Безмилостен град - Zalim Istanbul / Актьорите преди и след сериала

• 39 969
  • 751
  •   1
Отговори
# 345
Някой който знае развоят на събитията, би ли споделил малко повече информация?

Скрит текст:
Джерен ще загуби ли бебето? Накрая Джемре с Дженк ли ще бъде или с Недим? Кога Джемре и Дженк ще се оженят и защо?

# 346
Аз предлагам да обсъждаме сегашното излъчване на сериала. Така малко се получава предварителна настройка кого да харесаме тези, които не сме го гледали. Нека сами си създадем впечатление кой крив, кой прав. Аз пак ще кажа, че към този момент Дженк прави грешка след грешка и никаква любов не може да промени това. Едно разглезено дете, което не поема отговорност за собствените си грешки и както казва Джемре още не е пуснал полите на мама. Джерен доста сърчица беше отбелязала в календара, едва ли все е бил пиян. А сега като е трезвен защо не поеме отговорност за детето, а го прехвърля на братовчед си, който не може да каже и дума да се защити? После щял да поеме... Мен сега ме интересува.

# 347
Нещо бъркате ми се струва. Смесвате бъдещи събития със сегашни... преразказвате неща, които още не са давани по тв. Също смесвате любовта с отговорност... Това че Дженк не иска Джерен какво общо има с детето, на което той е баща и тя не забременя ин витро от него? Тя била жена на друг! 😂 колко удобно да се прехвърли отговорността на някой друг, разбира се, той сливи ли имаше в устата... правеше се на не разбрал , можеше да каже че детето е негово, а не на Недим. Но  всеки ще са получи заслуженото, най-много се радвам, че Джемре ще бъде с Недим.

# 348
Добро утро!
Да ви кажа мен Недим още от сега почва да ме дразни. Има нещо в погледа му. Има злоба, ревност, завист. Не, че няма защо, но излъчването му започва да не ми харесва. Докато Дженк градира с всеки следващ епизод. Все по- отговорен, добър и решителен става. За бебето не е прав, но съм сигурна, че и тук ще се осъзнае. Направо не мога да преживея колко е дразнеща Джемре. Толкова потенциал имаше в тази двойка.
Май се оказва, че единствената жена, която харесвам в този филм е Дамла. Под повърхността се крие много повече, отколкото е началото. Май само там чакам развитието на двойката им с Дживан.

# 349
Ох, аз пък не мога напълно да харесам Дамла. Много е красива, интересна, провокативна, но ми остава усещането за надута кифла. Дживан също е много красив, доблестен, но не мога да спра да го възприемам като селянче. Съжалявам.

# 350
Дамла и аз не я харесвам. Разглезена богаташка. Животът и е шопинг, приятелки, и най-вече социалните мрежи клю-клю. Абсолютна кифла, с нищо не може да ме впечатли.

Дживан е готин, въпреки че си е селянче. В интригата му с глезлата Дамла си личи, че той поне има повече мозък от нея.

# 351

За Недим съм съгласна със Силвето просто актьора го излъчва това....

# 352
Дамла ту ми харесва ту не... лесно е да си "добър", когато всеки те защитава, никой не ти иска отговорност за нещо и не трябва да се оправяш сама, иначе се оплаква че семейството й не я чува, все едно тя самата се интересува наистина от тях.
Когато блъсна колата и остави отново друг да понесе последствията, не харесам хора, които се спотайват и излизат добри само защото не се интересуват от никой друг освен от себе си.
Засега Джемре е показала много повече себестойност, борбеност, отговорност, може да се справи сама с живота определено и в същото време е емпатична и се раздава за другите. Единственото, което не й харесвам е че е импулсивна и прекалява с критиката понокяга към Дженк (Не че не заслужава, но не е нужно да бъде толкова осъдителна).

# 353
Джемре до късно не ми харесва с отношението си към Дженк. Да, в началото му подаде ръка, после той я разочарова, но както Канела казва, Джемре е импулсивна и доста критична. Тя е разделила хората на бяло и черно. Но има и сив нюанс и тя трябва да вникне и в сивото.

# 354
Аз не бих пожелала на никой да има жена като Джерен. Дженк сглупи адски, че си лягаше с нея и ми е жал за него, ама е редно да си понесе последствията. Беше лесно и приятно да го раздава плейбой, а изведнъж стана трудно. В това семейство всичко гадно прехвърлят на Недим. Почна Дженк да се опитва да помага на Недим под влияние на Джемре и чувствата си към нея, обаче още се крие зад майка си, когато му е удобно. И докато не си признае всичко за мен няма да е заслужил любовта. Недим има всички причини да е озлобен и да иска възмездие.

# 355
В крайна сметка... Агях изтърпя толкова сътресения, ще понесе някак си и това. Просто Шиниз е увеличила стократно страха от наказание и отхвърляне на Дженк, когато разкаже какво е станало. А и както Джемре му каза, тогава е бил дете. Но за жалост така е и в живота, чувството за вина разяжда и колкото повече го носиш, толкова по-зле става. В началото те е страх да кажеш и искаш никога да не се разчува, после пък минава време и те е страх още повече да не се разбере колко време е крита една лъжа.

# 356
Май тази вечер е ключовата бомба

# 357
Само я загатнаха 😀

# 358
Само я загатнаха 😀

Нямаше такъв кеф даже заснех самия момент и го пуснах в туитър и баба ми вика: Абе Дидке какво ми снимаш другите снимай само него.....
Озан в черно е без божно безмилостна комбинация....Роклето на Джема така и не разбрахме Дженк ли го купи?
Страхотна сцена!

Един спойлер за понеделник да е....

# 359
Добре, че Дженк е направил предложението, че по едно време реших, че Джемре ще му предложи. Grinning Брак по сметка, ама не финансова.
Хареса ми сцената с разговора на Недим и Джемре. Може би това й даде сила да приеме предложението. Разбра, че Недим не я е отхвърлил. Сехер и тя да свърши някаква полезна работа в тази серия.

Последна редакция: пт, 05 мар 2021, 22:34 от *Bobby*

Общи условия

Активация на акаунт