Безмилостен град - Zalim Istanbul / Актьорите преди и след сериала

• 39 966
  • 751
  •   1
Отговори
# 375
Не съм вярвала,че ще го кажа ама предпочитам Бахар.
Красотница голяма какво да ви кажа.....

Озан колкото и да се крие тия ръце нямат обърквация....

# 376
Вчера си върнах последните серии...дааа голям кеффф как се появиха хванати за ръка Дженк и Джемре 🎉❤️❤️❤️❤️😄
Шах и мат !!!!
Сехер ще даде ли записа на Агях?

# 377
Вчера си върнах последните серии...дааа голям кеффф как се появиха хванати за ръка Дженк и Джемре 🎉❤️❤️❤️❤️😄
Шах и мат !!!!
Сехер ще даде ли записа на Агях?

Скрит текст:
Да и ще го изгледат и Джерен ще изхвърчи от къщата....

# 378
  • 'Шоуто' на Дженк Карачай

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МАЛКИ И ГОЛЕМИ МОМИЧЕТА!

# 379
Честит празник и от мен

# 380
Честит празник, дами! Осъзнах нещо и мисля, че спокойно мога да го споделя с вас. Този сериал, а и въобще турските сериали, са ми станали като някакъв ритуал, който ме разсейва от гадното ежедневие и особено през последната година... не знам как ще живея, когато свърши, хаха.

# 381
Честит празник дами!
И понеже думата с цветята принадлежи на Дженк в този сериал.
Ах като се сетя за огромния букет с маргаритки 💔

# 382
Честит Празник,мили дами!

# 383
Честит Празник, Дами! Бъдете здрави, щастливи и обичани 🌼🌼🌼

# 384
Няма такъв панаир....
Седя и се хиля! Joy

# 385
Сехер е просто... Пази Боже!
Мама седи и й се смее. Очите й вечно подпухнали, вечно врещи и реве... Ужас е тази женица.

# 386
Ама те и подписали ,ах опасни

# 387
Сехер е просто... Пази Боже!
Мама седи и й се смее. Очите й вечно подпухнали, вечно врещи и реве... Ужас е тази женица.
И ние с моята майка й се смяхме. 😂 Страшен цирк. Няма серия, в която да не реве и да не вика. Толкова е дразнеща, че вече става смешна.
Обаче Дженк и Джемре ми напълниха душата, направиха голямо шоу.😂  Първо всички се стъписаха и занемяха, а после започнаха да реват, да падат, да буйстват. Така им се пада. Simple Smile Джемре много правилно отговори на Сехер. Срещу Джерен не изрече толкова жестоки думи, а Джемре я направи на две стотинки. Изобщо не постъпва честно. Агях какво да го коментирам, той или ще раздава шамари или ще изрича "глупак", "простак" и т.н. Отрекъл се от сина си, голяма работа, все едно до сега показваше някаква загриженост и бащинска обич към Дженк.
И не на последно място, няма как да не отбележа колко хубав беше Дженк в днешната серия. 😍

# 388
Много силна серия е 14-та серия.Много я харесвам аз нея панаир бол
Ейваллах на Озан какъв покер фейс го изкара Дженк пред Агях умрях си

# 389
  • Варна
Честит празник, дами! 💐🤗
Джемрето ми развали кефа от чудничкия епизод - най-добрият от всички досега.
Те я гонят през прозореца, тя влиза през парадния вход! 😈👌😁👍 Тамън си рекох,  че ще стане човек от нея ... и пак почна с психоанализите! 😕

Общи условия

Активация на акаунт