Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 407

• 48 602
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив

Сет от 39 епизод.
Ох, дали ще познаем нещо с нашите сценарии...
Ама да си предполагаме.
Само искам да забързат темпото - по-бързо да видим любов, не само съчувствие.
А Мави ще намери подход към Мелек. Как обаче...
Кой ще намери Мелек - предполагам тати...

# 646
Вече сме в тройката на чифтетата 👍

Последна редакция: пт, 19 фев 2021, 19:47 от araselia

# 647

За хубава вечер.

# 648
Цитат
От друга страна, Гювен, който не иска да се откаже от Мелек, вече е започнал да върти колелата на тайния си план. В крайна сметка той организира игра, използвайки малкото сърце на Мелек в плановете си. Тази игра ще промени както живота на Мелек, така и целия баланс между Мави и Санджар.
Посланикът може да използва загубата на Мави, като и дава възможност да се сближи повече с Мелек и детето да предпочете да стои повече при нея, отколкото в конака.Thinking
Естествено, това поведение ще има последствие за Санджар, защото на баба Халисе няма да и хареса.Thinking

А за Мави, още нищо не се знае, като се намесят семейство, приятели, колеги.Thinking

# 649
За Мави много малко знаем, и като минало, и като характер. Засега разбрахме, че е спокоен, наблюдателен, интелигентен и трудолюбив човек,  наранена, но неозлобена. Не знаем и каква е вината и за смъртта на детето.

# 650
  • Пловдив

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1362774068857028610
Какво ще се случи с Яхя, който живее с радостта за детето?

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1362809175382716417
Какво прави Дуду в конака на Ефеоглу?

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1362816718444363776
Дали Мави, която загуби дъщеря си, ще намери изцеление с Мелек?

И автограф е оставил Енгин и Санджар Ефе е нарисувал...

# 651
Какво да се случи с Яхя, явно ще пропадне фалшивата му радост.

Портрета на Санджар Ефе явно е недовършен, няма коса 🙂

# 652
Обаче Дуду изведнъж ми изглежда бая бременна т.е. личи ѝ.

Ако напишете  uyku vadisi muğla  и цъкнете на карти, ще ви излезе сателитна снимка на местността. Там ще видите пътното разклонение към хижата, а тя самата се намира съвсем близко  до uyku vadisi  хотела.
Искам да ви пусна линк, копирам го, но не стои активен. Но ако отворите сателитната снимка, а после цъкнете "човечето" за Гугъл мапс разходка и ще се озовете точно пред табелата и ще видите хижата /старата естествено/

А  uyku vadisi   означавало Долината на съня.

Всъщност може да видите това видео от същото място и с обновената хижа.

https://www.instagram.com/reel/CLd6QAyBJqd/?igshid=w0vl8ew50uql

Последна редакция: пт, 19 фев 2021, 21:33 от Марта_49

# 653
  • Варна
Привет,момичета Smile

Благодаря ви за всичко, което сте сложили в темата Yellow Heart
Хубави постове сте писали, Шахзад пак е на ниво Smiley
Аз какво да добавя след като го изгледах ? Ами беше спокойно, то затова и рейтинга не е висок, но това не ни плаши Rage Харесаха ми като цяло, имаше хубави сцени, малко комедийни ситуации, но накрая пак се сгъстиха облаците.... ей, туй детенце го измъчиха, направо му съчувствам и на Беренчето, но трябва да отбележим, че се справя перфектно с тази нелека роля.
Рано или късно щеше да избухне това, което таят навътре в себе си Мелек и Санджар, всички подтиснати негативни емоции избиват накрая нанякъде и много често това е под формата на болест. Няма начин детето да не изпитва мъка по липсата на майка си, за Мелек особено е по- непонятно защо тя си е тръгнала... то и Санджар не може да си обясни защо една майка може да остави детето си и да замине .....Но всичко е възможно и не трябва да мислим за Наре като за лоша майка, защото това да остави най- скъпото нещо не означава винаги, че не го обича, напротив,  да си припомним Бертолт Брехт ......... аз съм склонна да приема, че е преценила ,че за  доброто на детето й е да не бъде с нея. Тя наистина вече смяташе, че носи само нещастие и че не може да даде на дъщеря си и на Санджар щастлив живот ..... какво трябваше да се случи след като трябваше да живее в дома на Гедиз и какво щеше да обясни на Мелек, навряха я в ситуация от която нямаше излизане по добрия начин и за това трябваше да благодари на баща си и приятелчето Гедиз, който дори не си даде сметка какво  прави с това си действие.........просто беше обречена.... а какво точно щеше да се случи с Мелек, нищо хубаво, как щеше да приеме факта Imp  затова прецени, че оставя Мелек в добри ръце и си тръгна ..... но едно дете няма как да си обясни подобно нещо .... Стана ясно, че Мелек без чужда помощ няма как да  преодолее всичко, което се случи, това че се прави на силна и не иска да товари баща си още повече задълбочава проблема, та тя е толкова малка и крехка още ... Съдбата изпрати на Санджар и Мелек Мави ......... мисля, че тя ще намери подхода и начина по който да помогне на Мелек и едновременно може би и на себе си, защото и тя е болна и наранена и носи някаква вина за смъртта на дъщеря си...

# 654
  • Пловдив

https://vk.com/club144707938?z=video280105698_456244063%2F6ba95e … l_wall_-144707938

Клик в/у линка.
В Мугла вече е пролет. Във видеото което са ни пуснали от Uyku Vadisi, се вижда и нашата хижа.

Днес са снимали и в този парк.

# 655
Здравейте момичета!

Благодаря ви за превода на сериала и  57-я анализ на Навид Шахзад

Благодаря и за превода на трейлъра, озета и снимките за 41 епизод

Изгледах серията с превод и какво да ви кажа:много ми хареса!серията върви леко и приятно,държи те под напрежение,докато в предните епизоди с ,,пъстрата птичка'' имаше моменти когато не можех да изгледам серията до края. Има и серии които не съм гледала ,като 17,18, 19 не ми бяха много интересни, сценаристките тъпчеха на едно място,говореше се само че Наре обича Санджар, но няма да му прости каква е тази обич, аз не я разбирам.Сценаристките така бяха зациклили че накрая не можаха да се оправят и напуснаха проекта.
А сега новите сценаристи са прибегнали към съвременна история.
След като Мави сподели своята история и мъка със Санджар и Санджар разказа за своята  и те се почувстваха, като две сродни души преживели истории които истории са ги довели до определени травми.Мави била в депресия след като при катастрофа изгубва дъщеря си ,а Санджар след изчезването на Наре се държеше адекватно заради Мелек да не я тревожи.Мави първа забеляза за проблема на Мелек ,опадването на косата  и и го сподели със Санджар.Тя реши да му помогне ,но и той не я отави сама да се лута .Мелек се чувства много самотна и все повече започва да и липсва майка и.Тя ревнува Санджар от Мави и не и е много приятно нейното присъствие.
Халисе продължава да се бърка в живота на децата си .Няма кой да я стресне малко.Ходи та следи Санджар дали е  Мави в бараката а като баба не гледа внучката си ами ри толкова хора в конака детето избяга вечерта и отиде в бараката и видя това което не трябваше да види баща си с Мави.Остана много наранена и се почувства сама и отиде при дядо си.Молеше дядо си да я заведе при майка си и че повече в конака не и се седи.
Какви са намеренията на посланика не знам ,но мисля, че по някакъв начин ще изнудва Санджар.
Елван в тази серия ми хареса  тоалета и добре седят един до друг с Бора.
Зехра и Каврук бяха много сладки ,когато той и подари мечето за деня на влюбените.

Хареса ми и анализа  на Навид Шахзад ,трейлъра и озета .Чакам с нетърпение да дойде понеделник.

Последна редакция: пт, 19 фев 2021, 22:11 от mari52

# 656

"Понякога трябва да погледнем назад, за да продължим напред…"
из "Меденият изгрев над хълма" на Джо Томас

Лека.

# 657
  • Pleven, Bulgaria
Здравейте,момичета.Ще ви разваля сутрешното кафе,но имам нужда да споделя болката си.Тази вечер в ТТ се разрази истинска война,която оставя горчив привкус в гърлото и срам от поведението на някои хора.Единият от сценаристите ни,днес споделил публикация на Стар Тв на трея и под поста му настъпи Третата световна война....Изведнъж изникнаха обвинително насочени показалци на НарГедки,недоволни НарСанки,Нарциски и каквото още можете да се сетите...Критики,обвинения,докато най- сетне човекът се видя в чудо и пусна три туита един след друг.Обяснява горе долу следното- че трима човека от актьорите са си заминали по собствено желание,че те е трябвало да прекрояват сценария за два дни,че са преснимали всичко наново в 36 серия ,че са приели работата,без да знаят тези подробности и т.н.Можете ли да си представите докъде стига наглостта,нахалството,безсрамието на хората???С ръка на сърцето ви казвам,че ме беше срам да чета този опит за публичен линч на сценаристите.Повече от година виждахме,прегълтахме и търпяхме разделението,неуважението и омразата на други фенове.Но това е върхът на наглостта,според моите скромни и ограничени разбирания!Да нападаш така злобно и грозно хората,защитен от екрана на компютъра си е най- пошлото,гадно нещо,което съм срещала в интернет.Много пъти сме обсъждали и тук фенските пристрастия.Да,имаме право да харесваме различни актьори,да иКаВаме различни мнения,да не гледаме,ако не сме удовлетворени.Но винаги сме говорили с уважение към работата на хората.И тук сме имали различия и сме спорили, о си оставаме дружки,защото не прекрачваме границата на възпитанието.Никога досега не съм срещала такава открита омраза и отрицание от страна на фенове!Ужасена съм от това,което са способни тези същества да причинят!Този екип,който прие присърце работата си,опитва се да спаси потопеният от други кораб,работи денонощно,за да успее с графиците,не заслужава такова отношение.Актьорите,които дават всичко  от себе си,стискат зъби и упорито стоят пред светлините на прожекторите,не заслужават такова отношение!Никой няма право да се подиграва с труда на някого,без дори да се замисли за мотивите,решенията,последствията от тези решения на замесените!Отвратена съм до дъното на душата си от неумението да се разграничат актьори от образите им,да се напада актьор заради помощта или постоянството му!Къде са расли тези хора,бе?!Кой ги е възпитавал?!Кой ги е образовал?!Така ли се държат сред близките си или изливат злобата и завистта си в нета,невидими и неизвестни за никого,докато в реала са едни нещастни мижитурки?!Не стига това,ами понеже Туба Бююкюстюн е активна в Инстаграм,понеже прави реклама,която други не счетоха за нужно да направят,отишли да спамят профила на Туба.Обидни,злощастни коментари,целящи уронването на авторитета и и психологически тормоз.Ама тези от Акън ли ги прихванаха психическите отклонения или просто са се намерили сродни души в нета?!Няма друго обяснение за такова недостойно,неморално,ненормално поведение!Четох,четох,и през цялото време ми се искаше да се извиня а от името на тази шайка на сценаристи,актьори,на целия екип!Имаше голям отзвук и много подкрепа от чужбина.Съжалявам за думите,момичета,за това,че ви развалям настроението,но това трябва да се знае!за някои може да изглежда успешен ход или въображаема победа над нещо,но за други,които за щастие сме повече,такива акции са срам за фенството,за човешките отношения.
Моля ви,който има профили в ТТ и Инстаграм,наминете и покажете подкрепата си.В ТТ,ще срещнете веднага коментарите на хората,а в Инстаграм- в профила на Туба,оставете вашите позитивни коментари и подкрепа в кратки изречения,без емотикони.Ако имате желание,ако сте съпричастни,ако мислите,че така трябва,разбира се!
Агресията трябва да се осъжда,независимо под каква форма е оказана!Не може да осъждаш агресията в сериала,а в същото време,в реала,да си такъв ти самият!лесно се пишат лозунги за соц.позиция по интернет,но дали и в реала сме във вярната посока?!
Добро утро!И нека днес кафето е горчиво,но истинско!

# 658
Здравейте,момичета.Ще ви разваля сутрешното кафе,но имам нужда да споделя болката си.Тази вечер в ТТ се разрази истинска война,която оставя горчив привкус в гърлото и срам от поведението на някои хора.Единият от сценаристите ни,днес споделил публикация на Стар Тв на трея и под поста му настъпи Третата световна война....Изведнъж изникнаха обвинително насочени показалци на НарГедки,недоволни НарСанки,Нарциски и каквото още можете да се сетите...Критики,обвинения,докато най- сетне човекът се видя в чудо и пусна три туита един след друг.Обяснява горе долу следното- че трима човека от актьорите са си заминали по собствено желание,че те е трябвало да прекрояват сценария за два дни,че са преснимали всичко наново в 36 серия ,че са приели работата,без да знаят тези подробности и т.н.Можете ли да си представите докъде стига наглостта,нахалството,безсрамието на хората???С ръка на сърцето ви казвам,че ме беше срам да чета този опит за публичен линч на сценаристите.Повече от година виждахме,прегълтахме и търпяхме разделението,неуважението и омразата на други фенове.Но това е върхът на наглостта,според моите скромни и ограничени разбирания!Да нападаш така злобно и грозно хората,защитен от екрана на компютъра си е най- пошлото,гадно нещо,което съм срещала в интернет.Много пъти сме обсъждали и тук фенските пристрастия.Да,имаме право да харесваме различни актьори,да иКаВаме различни мнения,да не гледаме,ако не сме удовлетворени.Но винаги сме говорили с уважение към работата на хората.И тук сме имали различия и сме спорили, о си оставаме дружки,защото не прекрачваме границата на възпитанието.Никога досега не съм срещала такава открита омраза и отрицание от страна на фенове!Ужасена съм от това,което са способни тези същества да причинят!Този екип,който прие присърце работата си,опитва се да спаси потопеният от други кораб,работи денонощно,за да успее с графиците,не заслужава такова отношение.Актьорите,които дават всичко  от себе си,стискат зъби и упорито стоят пред светлините на прожекторите,не заслужават такова отношение!Никой няма право да се подиграва с труда на някого,без дори да се замисли за мотивите,решенията,последствията от тези решения на замесените!Отвратена съм до дъното на душата си от неумението да се разграничат актьори от образите им,да се напада актьор заради помощта или постоянството му!Къде са расли тези хора,бе?!Кой ги е възпитавал?!Кой ги е образовал?!Така ли се държат сред близките си или изливат злобата и завистта си в нета,невидими и неизвестни за никого,докато в реала са едни нещастни мижитурки?!Не стига това,ами понеже Туба Бююкюстюн е активна в Инстаграм,понеже прави реклама,която други не счетоха за нужно да направят,отишли да спамят профила на Туба.Обидни,злощастни коментари,целящи уронването на авторитета и и психологически тормоз.Ама тези от Акън ли ги прихванаха психическите отклонения или просто са се намерили сродни души в нета?!Няма друго обяснение за такова недостойно,неморално,ненормално поведение!Четох,четох,и през цялото време ми се искаше да се извиня а от името на тази шайка на сценаристи,актьори,на целия екип!Имаше голям отзвук и много подкрепа от чужбина.Съжалявам за думите,момичета,за това,че ви развалям настроението,но това трябва да се знае!за някои може да изглежда успешен ход или въображаема победа над нещо,но за други,които за щастие сме повече,такива акции са срам за фенството,за човешките отношения.
Моля ви,който има профили в ТТ и Инстаграм,наминете и покажете подкрепата си.В ТТ,ще срещнете веднага коментарите на хората,а в Инстаграм- в профила на Туба,оставете вашите позитивни коментари и подкрепа в кратки изречения,без емотикони.Ако имате желание,ако сте съпричастни,ако мислите,че така трябва,разбира се!
Агресията трябва да се осъжда,независимо под каква форма е оказана!Не може да осъждаш агресията в сериала,а в същото време,в реала,да си такъв ти самият!лесно се пишат лозунги за соц.позиция по интернет,но дали и в реала сме във вярната посока?!
Добро утро!И нека днес кафето е горчиво,но истинско!

Mного тъжно наистина.... За новите в Инстаграм - Теменужке,  би ли написала кой е профилът на Туба там?
Ето и пълен превод на написаното от Озансер Угурлу, единия от сценаристите:
1. Виждаме и знаем, че всички с голям ентусиазъм очакват от нас хубава история. Ние се трудим усилено заради нашите зрители и се надяваме, че усилията си струват. Запазете обичта си към нас. Благодаря на всички вас...
2. Хора, това, което понякога пишете, е много обидно, ако знаете условията, при които ние се опитваме да работим. Повярвайте ми, аз чета всичко, всяка статия и публикация, да не  говорим за обидите. Защо да сме врагове? Всички вие знаете какъв е процесът, всички сме в един и същи кораб, нужно ни е вашето разбиране.
3. Пишат, че не уважаваме историята, но след като ние приехме тази работа трима от актьорите напуснаха по тяхно желание. Моля помислете за триъгълника морал, етика и съвест. Десетки страници, които писахме всяка седмица, отидоха в кошчето за буклук, вие съдите, без да знаете фактите, много тъжно...

# 659
  • Пловдив

Здравейте и добро утро, както от мен, така и от Мави, Мелек, Санджар.
Да си пожелаем и днес да ни зарадват с нещо ново.
Успешна събота на всички.

По повод написаното от Теменужка.
Става въпрос за сценариста Ozanser Uğurlu/Озансер Угурлу - шестото по ред име от екипа сценаристи, поели историята ни след напускането на ортилерките - Айше Ферда Ерйълмаз и Нехир Ердем.

Това е Ozanser Uğurlu/Озансер Угурлу.

* 1 пост: https://twitter.com/ozanserugurlu/status/1362844670548705282

* 2 пост: https://twitter.com/ozanserugurlu/status/1362850469215940612

* 3 пост: https://twitter.com/ozanserugurlu/status/1362856413010288649

* 4 пост: https://twitter.com/ozanserugurlu/status/1362870863629058054

Burkina е превела написаното от него - първият туит е: На екраните сме с новия епизод в понеделник.
Ето профилите му:
В туитър: https://twitter.com/ozanserugurlu
В инстаграм: https://www.instagram.com/ozanserugurlu/?hl=bg

Профилът на Туба в инстаграм: https://www.instagram.com/tubabustun.official/?hl=bg

Общи условия

Активация на акаунт