Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 407

• 48 601
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Добро утро момичета.
Прекрасен и усмихнат съботен ден.
Бъдете здрави.

Не намирам думи с които да опиша случилото се в туитър снощи. Потресена съм, как може да има хора, които да живеят само и единствено за да нанасят вреда на други хора. Нали тези лоши хора бяха обещали, че след като техния патрон + протежето на патрона напускат сериала, спират да гледат и да се интересуват. Да, ама сигурно гледат и ги е яд, че сериала може да върви и без техния патрон и протежето. Даже върви в по - хубава посока.
Яд ги е, че новите главни герои стоят по - хубаво един до друг, и, че за толкова кратко време направиха прекрасни и страхотни снимки заедно, това, което не се случи за една година с техния патрон докато беше на снимачната площадка.
Ще ме прощавате, но съм бясна и въпреки всичко съм намерила добрия тон.
Надявам се, че това, което се случи снощи в туитър няма да повлияе негативно на сериала ни, на актьорите и на целия екип.

Нуше, не може ли в туитър в профила на сериала и на Озансер Угурлу да се напише някакво писмо като подкрепа за сериала, актьорите и целия екип.
Май се размечтах.

Хубав ден на всички.

# 661
Добро утро и хубав уикенд!

Теменужка Purple Heart благодаря за кафето,няма значение че е горчиво, важното е ,че е кафе, а не помия или отрова, което излиза от клавиатурите и вероятно и от устите на много хора.Макар че лице в лице съм сигурна ,че няма да им стиска да си изливат омразата така неограничено.

Хем се ядосвам, хем се радвам ,честно казано, че така се разбра, че има и много хора от "триъгълника морал, етика и съвест", а не само злобари и агресори.На сценариста за съжаление нервите му не са издържали, направо се радвам,че Енгин няма профили в мрежите. Но нали виждаш ,няма как да се бориш с тези болни мозъци, освен да ги игнорораш и блокираш. Това са лоши хора, които зад анонимността си изливат агресията, която явно ескалира в условията на пандемия.  Деца бият и ритат някой паднал на земята съученик, другите гледат и снимат, представи си за каква жестокост става въпрос при още невинни душици, какво да говорим за големи хора с някакъв житейски опит. Права си,че на агресията трябва да се реагира, така възпитавам и децата си , но не с друга агресия, и в реала аз също винаги реагирам ако съм в такава ситуация, няма как да гледам спокойно образно "да ритат" някой .Даже за мен си може да преглътна, но в чуждите разправии се меся Simple Smile

Ключовото изречение за мен от поста на сценариста е "след като ние приехме тази работа трима от актьорите напуснаха по тяхно желание", нещо което написа и  Ейлем. Онези двечките са знаели или усетили какво следва и са си били камшика, а тези хора са ги насадили на пачи яйца. Да, явно етика и съвест не са приоритет за някои хора...

Направо голяма наглост, техните любимци напускат по тяхно желание явно от днес за утре, изплюват се върху труда на хората- волно или неволно ефекта е този.  И вместо да оставят хората да си вършат работата както могат и който иска и му харесва да гледа ,продължават да сипят помия - какво ги бърка не ми е ясно, нали любимците им се отърваха от лошия проект. Ами нямам друго обяснение ,освен лошотия.

Съжалявам ,ако се обидят някои фенове на Неслихан или Ураз (то сред сухото гори и мокрото за съжаление), пожелавам им  партньори и проекти по техен вкус на екрана за в бъдеще, но да не се засичаме повече покрай Енгин Акюрек.

И ако са толкова големи, както казват,феновете им ,тия с милионите последователи би трябвало да заемат позиция срещу агресията в нета, а не само да пускат селфита.

Берг много добре го е казала и дано и Туба така разсъждава -ще си позволя да прехвърля нейни думи от темата и (Varna_2 -благодаря Hands Pray) "

"Сигурна съм, че много хора критикуват или искат да знаят причината, поради която не приемам лични съобщения, а възможността за коментари под постовете ми е силно ограничена.
Обяснението е, че не искам, лошите думи и хората, които ги изричат да ме докосват, по-точно не искам да им позволя да си мислят, че с лошотията си стигат до мен и успяват да ме наранят. Искам спокойно да споделям нещата, които ме вълнуват, да показвам как изглежда светът през моите очи, без да се страхувам или самоцензурирам. Престанах да вземам на сериозно всяка казана по мой адрес лоша дума, да се измъчвам, да се опитвам да се обяснявам или да печеля благоразположението на някой, който е изпълнен с омраза към мен.

Не, не казвайте пренебрежително „Е, това са болни мозъци, навсякъде ги има“. С подобно нехайно отношение всъщност подхранваме една демоничност, намерила в някой своето физическо тяло. Отрязвайки по този начин пътя на токсичната комуникация до мен, пазя себе си и своята психика. Нямам нито сила, нито желание да търсят други начини, с които да се справя с нея."

И все пак вярвам, че доброто преобладава. Пожелавам успешна работа на екипа и да са здрави най-вече Hands Pray

То станало време за закуска вече  Grinning Ей сега специалистите ще ви завият една палачинка по нашему Yum

То и аз трябва да се заемам с това, че сега ще станат гладните Stuck Out Tongue Winking Eye

Пускам ви нещо цветно и анти хейтърско и изчезвам
Скрит текст:
Keep on chit-chatting, saying this and that
I do what I do, so you do you
You can’t stop me lovin’ myself

Продължавайте да чатите, като казвате това и онова
Аз правя това, което правя, както и вие
Не можете да ме спрете да се обичам.

Бъдете здрави, радвам се ,че ви има Purple Heart

Последна редакция: сб, 20 фев 2021, 13:27 от araselia

# 662
Добро утро,

Щастлив е човекът, който знае какво да запомни от миналото, на какво да се наслади от настоящето и какво да планира за бъдещето.
Арнълд Хенри Гласоу ,  американски хуморист

Момичета, Hug

Здрав и приятен ден.

# 663
  • Пловдив

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1363005462560579586

Ще има ли възмножност Мелек да тръгне доброволно с г-н Гювен и да измисли нови планове?

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1363035662803345410

Баща, готов да направи всичко за дъщеря си...

# 664
  • Варна
Добро утро Yellow Heart

Санджар се ядоса Smile ама нали знаете, че бързо му минава Yellow Heart

Момичета, не се ядосвайте, не може да промените хората, такива са, това са комплексарите, дето единственото, което могат качествено е да плюят по креативните хора, не уважават труда на другите .... но да знаете ... времето им показва мястото ....Smiling Imp това е животът им, да бълват негативизъм, на някои им минава, на други не, ще бъдат като Халисето и посланика, задушават всичко покрай себе си Smiling Imp

Ключовото изречение за мен от поста на сценариста е "след като ние приехме тази работа трима от актьорите напуснаха по тяхно желание", нещо което написа и  Ейлем. Онези двечките са знаели или усетили какво следва и са си били камшика, а тези хора са ги насадили на пачи яйца. Да, явно етика и съвест не са приоритет за някои хора...

Направо голяма наглост, техните любимци напускат по тяхно желание явно от днес за утре, изплюват се върху труда на хората- волно или неволно ефекта е този.  И вместо да оставят хората да си вършат работата както могат и който иска и му харесва да гледа ,продължават да сипят помия - какво ги бърка не ми е ясно, нали любимците им се отърваха от лошия проект. Ами нямам друго обяснение ,освен лошотия.

Съжалявам ,ако се обидят някои фенове на Неслихан или Ураз (то сред сухото гори и мокрото за съжаление), пожелавам им  партньори и проекти по техен вкус на екрана за в бъдеще, но да не се засичаме повече покрай Енгин Акюрек.

И ако са толкова големи, както казват,феновете им ,тия с милионите последователи би трябвало да заемат позиция срещу агресията в нета, а не само да пускат селфита.

+100 , обаче не им стиска, ама нали знаете, то понякога бързо "осанна" става на "разпни го" Smiling Imp
ако това е истина, че ортилерките са надушили обрата и са абдикирали с ясното съзнание, че са заложили бомба, която някой друг трябва да обезврежда, трябва никой повече да не им ползва услугите, да им имам професионализма  Rage   язък, за добрата идея, която те явно нямаха капацитета да реализират ...  защото не само извънредните събития с Неслихан доведоха до този резултат......жалко, просто трябва да спрат да пишат и друг да не им се хваща на хорото  ...
Нека ви е хубав съботния ден!

# 665
Ха, сега гледам по Нова български артист и режисьор си коментираха и разбрах нещо, което не съм знаела - в Хасково на центъра на града има Статуя на завистта 😯 - казват единствена в света. - Икар, разперил крила и два скелета го хванали за крилата.

https://visithaskovo.com/destinations/%D0%BF%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D … 1%82%D1%82%D0%B0/

За това става въпрос.

Аниста, човека сам каза, че има неща, които не знаем, вероятно няма и да разберем заради някакви скрупули, криво разбрана толерантност и лицемерие. Аз си правя такива изводи за себе си, не е проблема, че някой си тръгва, не можеш да го вържеш, негово право е, въпросът е в начина.

Този екип е снимал до 5 часа сутринта

Последна редакция: сб, 20 фев 2021, 11:43 от araselia

# 666
  • Варна
Ха, сега гледам по Нова български артист и режисьор си коментираха и разбрах нещо, което не съм знаела - в Хасково на центъра на града има Статуя на завистта 😯 - казват единствена в света. - Икар, разперил крила и два скелета го хванали за крилата.

За това става въпрос.

Аниста, човека сам каза, че има неща, които не знаем, вероятно няма и да разберем заради някакви скрупули, криво разбрана толерантност и лицемерие. Аз си правя такива изводи за себе си, не е проблема, че някой си тръгва, не можеш да го вържеш, негово право е, въпросът е в начина.

Ами , те хубаво са го казали, мишките първи напускат потъващия кораб, а поддържниците им просто искаха, веднага след напускането корабът да потъне с всички други на борда, егоизъм във висша форма, жалки, бедни душици, дано обаче съдбата се намеси Yellow Heart
А завистта тя е движеща сила за голяма част от човечеството, не само по нашите ширини, ама щом и паметник сме издигнали, значи по нашите ширини е на почит Scream

# 667
  • Пловдив

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1363080965778673666

Какви са плановете на Санджар Ефе?

Не е лесно да излъжеш или подведеш Санджар.

# 668
Като се замисля, има резон паметника да е в Хасково - Григор Димитров е от там, и той бая хейт отнася, особено защо е с тая или оная 😜

И аз се надявам кораба да завърши успешно плаването 🙏, въпреки , че смени дестинацията и се качиха нови пътници, други слязоха... Но каквото и да стане, са опитали, не са се предали и могат само да се гордеят със себе си.

А другите щом такава им е системата  - да печелят популярност от черния пиар на гърба на другите, явно са на принципа целта оправдава средствата.

Марианче, и аз съм в очакване на плановете на Санджар, той бързо събира 2 и 2, не му трябва много време да се даврандиса, а пък ако има и подадена ръка, ще се справи с трудностите 100%.Аз се хванат за думите на Каврук - "не знам какво е решила съдбата, но ще е хубаво" 🙂

Последна редакция: сб, 20 фев 2021, 13:53 от araselia

# 669

"Купува" в момента Халисето.

Страхотен момент.Heart

# 670
  • Pleven, Bulgaria
Добър ден на по- трезва глава.Съжалявам,че ви развалих настроението,момичета,но такива неща трябва да се знаят.Ние,феновете на Енгин,почти от самото начало сме навели глави,стиснали сме зъби и мълчим,за доброто на сериала,за доброто на Енгин,от възпитание.Вярно,имаше престрелки,но между отделни фенове(винаги има някой,който не издържа на обидите).Обаче,тези хора преминаха всякакви граници на търпение.Нямат моралното право да постъпват по този начин.Седят си в къщи на компютъра и се чудят кого и как да наплюят и дори се надпреварват кой повече и по- грозни думи да напише.Отвратително е!
А когато прочетох и че са нападнали Туба в Инстаграм,бях ужасена.Тази жена направи повече дори от продуцентите за промотирането на сериал,откакто е влязла в него!Акаунтът и е отворен за коментари,поддържа близки отношения с феновете си,подканя да се гледа сериала,подари ни толкова приятни моменти и снимки,протегна ръка в труден момент,което не всеки би направил.А получи вълна от обиди и то лични,след като могат да отидат да обиждат в профила и!
Възмущавам се чисто по човешки,без значение дали съм фен на сериала или не.Аз и преди съм споделяла с вас,че спрях да шетам по различни места,защото ми беше откраднато удоволствието от сериала,тръпката от очакването,желанието да прочета кой къде и какво е написал.Надявах се,че ще спре тази война след промените,но за съжаление.......
Ками,утре от 18:00ч турско време се организира голяма акция,на която са добре дошли фенове от цял свят да се включат в подкрепа на сериала,на актьорите,на сценаристите,на целия екип.Първият ТТ ще излезе от профила на Bee Borjas.Вярвам,че ще има отзвук,защото хората наистина са възмутени.Който има желание,може да участва.

# 671

Тойгун Атеш - 66 години.

Актьорът изиграл бащата на Мустафа Налчалъ в "КВФ" е починал в болница с диагноза КОВИД19.
Съболезнования на семейството.

# 672
  • Пловдив

Писаха от акаунта, че Санджар ще направи всичко за дъщеря си.
Вероятно Мави ще му разкаже за рисунките в скицника.
Той ще ги прегледа и ще заведе Мелек в парка. Подсказаха ни, че снимат там.

# 673
Привет и от мен, момичета!

Кофти ситуация се е развила снощи, но то срамът е не за сценаристите или екипа, а за тези, които пишат и плюят без да знаят. Не се учудвам, не се впечатлявам. Въобще заслепени хора, които са фенове на някой чак до болест, никога не са ми критерий. За мен човек трябва да има трезва преценка, да бъде стъпал на земята, но това бързам да уточня, не значи да ходиш и да плюеш като гламав. Даже не си обяснявам и не разбирам тая потребност да седнеш и да напишеш нещо гадно и лошо за някого, честно ви казвам. Има много актьори, които не харесвам, че и от партньорките на Енгин, че и Санджар до тоя момент съм ви споделяла, че в началото хич не ми беше сред любимите му персонажи, ама не обяснявам всеки час с грозни епитети това. Разни хора, разни идеали е казано Simple Smile Не си вгорчавайте деня, заради подобни.

Аз да кажа с интерес чакам новата серия. Туба много хубаво я играе тази Мави. Една спокойна, уравновесена, интелигентна жена, в чиито очи има болка, тъга, личи си, че още е доооста тъжна. Харесва ми много. И аз много се впечатлих от начина, по който "отряза" Санджар. Ей Богу,  за 40 епизода такъв нормален диалог нямахме при Наре и Санджар. И ето, Санджар пак не доумява как тъй пък не ще помощта му, ама не хукна да крещи, врътна се и си замина. Grinning Елван с тоя Бора също са големи скици и са ми интересни. Елван и тя спря толкова осезаемо да крещи, слава Богу. Grinning

Хубава събота ви пожелавам, момичета! Flowers Rose

# 674

Цитат
Той ще ги прегледа и ще заведе Мелек в парка. Подсказаха ни, че снимат там.
Ще има хубави моменти докато, тайният план на посланика не задейства.

Общи условия

Активация на акаунт