Ахам, и аз имах позната в Холандия, омъжена за момък от Куба, щото искала мачо, пък холандците били нежни.. Чак щастлива в брака не беше, но пък съзнаваше, че сама си го е нагласила.

# 287
  • Fairbanks, Alaska
Въпрос към живеещите в Нидерландия-как бихте описали нидерландските жени като характер?

Вчера говорих с братовчедка ми относно това, коя от държавите, до които возя товари най ми допада. Нидерландия ми е фаворит. А и нидерландските жени, като визия се доближават до българките. И тя ми спомена, че нидерландките харесват българите. Доколко е вярно не знам, но когато съм в Нидерландия ми е по-спокойно, отколкото в Германия.

# 288
Не виждам общи черти между визията на нидерландки и българки. Като начало, средната височина за дама там е към 1.80. Освен това красивите холандки имат една конска визия, в най добрия смисъл на думата, де. Скулесто лице, широка челюст, големи очи.. нещо такова.
 Като характер са като мъжете си- прями, работливи, умерено общителни. Чудесна страна и чудесни хора, като цяло, отвътре им идва да са полезни без показност и без излишна близост.

# 289
  • Sofia
Аз от холандия една жена познавам и няколко мъже. Въпроса Ви е дали да си търсите жена от тази държава предполагам. Както жената каза преди мен високи са хората там и мъжете и жените, с руси коси предимно и светли очи, вироки скули, рамене, носят обувки 41+ номер жените. Тази , която познавах не беше блестящо умна и красива, в този аспект заключения не мога да правя, а холандците масово не харесват българи по принцип - имайте го предвид.

# 290
  • София
а холандците масово не харесват българи по принцип - имайте го предвид.
А холандките!? Joy

# 291
  • Sofia
а холандците масово не харесват българи по принцип - имайте го предвид.
А холандките!? Joy

Тангра....Тангра...и ти ли натам си таргетирал? За нацията генерално говоря Simple Smile Чувала съм го и от чужденци как холандците ненавиждат българи, а нямат такъв проблем с турци например.

# 292
  • София
Абе не, не съм таргетирал, та затова питам, да не пропускам нещо.

# 293
Те холандците май харесват само себе си, същите са като англичаните.

# 294
Аз от холандия една жена познавам и няколко мъже. Въпроса Ви е дали да си търсите жена от тази държава предполагам. Както жената каза преди мен високи са хората там и мъжете и жените, с руси коси предимно и светли очи, вироки скули, рамене, носят обувки 41+ номер жените. Тази , която познавах не беше блестящо умна и красива, ....
Виц:
-По какво се познава, че си влязъл в Холандия?
-По това, че кравите са по-красиви от жените.

# 295
Цитат
Виц:
Този виц не беше ли за Швейцария? Чела съм го с Швейцария.

# 296
И аз Grinning
Иначе има лаф за холандците, че си обичат кучетата повече от жените Bowtie

# 297
Скрит текст:
Не виждам общи черти между визията на нидерландки и българки. Като начало, средната височина за дама там е към 1.80. Освен това красивите холандки
имат една конска визия, в най добрия смисъл на думата, де.
Скрит текст:
Скулесто лице, широка челюст, големи очи.. нещо такова.
 Като характер са като мъжете си- прями, работливи, умерено общителни. Чудесна страна и чудесни хора, като цяло, отвътре им идва да са полезни без показност и без излишна близост.

Това е блестящо определение ! С ваше разрешение мисля да го употребявам Simple Smile

# 298
  • Швейцария
Цитат
Виц:
Този виц не беше ли за Швейцария? Чела съм го с Швейцария.
И аз го знам за Швейцария. Веднъж един швейцарец ми го разказа, само че как се познавало, че влизаш в немска Швейцария. Викам ние го знаем за Швейцария като общо. Обиди се човекът.

Последна редакция: пт, 19 мар 2021, 01:02 от JennyBG

# 299
Ха, така е, немско-швейцарските полицаи ходят във френските кантони да глобяват Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт