Прекрасен и усмихнат съботен ден.
Бъдете здрави.

Не намирам думи с които да опиша случилото се в туитър снощи. Потресена съм, как може да има хора, които да живеят само и единствено за да нанасят вреда на други хора. Нали тези лоши хора бяха обещали, че след като техния патрон + протежето на патрона напускат сериала, спират да гледат и да се интересуват. Да, ама сигурно гледат и ги е яд, че сериала може да върви и без техния патрон и протежето. Даже върви в по - хубава посока.
Яд ги е, че новите главни герои стоят по - хубаво един до друг, и, че за толкова кратко време направиха прекрасни и страхотни снимки заедно, това, което не се случи за една година с техния патрон докато беше на снимачната площадка.
Ще ме прощавате, но съм бясна и въпреки всичко съм намерила добрия тон.
Надявам се, че това, което се случи снощи в туитър няма да повлияе негативно на сериала ни, на актьорите и на целия екип.
Нуше, не може ли в туитър в профила на сериала и на Озансер Угурлу да се напише някакво писмо като подкрепа за сериала, актьорите и целия екип.
Май се размечтах.
Хубав ден на всички.
благодаря за кафето,няма значение че е горчиво, важното е ,че е кафе, а не помия или отрова, което излиза от клавиатурите и вероятно и от устите на много хора.Макар че лице в лице съм сигурна ,че няма да им стиска да си изливат омразата така неограничено.
) "
Ей сега специалистите ще ви завият една палачинка по нашему 

ама нали знаете, че бързо му минава 
това е животът им, да бълват негативизъм, на някои им минава, на други не, ще бъдат като Халисето и посланика, задушават всичко покрай себе си
язък, за добрата идея, която те явно нямаха капацитета да реализират ... защото не само извънредните събития с Неслихан доведоха до този резултат......жалко, просто трябва да спрат да пишат и друг да не им се хваща на хорото ...