Безмилостен град - Zalim Istanbul / Актьорите преди и след сериала

• 39 961
  • 751
  •   1
Отговори
# 360
Ново с Озан

Озан е лайкнал снимката на Сера има пълно щастие и голяма злоба както винаги...

Сера / Онедио

Хазар и Беркер зад кадър на сериала им
След Онедио изданието на Беркер и Хазар голями плюнки ядоха заради това,че нарекоха персонажа на Беркер /Искендер - Сладък и добър човек.Нима Искендер не стана причина за толкова смърт? Не заряза годеницата си в пожар? И не стана причина за унищожението на лицето на една млада жена? Жалко,че така си го тупа по рамото персонажа си значи е нормално да си причиняваме такива неща....

# 361
Брей, госпожа Сахер как измъкна флашката от сейфа! Научила и тя някои работи! Grinning
Джерен е отврат...

# 362
Джемре и Дженк сега къде ще заживеят?

# 363
  • Свети Влас
 Доколкото  помня на една яхта...

# 364
Джерен е за лудницата.
За пълви път да кажа браво на Сехер.

# 365
Озан в компанията на гаджето му Пелин Йиит 🤦
Ужасница голяма!

# 366
Хайде сега пусни един линк към неин профил в социалните мрежи. Simple Smile

# 367
  • 'Шоуто' на Дженк Карачай
"Брей, госпожа Сахер как измъкна флашката от сейфа! Научила и тя някои работи! "
Да... единственото правилно решение,което взе самостоятелно! И то се оказа решаващо за излекуването на Недим,тъй като отвори очите на Агях бей.Smiley
В крайна сметка... Агях изтърпя толкова сътресения, ще понесе някак си и това. Просто Шиниз е увеличила стократно страха от наказание и отхвърляне на Дженк, когато разкаже какво е станало. А и както Джемре му каза, тогава е бил дете. Но за жалост така е и в живота, чувството за вина разяжда и колкото повече го носиш, толкова по-зле става. В началото те е страх да кажеш и искаш никога да не се разчува, после пък минава време и те е страх още повече да не се разбере колко време е крита една лъжа.
Абсолютно вярно

# 368
Елинор заповядай нагледно има снимки доста така еротични
Занимава се с пилатес и е моделка някаква

# 369
Шокирана съм от избора и видяното в този профил 🤣

# 370
Шокирана съм от избора и видяното в този профил 🤣

Интересно че обща приятелка и на него и на Беркер.Доста хора мислят,че той ги е запознал с нея.

# 371
# 372
Има толкова красиви девойки за Озан, какво е това... Ужас! То хубу, че Беркер ги запознал, ама Озан сляп ли е? 😂 Какво й е харесал 🤔 Едва ли е някоя невинна душица, само като й видим снимките можем да я преценим каква е... 🤦‍♀️

# 373
Ами та то на коя ли ще дадем Озан? Хахаха

# 374
😂 Ами да, то и с Мелиса не ми харесваха особено, но като се замисля с две от екранните му партньорки много ми допадаше - Елиф Доан и Мерич Арал. За други, за които не съм прочела по някоя жълта клюка не се сещам 😂

Общи условия

Активация на акаунт