„Отдел Издирване“ - новият български сериал на NOVA от 26 февруари тема 1

• 37 809
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Нищо чудно да обърнат Андрей срещу Камен и екипа, използвайки сестра му. Долна работа, ама на, има ги такива престъпни гении. И този сега Ивица, дали ще я свитне? Едва ли, че нали е главен герой, а има още доста до края.

# 661
Какво точно пишеше в СМС-а до Андрей, че не успях да видя?

# 662
Камен е загазил страшно.
Петър нищо не работи официално, млад пенсионер е от много важна служба, на най- високо ниво.
Дъщеря му е уше и му докладва всичко за Ралица и Камен, когато него го няма, а разбрахме това е повечето време. Как се е оженил за Ралица, за да ги следи постоянно най- отблизо. Затова и не трепна, когато разбра за изневярата на жена си, той въобще не я обича и му е все едно.

# 663
Епизодът свърши, точно в момента, в който подадоха сигнала за Камен, който не стана ясно какво намери, а Ивица Божич беше насочил пистолет към хърватката.

СМС-ът беше от непознат номер и доколкото запомних пишеше, че знаят за историята на сестра му. Още преди време нали бяха загатнали, че има някаква тайна там. Само че не ми стана ясно дали сестра му нещо е направила или Андрей нещо свързано със сестра му.

# 664
На мен ми е малко съмнителен и гаджето на Маги. Странно се държи някак си, а може сега сам да е скрил досието.

# 665
  • Велико Търново
Всъщност епизодите са 14, но тъй като първата седмица излъчиха двоен, та ще го излъчват 13 седмици. Днес беше осмият, значи остават още 6. Гледайки календара, последният ще бъде на 28 май (не броя Разпети петък).

# 666
Хареса ми епизодът, все повече ги завъртaт нещата. Вергов такa да ми харесва, като вкара малко друга емоция, освен да говори с равен тон и с лице като сфинкс .
Петър е толкова очевиден за търсения Портиер, че даже не мога да повярвам, че може да е той.
Андрей и той нещо крие и му пращат разни есемеси, последният си бе заплашителен споменавайки сестра му.
Боби(май така бе името му) и той все напрегнат изглежда и там ще има нещо.

# 667
Боби е напрегнат заради тайното си гадже Магдалена и всичките тайни покрай нея. Не много хора умеят да пазят тайни, особено когато знаят, че са тайни и не трябва да ги споделят на никого. Именно тогава (от личен опит) има много голямо гъделичкане да се разкаже Grinning

Хърватката ще се измъкне, но ми беше интересно, че в следващия епизод дадоха отново изоставения вагон, в който Ивица намери оръжието си. Но не разбрах кой и защо беше там.

Нямам търпение за следващия епизод.

# 668
Е, Боби е напрегнат, защото е прясно влюбен, крие гаджето, колегата случайно разбра, е влюбен в гаджето му, а тя горката- за нея Камен е всичко. Като баща, като приятел, като несбъдната любов.
И аз ще съм напрегната.

# 669
  • Велико Търново
Май Андрей беше във вагона.

# 670
  • Берлин
Стана интересно. Радвам се, че има нещо българско и свястно за гледане. Пробвах по малко от всички, които са в ефира в момента, не става.
Вярно още 6 епизода. Малко ми са

# 671
Във вагона са Нера и Маги, Андрей е отвън. Вероятно Валери също трябва да е там, щом последните двама са на това място.

# 672
  • София

Отдел Издирване
Сезон 1 Епизод 8

директните линкове, са без реклами и забрани за гледане извън България

Скрит текст:
отварят се без добавки на МОБИЛНИ ТЕ

в браузър на КОМПЮТ ЪРА
- след инсталиране на разширението за Хром
HLS Player - m3u8 Streaming Player
или Native HLS Playback

с влачене и пускане на бутона(линка)
   във VLC player
или в   321 Med ia Play er Clas sic
връзки и  

видеата, могат да се гледат и на телевизор.
  ето как...

за предаване на телевизора през VLC

и предаване(изпращане) на ТВ-то от браузъра

Линковете се отварят и след премахване на записите от ТВ сайтовете.
В спойлера е показано, как се отварят тези линкове.

# 673
  • София
От 8 до 13 са 5, а не 6 епизода.

# 674
Хареса ми на мен епизода. Точно командировките на Петър го издават супер много, че не му е чиста работата. Обаче някой загледа ли на Ралица лицето... беше една замислена... сякаш се светна, че нещо не е наред с тези командировки... или просто на мен ми се иска така и виждам каквото ми е угодно Grinning Grinning Grinning

Иначе наистина Боби е много стреснат, но мисля, че е притеснен какво става с Маги, за кашата, в която се забърка... Ами, ако партньора на Боби е Портиера? Grinning Един такъв дебилен и смотан... да не се окаже някой таен гений... Ето, той е помогнал на Боби за достъп до досието, т.е. от първо лице е знаел, че трябва да го подмени... И само разпитва.. кажи, кажи... а може би просто наистина си е смотан Grinning

Не знам защо не мога да повярвам на тази Нера... Ето и Магдалена не й вярва и е права, колко пъти лъга и се кри...

Интересно какво пък е направила толкова сестрата на Андрей? Щом чак го заплашват... да видим какво ще направи като е толкова праволинеен.

Общи условия

Активация на акаунт