„Отдел Издирване“ - новият български сериал на NOVA от 26 февруари тема 1

• 37 811
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
За мен той няма нищо общо.
И за мен.

# 646
Някой има ли информация колко епизода са общо и дали ще има втори сезон?

# 647
  • София
Върти ми се нещо 12 епизода, но не съм 100 %.
А дали ще има втори сезон... Зависи как ще завърши този 😉

# 648
И аз щях да питам за епизодите. Потърсих в интернет, в тази статия пише, че са 13 епизода. https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/9531008
"След около 60 снимачни дни там 13-те епизода на сериала са вече готови."

# 649
  • София
Сериалът ще 14 епизода. 13 седмици по един епизод, но Първият излъчен беше двоен.
За втори сезон не е ли малко рано да се пита? Нека първо свърши този

# 650
  • Велико Търново
Ето го "човекът от телефона".
След като Камен му звънна от телефона на убитото в парка момиче и той нищо не каза, а затвори, позвъни на някого другиго и му каза (на сръбски или нещо от рода) "Звъни ми мъртво момиче с мъжки глас". Това беше. Не е повишавал тон, не се е карал на никого.

# 651
Ако се окаже наистина Петър портиерът, може и да не са искали непременно да  е забулен в тайна образът  и на края да ни изненадат с откритието. Правя аналогия с последния сезон на Бягство от затвора, където Сара беше женена за "Посейдон" , който беше главата и мозъка на организацията, която всъщност е виновна за изчезването на бившия и мъж. И тогава си смомням, че доста неща и събития намекваха, че е той, но по-интересни  бяха  мотивите му и начинът по който осъществяваше целите си.

Така че, ако и тук събитията подсказват, че Петър е портиерът, по-важното е защо и какви са мотивите му да се "прикрива" като мъж на Ралица. И по какъв начин е свързан с онзи въпросен случай на Камен, от който тръгват нещата.
Ако изобщо е той Grinning

# 652
  • София
И аз клоня към Петър - портиера.
Особено с тези безброй командировки дето дъщеря му изброи...

# 653
И винаги иска да е информиран и подслушва, но го прави много деликатно.

Май някой ще се опитва да изнудва новия полицай със сестра му.

# 654
  • София
Силна подсказка за Петър относно честите му командировки.

Епизодът до тук е много добър. Харесва ми как играят всичките. Личи си какво искат да кажат с лицата, дори с телата си. Самите актьори добре разказват историята. Много ми харесва Елена Телбис като Магдалена.

# 655
Много интересна серия. Кеф ми е да гледам този сериал. Страшно ми харесва вк. и актьорите. Вергов е страхотен. Супер секси и играе много добре ролята си.
Вече съм почти сигурна, че Петър е Портиера. Колко е дискретен и загрижен само. Колко е спокоен и умел в общуването. Няма кой да е друг.

# 656
  • София
Остана да се уточни какво точно работи и защо се разхожда навсякъде, сякаш е у дома си...
ДАНС са яко корумпирани. Как може такова безхаберие.
Камен как само си го натопиха, не е истина, по всички правила на играта. Не знам как ще се измъкне чист от цялата тази помия.

# 657
А някой знае ли колко епизода е този сериал?

От промото за следващия епизод също нищо не разбрах.

Иначе този епизод беше много интересен и напрегнат.

Сега прочетох, че сериалът е по идея на същия сценарист, който стои в основата на ДГ Simple Smile

# 658
  • София
13 епизода, остават още 5 епизода.

# 659
Хубав епизод, чак ми се искаше да е двоен Grinning.  Лека - полека завъртат нещата около Петър или поне умело ни карат да се замислим, каквото всъщност мислим и обсъждаме.
Дооста усукаха нещата около Камен, ще ми бъде интересно да видя как ще ги разплетат.

Общи условия

Активация на акаунт