Безмилостен град - Zalim Istanbul / Актьорите преди и след сериала

• 40 649
  • 751
  •   1
Отговори
# 255
Ох, аз гледам сериала предимно заради Озан. Сцените със Сахер ги превъртам Simple Smile

# 256
Един поздрав за феновете на ДженДжем + една много любима моя песен

# 257
Ох, аз гледам сериала предимно заради Озан. Сцените със Сахер ги превъртам Simple Smile

Ами аз изтърпях всичката тъпотия заради него.Ама кел файда.... нали енд гейма беше със спящите...

# 258
  • 'Шоуто' на Дженк Карачай
WinkАз пък и досега не мога да си обясня, защо след като по презумпция трябваше да приемем за двойка Джемре - Недим,от "АФ" номинираха през 2019 за "Келебеците" SmirkДженк-Джемре?!:smirk:Wink

# 259
Четох в trud.bg статия, в която пишеше, че сценаристите до последно са се колебали с кого да бъде накрая Джемре - Недим или Дженк. Освен това Фикрет Кушкан се е уплашил от пандемията и е предпочел да приключи по-рано участието си в сериала.

# 260
Четох в trud.bg статия, в която пишеше, че сценаристите до последно са се колебали с кого да бъде накрая Джемре - Недим или Дженк. Освен това Фикрет Кушкан се е уплашил от пандемията и е предпочел да приключи по-рано участието си в сериала.
Да, последните 3 серии Фикрет е прекратил договора заради пандемията и се наложило да напусне с инфаркта. От там може би тези серии са били променени и следователно претупани

# 261

Ново с Озан отново нова визия русото замина сега бретонче имаме....

Беркер и Хазар

Ново от Сера

Гримиране на Бахар - Ново

Ох чудех се Джема - Дженк на кого може да направят паралел ами на Наре - Гедиз в Сефирин Къзъ просто не е истина....

Последна редакция: пт, 26 фев 2021, 01:33 от x BlackRose x

# 262
  • Пловдив
Искам да кажа, че всяка сцена със Сахер ме дразни, просто героинята е ужасен образ. Уж се репчи с достойнството си, обаче е такъв парцал, на челото й пише "подлога". Не много реалистични са образите на героите в този сериал, не са изпипани. Няма чак такива крайности.

# 263
  • София
Снощната серия много ми хареса.  Нямаше толкова крещене. Много хубава беше сцената м/у Джемре и Джихан. Дамла,беше много смешна- ситни, след Джихан с тези токчета, и задава тъпи въпроси- Колко звезди е хотела? Има ли лоби?!!! Ама и тя се разчувства от разговора между брат и сестра. Джерен и майка и, са вече почти непоносими. А, бабето оглави класацията за най голяма лошотия.

# 264
Мен в този сериал най-много ме дразни майката( от село). Чак пък толкова да не се досети от кого е бременна дъщеря ѝ????след като тя ѝ заяви в лицето ,че всяка вечер е ходила при Дженк....Уж го раздава много мъдра, казва хубави думи, на място, много вярно разсъждава, а все не успява да види очевидни неща. Бабата също е изключително неприятен образ. От всички във филма най-много ме кефи старият, Агях. Много е справедлив, (макар да не осъзнава, че прави грешки) и успява да подчини всички на волята си , силен характер е. Жал ми е за него, жал ми е как оная усойница ,вещицата,  жена му го върти на малкия си пръст и го мами( и го е мамила) най- безочливо. Предполагам, ще се окаже, че Дженк не е негов син, а брат на Недим?   А Джемре си пати от това, че не споделя нищо с никого. Ако беше поговорила  с майка си за тормоза над Недим , може би щеше да получи подкрепата ѝ. А може би не, но тя дори не опита. А и старата Нуртен ме дразни с мълчанието си. В тези среди трябва да си глух и ням, за да не си изпатиш, май..Simple Smile

# 265
Агях само изглежда справедлив. Доказателство е решението му да накара семейството на Сехер да му работи, за да плаща потрошената по вина на дъщеря му кола. Има и други. И при положение, че жена му под носа му тормози племенника му с години и той наказва не когото трябва, не знам за каква справедливост може да се говори. Докато му се отворят очите ще вземе да умре.

# 266
Здравейте, Simple Smile
Гледам сериала напред, на 21 серия съм, Simple Smile продължавам да твърдя, че Дженк е моят човек! Това е Ози, жесток е след 10 еп. очи, походка, самоувереност,... Всичко,.... дори скритата любов към Джемре струи от очите му, ревността... Също Simple Smile
Всички останали ме дразнят, Сахер особено... Агях, бабата е непоносима, Джерен... За психиатър.... Недим.... Не, не е моят човек... Не ме грабва... А даже някак ме ... дразни

# 267
Здравейте, Simple Smile
Гледам сериала напред, на 21 серия съм, Simple Smile продължавам да твърдя, че Дженк е моят човек! Това е Ози, жесток е след 10 еп. очи, походка, самоувереност,... Всичко,.... дори скритата любов към Джемре струи от очите му, ревността... Също Simple Smile
Всички останали ме дразнят, Сахер особено... Агях, бабата е непоносима, Джерен... За психиатър.... Недим.... Не, не е моят човек... Не ме грабва... А даже някак ме ... дразни

Нани, изяде го тоя Дженк - Озан де да беше некадърен както го наричат ДжемНедите щях да съм рахат за всичко.Изживя го и нас покрай него направи шашък и за толкова малко време стана и Сарп.Поздравявам ги с Беркер определено в това отношение...,но Озан дори нямаше и една седмица мисля...Както казва моята колежка всичко му е в очите на този Озан ела и не става фенка на Дженк после....

# 268
  • Свети Влас
Почакайте да дойде „ психично “ болната психиатърка, която помагаше на Недим... тогава ще говорим. СЦ се оляха и това е...

# 269
Почакайте да дойде „ психично “ болната психиатърка, която помагаше на Недим... тогава ще говорим. СЦ се оляха и това е...

Целия проблем,че Сърма и Джевдет не трябваше да си ходят....щяхме да гледаме съвсем други работи

Общи условия

Активация на акаунт