Безмилостен град - Zalim Istanbul / Актьорите преди и след сериала

• 39 899
  • 751
  •   1
Отговори
# 540
Ох аз завалийката до късно го жалех и разбирах,но механата беше края на всичко
Недимчо беше казал на Дженк че го е направил за да накаже него.После щял да му даде бебето на ръце ама аннеджим Шениз обърка сметките...
Умирам за тая песен!

# 541
  • 'Шоуто' на Дженк Карачай
Аз само това не разбрах в целия филм или поне това е най-нелогично. С каква цел Недим подмени теста?
Ами за да "компрометира"  в подходящия момент Дженк, най- вече в очите на Джемре и като я знае каква е праволинейна, да я принуди да се разведе.Смяташе, че така ще си отмъсти, като го накаже пред всички, връчвайки му детето..Той сам си го призна на Дженк след смъртта на бебето.Смяната на ДНК теста доведе до "смъртта" на бебето.С което пък пропадна и планът за отмъщение. Пък и съвестта леко го загриза,защото осъзна, че стана причина за смъртта му. "Защо Дженк,защо това бебе умря,не трябваше да умира,ти знаеш ли причината за това?"
Ох БР, писали сме едновременно.

Последна редакция: вт, 23 мар 2021, 21:55 от didyulya

# 542
Бебето умира??

# 543
Леле, каква смърт на бебето?!

# 544
Спокойно, дами. Ще се окаже живо после.

# 545
Шениз отрови Джерен на медения месец на двойките
Смени и витамините с някакви отрови и така помислеха бебето за умряло да ама не Оя която е полу сестра на Недим и Дженк отвлича бебето и му помага да оздравее...

Паметна сцена! Бахар Шахин беше в тренд листата за цял свят

# 546
Някой знае ли къде е сниман филма? Къщата истинска ли е или е декор?

# 547
Някой знае ли къде е сниман филма? Къщата истинска ли е или е декор?
Къщата е напълно истинска

Ayşe Sıdıka Hanım Köşkü Üsküdar Kuzguncuk Baba Nakkaş

# 548
  • Свети Влас
Още помня думите на Джерка- „ То е бебе. Бебетата трябва да се раждат, а не да умират ... “ В едно е права, бебетата трябва да се раждат, а не да умират...
И любимите ми моменти
Скрит текст:

- „ Внукът ти те чака г-жо Шениз. Убийца си. Ти уби синът ми. Ти уби внукът си. Убийца  си. Тя го направи, Недим. “

- а тук сложи от отровата- капки за сърце

# 549
Не виждам как с подмяната на теста Недим отмъщава на Джемре. Той си мисли, че тя е щастливо женена за Дженк (съгласно театъра, който тя самата му изигра) и ако искаше да й отмъсти щеше да е по-добре истината да излезе наяве.
Само че той е подменил теста преди този разговор с Джемре.

# 550
Да, обаче все пак Джемре вече беше омъжена за Дженк и той не знаеше, че е за да му помогне.

# 551
Пардон аз ли бъркам?
Не отиде ли Дженк на краката на Недим и не му ли каза,че ще го спасят с Джемре той не е малоумен всичко разбира
Не счупи ли камерата? Тази му постъпка няма оправдание....
Каква вина има бебето?

# 552
Тази Оя на кого в дъщеря ?Кога се появавява ?
Някой знае ли за нея?Шениз?

# 553
Пардон аз ли бъркам?
Не отиде ли Дженк на краката на Недим и не му ли каза,че ще го спасят с Джемре той не е малоумен всичко разбира
Не счупи ли камерата? Тази му постъпка няма оправдание....
Каква вина има бебето?
Джерен наговори на Недим, че Джемре е станала любовница на Дженк. Целеше да го настрои срещу Джемре, но го настрои срещу Дженк. Недим не искаше помощ при такива условия. Според мен той счупи камерата, защото при включена камера Джерен направи признание, че бебето е от Дженк. След това Шениз мисля, че е коригирала записа. Тя нали каза на Дженк, че Агях не е видял всичко.

# 554
Аз се чудя къде са тези 50 процента гласували за Дженк в темата?

Аз гласувах за Дженк ...бих гласувала и за Озан ...и за Мехмет HeartHeartHeart  Заради него изгледах сериала със субтитри, та чак го наизустих. Колко е красив Озан, какъв глас има само! Зрителите с дублажа не знаят колко много са загубили. Страхотните му очи ме приковаха да го гледам непрекъснато!
Наистина " язък" Дженк.... при толкова възможности.....да се влюбиш точно в жена си Broken Heart
Тази сцена ми е любима и една от най-силните в този сериал.  Така да се изгубиш в мрака......

П.С Здравейте на всички в темата!!!!  Дано приемате фенки...особено на Ози Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт