Безмилостен град - Zalim Istanbul / Актьорите преди и след сериала

• 39 055
  • 751
  •   1
Отговори
# 585
  • 'Шоуто' на Дженк Карачай
То хубаво Джемре е подвела Дженк, но и Дженк не е искрен с нея. Той ще й признае ли, че е спал със сестра й? Този факт би преобърнал всичко. Много хубави думи в тази връзка му каза снощи Дамла.
Накрая ще бъде, но сам ще поеме тази инициатива да й признае.
Само не разбрах  защо Джемре трябваше да вдигне онзи грандиозен скандал на Дженк след това.
След толкова време....пък и разбра, че Недим е подменил теста и допълнително е усложнил ситуацията. Но.... на Недим всичко се прощава, на Дженк -не.Ама пък той и без това е свикнал да е виновен за всичко  и на всички.

Последна редакция: пт, 26 мар 2021, 21:53 от didyulya

# 586
Габинце,хошгелдин кузум!
Ох за пореден път ми стана жал за Дженк не му стига страха,че най-големия му страх беше пред него защото той сега самия не знае какво може да завари от Недим като реакций.На всичкото отгоре Шена реши да се трепи.
Колкото тя е лоша майка той тройно повече е добър син.

И един клип от Патрула

Постановката на руски език:

https://vk.com/video-100061856_456244258

# 587
Здравейте момичета Simple Smile
Благодаря Ви за хубавите клипове 💐
Иска ми се да споделя нещо с вас Simple Smile
Попадна ми инфо за Озан, че средното си образование е завършил в САЩ, след което се е върнал в Турция.... Ами ЛИЧИ СИ!
Габи, съгласна съм с теб, в ролята на Дженк му се възхищавам и аз Simple Smile

# 588
  • Свети Влас
Добре дошла, Габи и Честит имен ден ! Бъди много здрава !

# 589
https://vk.com/video-100061856_456244142

Предаването при Ибо Селим с руски превод

# 590
Здравейте, момичета! Blush

Добре дошла, Габи и Честит имен ден ! Бъди много здрава !

Благодаря ти! С малко закъснение, Честит Имен Ден и на теб! Носи името си със здраве и бъди щастлива! Heart Eyes

nanni_123, съгласна съм с теб, определено на Озан му личи, че е живял в САЩ.

# 591
Добре дошла при нас, Габи. И аз обичам Озан още от доста преди ЖИ. Страхотен поглед, ей. Може всеки да заплени с тези очи, които предават емоциите на всеки негов персонаж по възможно най -добрия начин. Но и аз не харесвам Дженк само заради Озан. И друг да беше пак бих му симпатизирала в ролята на Дженк. Но определено никой не би се справил по-добте от Озан в тази роля. Споделям мнението ти. И аз се възхищавам на това момче, което претърпя истински катарзис и въпреки че на него не му беше показвана обич, то знаеше как да обича безкорисно.

# 592
# 593
Здравейте на всички,  Габи Hands Open HandsFlowers Hibiscus
Признавам си, че за пръв път видях Ози минавайки през каналите на телевизията. Рядко гледам турските сериали по тв-то.  Губи ми се емоцията от дублажа, сериите са нарязани нелогично....Така че, както го видях така за две денонощия изгледах и 39 серии. Чоок е красив. Толкова не ми беше харесвал актьор от Чаатай Улусой. След това гледах " В добри и лоши дни ",  а вчера и  "Подобно и на нас".  Въпреки че, Озан с партньорката му  Елиф Доган  от "Подобно и на нас" да е любимото ми чифте....Дженк е моя човек. Лошите момчета винаги са ми били слабост. Ролята му пасва жестоко! Сребристият мерцедес така или иначе си го кара от три сериала насам Satisfied Satisfied Satisfied  Стилиста му тук  е страхотен.......кубинките - уникални!!! От време на време синджирчетата ми идват множко, но  повечето му отиват. Нямам никаква представа кой да похваля, режисьора или оператора, но в " Жестокия Истанбул"  Озан  е сниман изумително. Изглежда толкова висок и красив , няма един лош кадър. Репликите му са уникум! Всеки отговор е ирония, самоирония, сарказъм. И както в 17 епизод  баща му каза,  той е точно като чичо си, след всеки отговор можеш  40 години да се чудиш сериозно ли го е казал или се е шегувал. И по-късно разбрахме, че наистина е на чичо си  Satisfied  Има и много наивни моменти, но в кое дизи ги няма? Задължително се минава през болницата и затвора, и то по няколко пъти. Искаше ми се Джемре да го оцени тоя красив мъж свил се на разтегателния стол в стаята. Веднъж да го прегърне,  да каже : " Дженк, добре че, те има до мен! "  Имат някои много красиви моменти заедно. Дженк я обича така безусловно, че и аз като зрител я заобичах. Финала е безумен и обида на нас като зрители. Добре че,  не съм треперила с вас онлайн!!!  Доктолът изсипа от нищото при прегледа на Дженк , че някога главата му е била оперирана  веднъж и после се е зарязал...Не посветиха дори и малко драма при смъртта на Агях, мина замина. Бебето, което възкресиха беше безумие, а как приключиха иначе толкова важната доктор Оя People EyesPeople EyesPeople Eyes. Не ми хареса, че сценаристите накараха Дженк да направи предложение на яхтата на Джемре. Не беше изобщо в стила му от всички серии преди това. Както той сам каза, когато виждаше сцени между   Недим и Джемре : " не сам видял нищо, което вече не знам " ! Имам много моменти между ДженДжем  от филма, които много ми харесаха, но стана дълго...

# 594
gabi999, само да вмъкна, гледай и "Висше общество". Там също е страхотен. И в "Училищен патрул" го гледах, но първият ми любим сериал с негово участие е "Висше общество". Голям сладур беше там...

# 595
Gabi999, това все едно аз съм го писала!!!
Мернах Озан и в други филми, но изобщо нямаше да го отразя. В ЖИ е все едно друг актьор. Стилистите ли са или оператора както казваш, играта му ли, но тук няма общо с др роли...

# 596
Здравейте на всички,  Габи Hands Open HandsFlowers Hibiscus
Признавам си, че за пръв път видях Ози минавайки през каналите на телевизията. Рядко гледам турските сериали по тв-то.  Губи ми се емоцията от дублажа, сериите са нарязани нелогично....Така че, както го видях така за две денонощия изгледах и 39 серии. Чоок е красив. Толкова не ми беше харесвал актьор от Чаатай Улусой. След това гледах " В добри и лоши дни ",  а вчера и  "Подобно и на нас".  Въпреки че, Озан с партньорката му  Елиф Доган  от "Подобно и на нас" да е любимото ми чифте....Дженк е моя човек. Лошите момчета винаги са ми били слабост. Ролята му пасва жестоко! Сребристият мерцедес така или иначе си го кара от три сериала насам Satisfied Satisfied Satisfied  Стилиста му тук  е страхотен.......кубинките - уникални!!! От време на време синджирчетата ми идват множко, но  повечето му отиват. Нямам никаква представа кой да похваля, режисьора или оператора, но в " Жестокия Истанбул"  Озан  е сниман изумително. Изглежда толкова висок и красив , няма един лош кадър. Репликите му са уникум! Всеки отговор е ирония, самоирония, сарказъм. И както в 17 епизод  баща му каза,  той е точно като чичо си, след всеки отговор можеш  40 години да се чудиш сериозно ли го е казал или се е шегувал. И по-късно разбрахме, че наистина е на чичо си  Satisfied  Има и много наивни моменти, но в кое дизи ги няма? Задължително се минава през болницата и затвора, и то по няколко пъти. Искаше ми се Джемре да го оцени тоя красив мъж свил се на разтегателния стол в стаята. Веднъж да го прегърне,  да каже : " Дженк, добре че, те има до мен! "  Имат някои много красиви моменти заедно. Дженк я обича така безусловно, че и аз като зрител я заобичах. Финала е безумен и обида на нас като зрители. Добре че,  не съм треперила с вас онлайн!!!  Доктолът изсипа от нищото при прегледа на Дженк , че някога главата му е била оперирана  веднъж и после се е зарязал...Не посветиха дори и малко драма при смъртта на Агях, мина замина. Бебето, което възкресиха беше безумие, а как приключиха иначе толкова важната доктор Оя People EyesPeople EyesPeople Eyes. Не ми хареса, че сценаристите накараха Дженк да направи предложение на яхтата на Джемре. Не беше изобщо в стила му от всички серии преди това. Както той сам каза, когато виждаше сцени между   Недим и Джемре : " не сам видял нищо, което вече не знам " ! Имам много моменти между ДженДжем  от филма, които много ми харесаха, но стана дълго...

Значи, адашче, че като гледам цифрите до ника ти, може и да си ми наборче Grinning (предполагам, че не е проблем да се обръщам така с „адашче“), не знам дали е от името, но 90% от написаното от теб, все едно съм го писала аз. Joy

Оставям тези с риска да дам спойлер за следващите епизоди.

Heart

Последна редакция: сб, 27 мар 2021, 21:20 от Анонимен

# 597
Озан е много талантлив актьор! Млад талант ли да кажа и аз не не знам.Винаги ми е харесвал ама винаги,но Дженк ме докара до мания по адрес Озан.Харесвам и развитието му след Дженк дори и в Дните нямаше помен от Дженк беше се отърсил.Ето затова ги уважавам такива момчета не гледат да пекнат на гърба на никого,че в сектора с кретени е бол та препълнено.Предложението за брак го разбирам от страх,че едва не му умря в ръцете беше подтикнато.Страх от загуба! Спомни си думите в хладилното....
Също искам да отбележа,че Беркер много добре се справя като Искендер.Това,че аз не го харесвам не е причина да кажа на бялото -черно.
И за другото Габи спешъл един мой клип на Йойкю и Озан

Днес пак се замислих колко биха си отивали с Айча Айшин Туран тамън сериала им с Толга свършва.

А искам да кажа,че тия двамата толкова си отиват,че нямам думи.Дано ги видим в нормален проект

# 598
  • 'Шоуто' на Дженк Карачай
https://vk.com/video-100061856_456244142

Предаването при Ибо Селим с руски превод

благодаря за линка, но за съжаление не мога да се логна, имало някакъв проблем с паролата ми.Моля те,когато имаш време и настроение, напиши ми с няколко изречения какво разказва перхидроленият ми хубавец.Много се смяха с водещият.Аз съм  гледала видеото, но по картинки , и съответно нищо не разбрах.

# 599
Ди , ще потърся начин да ти го сваля и кача някъде където да може да го гледат всички

Общи условия

Активация на акаунт