Безмилостен град - Zalim Istanbul / Актьорите преди и след сериала

• 39 432
  • 751
  •   1
Отговори
# 75
  • Свети Влас
Аз си мисля, че Сърма щеше да парализира Шейна и да я тормозят както Недим... Или щеше да се самоубие, но да не си признае нищо... Любим момент ми е, когато Джерен щеше да удуши Шейна. Как казваше- Катил... Катил... Ти уби внукът си. Бахар е прекрасна актриса, за разлика от Сера... Справи се блестящо с ролята на Джерен.
Нещо ново- https://trud.bg/%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B7-%D1%83%D1%83%D1%8 … 1%87%D0%B0%D0%B2/

Последна редакция: нд, 07 фев 2021, 18:05 от Габриела Радева

# 76
300 причини да не обичам Недим
отговора във видеото....

# 77
  • София
Този Агях, който не го срещна, той не то направи на маймуна. То бива да си загубен, ама неговото надхвърля всичко.

# 78
Бабата подслуша Джемре и сигурно ще я издаде на Джерен, от там и на Шениз. Жалко. Едва ли ще се разкрие скоро истината около "лечението" на Недим.

# 79
Този Агях, който не го срещна, той не то направи на маймуна. То бива да си загубен, ама неговото надхвърля всичко.
Това е така, но ми хареса днес как се разправи с Джерен. Малката си мислеше, че и тя ще го води за носа, ама май не си е направила правилно сметката с него.

# 80
Джерен е отврат. Нямам търпение двете със свекърва й да си получат заслуженото. Каквото и да направи по-натам, няма как да изкупи вината си. Мен ми хареса Дживан как постави Дамла на място. Покрай Дженк и сестрите, тази двойка остана на заден план, а много си отиват.

# 81
Тази вечер качиха 31 еп. на Войо.
Става ясно, че...
Скрит текст:
Джерен и Джемре не са сестри. Бабата издаде великата тайна.
А Джемре и Недим са избягали, дават ги на някакво поточе, щастливи

# 82
Дизилер, значи са влезнали вече втори сезон сега гледаме оригинал осем към края върви

Озан ще участва в дигитален проект театър към Зорлу център към кадрото още са Селма Ергеч,Селин Шекерджи, Каан Йълдъръм.

А иначе да се върнем на сериала бабата нагла та пушек се вдига ако има начин ще накара да и измият миризливите крака отвратителна и евтина твар.Джерен е ограничена и заради тази си ограниченост още много сълзи ще лее,но ще се уверите в това.

Лека и спокойна нощ!

# 83
Тук се коментира това, което дават по БТВ ли? На Войо е само с 5 серии напред, но все пак...може ли да се коментира? Или трябва в spoiler

# 84
В спойлер се коментират предстоящите събития.

# 85
По добре спойлер понякога и аз се отпускам с видеа и тн ама който иска да ги гледа няма ги слагам тези красоти в спойлери пък...

Последна редакция: вт, 09 фев 2021, 08:40 от x BlackRose x

# 86
В спойлер се коментират предстоящите събития.

То това е ясно. Аз питам тук за "настоящи" събития тези от Войо ли се броят? С дублажа на БТВ? Все пак ги има не само на войо, а по торент сайтовете, а и в OK.ru . Тоест коментираме сериите с дублаж на български изобщо или само тези, които са по  bTV (тоест с 5 серии назад от voyo, data-bg, ok.ru и т.н)

# 87
  • 'Шоуто' на Дженк Карачай
Ооо, темата е живнала отново! Радвам се много! Роуз, към твоето клипче за Недко, бих прибавила:
"Имението е мое, фирмата е моя, Джемре е моя , и чичо... и той е мой!Няма любов- няма съвест!" срещу простичкото" аз само исках да имам баща!" и всичко това на фона на непрестанно повтарящият се рефрен" ти не хвана ръката ми,защо не хвана ръката ми?!"Laughing

# 88
  • София
Ох... ако говорят нормално, без да крещят дали ще се чуят?  То е викане, то е чудо! Сахер и Агях водят класацията.

# 89
Джерен за пореден път се показа колко е "умна"....
Шена с пиратки трябваше да се взривят накрая

Ооо, темата е живнала отново! Радвам се много! Роуз, към твоето клипче за Недко, бих прибавила:
"Имението е мое, фирмата е моя, Джемре е моя , и чичо... и той е мой!Няма любов- няма съвест!" срещу простичкото" аз само исках да имам баща!" и всичко това на фона на непрестанно повтарящият се рефрен" ти не хвана ръката ми,защо не хвана ръката ми?!"Laughing
Оооо , моля ти се той е светия как? Няма как да не е негово всичко.Клипчето не е мое на фенки от Русия е

Последна редакция: вт, 09 фев 2021, 23:32 от x BlackRose x

Общи условия

Активация на акаунт