Безмилостен град - Zalim Istanbul / Актьорите преди и след сериала

• 40 598
  • 751
  •   3
Отговори
# 150
Според мен на този етап Джемре няма чувства, в смисъл любов, към нито един от двамата. Има голямо желание да им помогне. По повод на Сехер - за хора като нея е важно запазването на честта на семейството. Бракът на бременната Джерен им осигурява някакъв изход с чест от ситуацията. А и все пак Джерен трябва да се пази, нали е бременна. Нищо, че Джерен злоупотребява с факта.

Последна редакция: пт, 12 фев 2021, 22:29 от Vali_N

# 151
Много ме трогнаха Недим и Джемре! Беркер играе страхотно. И той с очите изразява всичко. Аз харесвам и Сера. Убедителна ми е в ролята на Джемре.
Противно на повечето коментари Бахар не ме е впечатлила особено. За момента идеално играе гадна малка кучка, която реве и се тръшка като не става на нейното. Дълбока емоция обаче не е показала. Роли като нейната има много в сериалите и обикновено се справят добре с тях актрисите. Сещам се веднага за Парампарча и Хазал - беше ужасно момиченце и образа и лепна идеално.
Като силна игра ми се открояват Озан и Беркер до момента. Може би ролите им са по-благодатни.

# 152
Джемре и чувства към Дженк? Направо не ми се вярва.
Скрит текст:
Като прецъках ми се видя, че бракът им е пълна трагедия. Сигурно ли е, че не се жени за него само, за да се върне в къщата, в която никой не я иска? И за да е близо до Недим?
Иначе определено на този етап все още като че ли тя няма чувства към Недим, а загриженост и желание да го спаси. Виж, той според мен вече е лапнал въдицата. Blush

# 153
Той Недим как да не се влюби в Джемре. Живее в някакъв ад от дете. Никой не го обича, освен тъпия му чичо, който ходи и се вайка, но не прави нищо, а го оставя в ръцете на жена си. И се появи едно момиче, което прие случая му присърце и бързо навърза нещата и почна да се бори да му помогне.
Но и нейното не е обикновена загриженост за пациент. Тя много се привърза към него и макар да не е точно влюбена, съм убедена, че го обича. По-скоро съжалява Дженк, но тя си му го и каза де. Отделно пък между тях с Дженк има и чисто физическо привличане, което тепърва ще обърква нещата.

# 154
Джемре също се оказа в ситуация да е нападната от всички и да се бори сама. Двамата с Недим са на едно и също дередже в този момент. Сами срещу света. Мисля, че това я привърза още повече към него.

# 155
Джемре се привлече,но Дженк се влюби
Както той казваше като куче любовта му към Джемре беше толкова алфа,че и той не очаквал така да се влюби.
Колкото до Недим ще оставя всичко сами да си видите хич няма да влизам в детайли.В крайна сметка ако не обичаш защо да си готов да умреш за някого който не обичаш? Винаги си го казвах и се карах и с ДжемНедите ,че не е мания ако е мания не се отказваш, а той се отказа за да бъде щастлива тази която наистина той обича.И на Недим го каза.
Настояваш и задушаваш при манията той никога не им е пречил! Дори той сам я изправи лице в лице с чувствата и към Недим.Целия му кусур пред нея беше,че е спал със сестра и,но както каза на Дамла не е знаел,че ще намери правилното в Джемре.Обича я и затова ще направи правилното - Ще се разведе с нея.
Този брак беше построен за Недим има една цел Недим,но Дженк мечтаеше брака им да стане реален не само свързан с леглото ,а въобще.....

Ето спойлер които хич нямам намерение да крия

И Дженк във всички моменти в които трябваше да гледа тези неща как един път не погледна с омраза за разплата,а с чиста болка.Защо ли аджаба?
"Ти си мислиш,че само това което изпитваш ти е истинско.Истината живее тук в мен!"
Проблема е изглежда в мен,че от спящите им сцени не хващам нищо,но 4 млн мислеха като мен изглежда не съм сама.

Последна редакция: пт, 12 фев 2021, 23:57 от x BlackRose x

# 156
Привет, може ли да споделите линк с преведените епизоди със субтитри в сайта ok.ru

# 157
в ok.ru спряха да ги качват след 20 еп. Ако питаш за епизодите с дублажа на БТВ, има ги напред в торент тракера data-bg.net и на Войо, разбира се

Последна редакция: сб, 13 фев 2021, 12:11 от diziler

# 158
в ok.ru спряха да ги качват след 20 еп. Ако питаш за епизодите с дублажа на БТВ, има ги напред в торент тракера data-bg.net и на Войо, разбира се

Имам предвид-бг субтитри и турско аудио, дублажите са ми много неприятни.
Ще ми свършат работа и до 20ти епизод, другите места са ми неудобни или с много реклами.

# 159
В този торент тракер са ги качили със субтитри всички епизоди. В OK.ru качват само с дублаж.

# 160
Време за смърт новия дигитален проект  на платформата на Аджун
Exxen в който ще се включи Идрис Неби Ташкан / Дживан

На 15-ти Озан и Хазал започват снимки по дигиталния си проект

Сера от фотосесията за Джем Талу

Сред екипа на Херджаи

Озан и Бахар зад кадър

# 161
  • 'Шоуто' на Дженк Карачай
Tea,тук са качени от 14 до 39 еп с бг суб.,без реклами, но вече искат да си направиш акаунт.Иначе видеата не тръгват.
https://cloud.mail.ru/public/4Sre/2spPCKzaC

# 162
Аз гледам тук, но има доста реклами.

https://www.nu6i-bg-net.com/browse-jestokiqt-istanbul-videos-1-date.html

# 163
Здравейте,
Аз гледах тук, Simple Smile в момента не мога да видя тръгват ли, но сайта ми се отвори през тела....
http://zavinagisvarzani.blogspot.com/search/label/%D0%95%D0%BF%D … 7%D0%BE%D0%B4%201

# 164
  • Свети Влас
Актрисата Мине Тугай се присъединава към актьорския състав на Hükümsüz.

Общи условия

Активация на акаунт