Безмилостен град - Zalim Istanbul / Актьорите преди и след сериала

• 39 876
  • 751
  •   1
Отговори
# 450
  • Свети Влас
Скрит текст:
Ами той Недим смени теста,смисъл излиза неговото име....

# 451
Сехер ме дразни. Как ще си помислиш,че дъщерята ще си легне с Недим като видя как се държи с него.

# 452
Опасявам се,че и този днк тест ще го фалшифицират. Дженк пак се измъкна. Не ми харесва поведението му. Личи си, че е син на майка си. Агях как каза на Шениз да не пречи на отношенията със сина му.

Е, точно този път не ееее  Дженк....

# 453
Значи голяма измишльотина са ни подготвили пак. Недим не може 2 думи да обели, нито 2 крачки да направи... Не знам как ще го направи това, което казвате.
А за Дженк какво да си говорим. И в миналата серия ме издразни. Баща му колко пъти го вика във фирмата, а той не показа никакъв интерес. Пък вчера се фръцна и издразни като чу баща си да казва на Недим, че всичко това е негово.

Последна редакция: ср, 17 мар 2021, 23:33 от *Bobby*

# 454
Проблема на Дженк не е фирмата а баща му....
Той Недим не действа сам Simple Smile

# 455
Гледайте, Simple Smile

Един прекрасен ден.. Баща и Син ще бъдат на един акъл.. Simple Smile)))

# 456
Опасявам се,че и този днк тест ще го фалшифицират. Дженк пак се измъкна. Не ми харесва поведението му. Личи си, че е син на майка си. Агях как каза на Шениз да не пречи на отношенията със сина му.

Ами Дженк направи каквото можа да се измъкне от теста. Това,че е фалшифициран от друг, не го оправдава. Баща му щял да се чувства посрамен... Баща му е готов да приеме този факт, Дженк не е готов.

# 457
Гледайте, Simple Smile

Един прекрасен ден.. Баща и Син ще бъдат на един акъл.. Simple Smile)))

Дженк и Агях са най силното звено за връзка в този сериал.

Страхотен тандем просто!
Утре от осем ще качат постановката с Озан в която ще играе Деметрий

По лошо Дженк повярва в този тест...

# 458

Ами Дженк направи каквото можа да се измъкне от теста. Това,че е фалшифициран от друг, не го оправдава. Баща му щял да се чувства посрамен... Баща му е готов да приеме този факт, Дженк не е готов.

Мдаааа.... Нека гледаме.... Няма да издавам.....

# 459
Колкото и да гледам за съжаление Дженк не ми става по-симпатичен. Ясно ми е, че проблемът не е във фирмата, но изказването му към Недим си беше много грозно. Какво му е виновен той, че майка му му е съсипала живота и че от гузна съвест не е изградил връзка с баща си?! Нито му е виновен, че баща им не го е обичал истински. Повече бих разбрала Недим каквото и да е намислил. Цялото му семейство или го е тормозело, или не си е мръднало пръста за него. И Агях включвам в това число, нищо че реално е имал добри намерения. Май малко остава до изправянето му на крака. Ще видим какви ще ги забърка.

# 460
Колкото и да гледам за съжаление Дженк не ми става по-симпатичен. Ясно ми е, че проблемът не е във фирмата, но изказването му към Недим си беше много грозно. Какво му е виновен той, че майка му му е съсипала живота и че от гузна съвест не е изградил връзка с баща си?! Нито му е виновен, че баща им не го е обичал истински. Повече бих разбрала Недим каквото и да е намислил. Цялото му семейство или го е тормозело, или не си е мръднало пръста за него. И Агях включвам в това число, нищо че реално е имал добри намерения. Май малко остава до изправянето му на крака. Ще видим какви ще ги забърка.
Напротив! Недим е бил Падишахът....

# 461
Напротив! Недим е бил Падишахът....

Така исках да видя сцените за които Дженк говореше на Агях и със сигурност Сърма щеше да ни покаже това нещо как Мюмтаз се е държал с Дженк все едно е някоя буболечка как е мятал счупените играчки на неговия принц Недимсито.Като милостиня в ръцете на Дженк....
И как е правил Агях на идиот и си е вършил работите с Шена зад гърба му...

# 462
Не знам само защо обвинявате Недим за отношението на баща му към Дженк. Та той е бил дете. Ако има виновни то това са бащата на Недим и Шенис. Той, че не е признал собствения си син, а тя че не направила нищо, за да го защити като хората. Принц, падишах... баща му го е направил такъв. Той му е отредил тази роля. Затова пък Недим си е платил с 20-годишен тормоз впоследствие и съсипано детство.

# 463
Не знам само защо обвинявате Недим за отношението на баща му към Дженк. Та той е бил дете. Ако има виновни то това са бащата на Недим и Шенис. Той, че не е признал собствения си син, а тя че не направила нищо, за да го защити като хората. Принц, падишах... баща му го е направил такъв. Той му е отредил тази роля. Затова пък Недим си е платил с 20-годишен тормоз впоследствие и съсипано детство.
Съсипаното детство започва от гледката на "баща му с Шениз в спалнята"
От тук се търси... каква вина има Дженк! И не... Не, ме разбирайте погрешно.... Чакам ви просто да изгледате само няколко серии за да ми кажете и вината на Дженк пред Джерен....

# 464
Между другото Дамла и Дживан са ми глътка свеж въздух в цялата тази драма. Много са ми сладки и искрено ме разсмиват. Днешната сцена във фитнеса беше топ.🤣 Дамла е толкова хубава и готина, определено ми е любимият женски образ в сериала.

Общи условия

Активация на акаунт