Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 407

• 48 852
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив

Още снимки към 41 епизод.

https://www.youtube.com/watch?v=MYEBd6gIYfE

"Дъщерята на посланика", трейлър 1 към еп.41 с бг субтитри.

Озет/въведение към епизод 41:

Гювен ще се опита на превърне във възможност факта, че Мелек сама отива при него. В имението отсъствието на Мелек създава голяма криза. Мави няма да остави Санджар и за миг сам, когато тръгне да търси дъщеря си.

Неочакван посетител ще превърне живота на Дуду в ад. Дуду започва да притиска Яхя за брак, за да се почувства отново в безопасност. След като научава, Халисе ще усложни още повече нещата.

Докато Мави предлага цялата си подкрепа на Санджар за Мелек, тя не може да се спре да бъде до Мелек. Докато между Мави и Мелек се изгражда тайна връзка, Санджар е решен да направи всичко, за да поддържа дъщеря си. Мюге се присъединява към онези, които подават ръка за помощ.

От друга страна, Гювен, който не иска да се откаже от Мелек, вече е започнал да върти колелата на тайния си план. В крайна сметка той организира игра, използвайки малкото сърце на Мелек в плановете си. Тази игра ще промени както живота на Мелек, така и целия баланс между Мави и Санджар.

Последна редакция: пт, 19 фев 2021, 12:22 от mariana51

# 631
Значи, посланикът ще задълбава в отмъщението си към Санджар, този път използвайки Мелек.
Благодаря за  озета, снимките и трейлъра!
Представям си голяма конспирация в плана на посланика - напр. може да използва фалшиви СМС или дори писма /изпратени уж от Наре/ за Мелек. 

# 632

Още снимки към 41 епизод.

https://www.youtube.com/watch?v=MYEBd6gIYfE

"Дъщерята на посланика", трейлър 1 към еп.41 с бг субтитри.

Озет/въведение към епизод 41:

Гювен ще се опита на превърне във възможност факта, че Мелек сама отива при него. В имението отсъствието на Мелек създава голяма криза. Мави няма да остави Санджар и за миг сам, когато тръгне да търси дъщеря си.

Неочакван посетител ще превърне живота на Дуду в ад. Дуду започва да притиска Яхя за брак, за да се почувства отново в безопасност. След като научава, Халисе ще усложни още повече нещата.

Докато Мави предлага цялата си подкрепа на Санджар за Мелек, тя не може да се спре да бъде до Мелек. Докато между Мави и Мелек се изгражда тайна връзка, Санджар е решен да направи всичко, за да поддържа дъщеря си. Мюге се присъединява към онези, които подават ръка за помощ.

От друга страна, Гювен, който не иска да се откаже от Мелек, вече е започнал да върти колелата на тайния си план. В крайна сметка той организира игра, използвайки малкото сърце на Мелек в плановете си. Тази игра ще промени както живота на Мелек, така и целия баланс между Мави и Санджар.

Благодаря за снимките към новата серия и озета.
Ще имаме динамична и хубава серия.

Халисе иска да се принесе в жертва само Мелек да се намери. Ами най - добрата жертва, която може да направи не само за Мелек, ами и за всички в конака е да хване под ръчичка добрата си приятелка Рефика и да заминат на дъъълго (поне двегодишно)пътешествие, така, че докато аннето я няма, всеки да може да подреди живота си по свой вкус.
Не знам да се радвам ли, или да съм леко скептична с тази тайна връзка между Мави и Мелек. И както казва Каврук "каквото е наредил Господ, ама за добро ще е". Да се надяваме "всяко зло, за добро". От някъде трябва да започнат да се харесват една друга (визирам Меле). Защото в епизода Мелек по категоричен начин ни показа, че не иска Мави близо до Себе си и особено до баща и. Стискам палци за тази връзка.
Дали в живота на Дуду няма да се появи истинския баща на бебето( нали представяха още един нов актьор, който трябва да влезе в сериала, дали няма да е той). Е тук разрешавам на Халисе анъм да се меше колкото иска и като разбере за истинския баща на бебето( който вероятно ще предяви претенции), да има доблестта да извади истинските резултати от изследванията за бащинство и да се изправи срещу сина си с истината.
А що се отнася до дядо посланик - "вълкът козината си мени, нравът никога". Ще играе мръсно докрай. Ама знаете ли какво искам - Санджер да го набара и да го отупа здраво.

# 633
Благодаря за трейлъра, озета, инфото и споделените мнения, момичета! Аз преполових 40 еп, но още не съм го завършила изцяло. Историята до тук върви леко и интересно, завързват интригите все още. Ето например 41еп. Ми звучи доста по-динамичен.
Обаче Халисето...бляк, бляк, бляк. Ами заслужаваше си онова изгонване от конака преди време. Даже дано Санджар пак го направи. Каква е тая майка. Обърка живота на всичките си деца до едно. Направо трябва да стане мач мейкър в онова несполучливо, бг риалити Женени от пръв поглед. Те там със същия успех ги събират двойките. Grinning
Не ми допада това, че Санджар изглежда наистина леко пренебрегва Мелек и е чак така увлечен от Мави. Някак не е присъщо за него. Ама пък нали трябва да стане новата интрига. Ще чакам и да вкарат още нови образи, след като с толкова много се разделихме. Явно оная забежка на Дуду ще влезе за по-дълго, така го разбирам.
Малко набързо и хаотично си пръснах мислите, но просто за толкава имам време сега. Hug

# 634
Благодаря за трейлъра, озета снимките 💐
Ками, идеята да пратят Халисе и Рефика на санаториум за 20 дни е много добра 👍🙂 Хем за тях ще е добре да се разсеят, хем и другите да дишат свободно и както казваш да си пооправят живота. Ей, няма управия с бабата и дядото на Мелек, те си знаят тяхното и това е, нищо не възприемат от житейските уроци. Ето Халисе не и стига горчивия опит с Менекше, сега пак се гласи да избира жена на Санджар и майка на Мелек 😱. Все много компетентна кой за какво става и какъв е, ама да види себе си отстрани, абсурд. Иначе голяма истерия  на думи - все ще се жертва, а до сега не се видя  нищо такова, и грам от егоизма си не отстъпва😡.
   Priya, изглежда ти че пренебрегва Мелек, но това не  е заради Мави,не виждам да е увлечен, просто е поредната в списъка му да помага и същевременно да е зает да прави нещо за да не мисли  за собствената  си драма. Така се случва, че все някой му се обажда за нещо и той хуква, а и в момента и той е в депресия,не е много адекватен в постъпките си
Така ми изглежда на  мен. Мави много го заинтригува, до сега не е срещал такава жена, то не че е имал и големи възможности и желание- толкова години се е фиксирал в неизживяната любов с Наре. Та направо и себе си, зачеркнал.
 И най-силните хора имат нужда от време на време някой да им каже, че всичко ще се оправи и че се съдят прекалено строго за грешките си. Санджар до сега сам си блъска главата толкова години. Макар че и Каврук е до него, но все пак друга е комуникацията между мъже.

Все пак в трейлъра доста откровено говори с Мави, да видим целия разговор накъде точно бие 😉

Много хубаво обличат Мави 😍 С Ярки и топли цветове - Това турско синьо палто много и ходи.

Мюге се надявам да препоръча добър колега психотерапевт, с близки хора не я бива май като такава, иначе си има практика и пациенти изглежда, хората са доволни.

# 635
  • Пловдив

Източник: https://twitter.com/SefirinKiziFC/status/1362744411621388288

Гримьорката на нашия сериал споделя рисунка на котка на ръката си, която е нарисувана от Енгин Акюрек. Написа: Спомен от Енгин Акюрек с хаштаг Sefа/Сефа.Сефа е котката на Енгин и заглавието на един от разказите му в книгата "Тишина".

Напомням, че Енгин рисува прекрасно. Като студент се е занимавал и с това - оформяне/рисуване на декори в театъра в който е играл.

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1362747082059239424

Санджар е готов да направи всякакви жертви за дъщеря си ...

# 636
Здравейте,

Благодаря за трейлъра и снимките.Flowers Bouquet

Ох, ужас ме хваща от компетентността на Халисе.Wink

Остава сега, Мюге да е психолог на Мелек.Неееее.

# 637
  • Пловдив

Следобеден поздрав от Мави и Санджар.
Интересно ми е, кой пръв ще установи липсата на Мелек...

# 638

Следобеден поздрав от Мави и Санджар.
Интересно ми е, кой пръв ще установи липсата на Мелек...

Според мен някой от конака, сигурно Елван. От фрагмана Мави е в колата със Санджер, от което си мисля, че когато са открили липсата на Мелек, Елван се е обадила на Санджер и двамата с Мави са тръгнали заедно.

# 639
  • Pleven, Bulgaria
Благодарности за всичката инфо днес,Марианче.Смятам,че Санджар ще се обади на Елван или на Зехра да отидат при Мелек.Очертава се голям калабалък в конака...Мен друго ме заинтригува каква ли ще е тайната връзка между двете момичета на Санджар?!И защо тайна?Може би по Мави ще намери начин да се свърже с малката чрез заведението....Ако например и поръчват закуска...А може и обратният вариант-Мелек да разбере,че дядо и я лъже,да чуе негов разговор,че не знае къде е Наре или че целта му е да унищожи Санджар......и да се досети,че Мави е в кафенето.Нали дацата са изобретателни,защо да не потърси помощ от Мави,която може би е единствената,до която може да успее да изпрати хабер.....
Оффф,оплитам се в собствените си теории и конспирации.Мартаааа,ти си детективът сред нас!Нямаш ли предположения?Идвай да помагаш да гадаем!
А защо Мави погали/докосна бузата на Санджар?В израз на какво чувство?Приятелство,обич,разбиране,успокоение...?????Да идва понеделник вече!!!

# 640

А защо Мави погали/докосна бузата на Санджар?В израз на какво чувство?Приятелство,обич,разбиране,успокоение...?????Да идва понеделник вече!!!

И аз това се чудя, и то насред улицата, посред бял ден пред болницата 😯🙂Мугленци ще се шокират, а на мама сърцето пак ще подскочи 😂

Последна редакция: пт, 19 фев 2021, 17:40 от araselia

# 641
  • Pleven, Bulgaria
Много чуденки имам аз в главата си напоследък...Липсва ми човечето,дето си чешеше главата...
Например,от както разбрах,че Мави е била успешен директор в голяма корпорация,съм почти сигурна,че тя ще помогне на Санджар в бизнеса.Заедно с Гедиз си отиде и половинката от управлението на бизнеса им.Двамата садъчи се допълваха взаимно,това,което му липсваше на Санджар,го притежаваше Гедиз и обратното.Сега Санджар се оказва сам с ръководството на всишки начинания,Зехра не я слагам в сметката,видяхме колко са и възможностите.Санджар ще има нужда от знанията и уменията на Мави като бизнес дама.Или тя сама ще му ги предложи,след като е станала свидетел на някоя неразбория...

# 642
Скрит текст:
Благодарности за всичката инфо днес,Марианче.Смятам,че Санджар ще се обади на Елван или на Зехра да отидат при Мелек.Очертава се голям калабалък в конака...Мен друго ме заинтригува каква ли ще е тайната връзка между двете момичета на Санджар?!И защо тайна?Може би по Мави ще намери начин да се свърже с малката чрез заведението....Ако например и поръчват закуска...А може и обратният вариант-Мелек да разбере,че дядо и я лъже,да чуе негов разговор,че не знае къде е Наре или че целта му е да унищожи Санджар......и да се досети,че Мави е в кафенето.Нали дацата са изобретателни,защо да не потърси помощ от Мави,която може би е единствената,до която може да успее да изпрати хабер.....
Оффф,оплитам се в собствените си теории и конспирации.
Мартаааа,ти си детективът сред нас!Нямаш ли предположения?Идвай да помагаш да гадаем!
Скрит текст:

Нуше Two Hearts
Нищо не мога да разгадая, освен, че посланикът ще иска да качи веднага Мелек на някаква яхта, защото тя е облечена все още с пижамката.
Сцената на Санджар и Мелек е в следващ ден или дни, защото дрехите им са други.
Репликите на Санджар са и към Мави и към Мюге. Може би Мюге да е помогнала /чрез телефонен разговор с посланика, уж нещо за акциите/ да разберат местоположението му. Санджар правилно предполага, че посланикът е отвел Мелек.
А може и самият посланик да му е звъннал, за да поиздевателства над него - сигурен, че ще отплава нанякъде, преди Санджар да разбере къде е, защото първото което би направил Санджар е да го търси в хотела т.е. ще загуби време.
А този кокошкарник пардон жените в конака, наистина ги представят по елементарен начин. Както старите, така и новите СЦ. Но има и извинителна причина - Мелек не е бебе, че да я проверят по няколко пъти нощем. Голяма е, има си самостоятелна стая и въобще не е нужно да баща ѝ да е денонощно с нея, до нея, още по-малко пък да спят заедно. Да, ще ѝ прочете приказка, тя ще заспи и толкова. Друг е въпроса, че всеки лъже другия, че е добре.Те всички в конака страдат за нещо и всеки малко или много е вглъбен в собствената си болка.
Това, което казва Халисе, че на Мелек ѝ трябва майка - дали няма да опита отново да се намеси там, където не ѝ е работа. След като Рефика излиза от сериала, то Мюге остава сама - дали Халисе не си търси нова снаха в лицето на Мюге? Мюге не е никакъв психолог и въобще не трябва да се заема с лечението на Мелек. На детето му трябва нов, чужд човек /като онази детската психоложка, когато вървеше делото за попечителство/. Честно казано предпочитам тайната връзка между Мави и Мелек да е точно тази - Мави да се осмели да разкаже на Мелек за Еким, а Мелек да сподели за тъгата по майка си. А може Мави да нарисува нещо и да го даде на Мелек - т.е. двете да си разменят рисунки. Видяхме цялата история до този момент през погледа на Мелек т.е. рисунките ѝ. А Елван колко простовато се чудеше, какво толкова е видяла Мави  в рисувателния блок на Мелек... Ами да беше погледнала и тя... ама къде ти...

Това успях да измисля...

# 643
Около Мави мъглата още не се е вдигнала, аз не разбрах разведена ли е, вдовица ли е. Мъжа и дали няма да изскочи от някъде 🙄 Как са се разделили, с добро или лошо

# 644
Около Мави мъглата още не се е вдигнала, аз не разбрах разведена ли е, вдовица ли е. Мъжа и дали няма да изскочи от някъде 🙄 Как са се разделили, с добро или лошо

Според мен ще се появи някой мъж, то без любовен триъгълник сериал ли е:grinning: Най-вече предвид смс-ите. Отделно тоя пръстен не вярвам да го носи за защита. И друго ми направи впечатление, каза, че е имала само майка, не спомена баща. Та аз още вярвам, че може да завържат някаква интрига с посланика. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт