Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 14

• 77 319
  • 763
  •   0
Отговори
# 195
  • София
Ще питам разпитам обезателно и ще споделя.
За микро и за макро текстурирани.
Дали е по добре да са микро?
И изобщо има ли значение?
Мноого благодаряяя!😊
Успеех и ще чакаме да пишеш!🍀🍀🍀

# 196
Кралица на нощта А ти от кога си с импланти и имаш ли някакви оплаквания, за да решиш да ги махнеш?
От 15г. съм и от втората бременност започнах да се чувствам зле. Вече 2 години ходя по-лекари, но не случих на лекар. Имам ускорен пулс и съм се събуждала не веднъж с тахикардия с пулс над 180, кардиологът не видя нищо притеснително. Много ниско либидо на моменти никакво. Уморявам се лесно. Нивата на щитовидната жлеза и ft3 ft4 не са ок, особено ft3 и на ендокринолог не случих сега ще търся друг. Четох че има доста жени с такива оплаквания и така реших, че вместо да ги подменям ще е по-добре да ги махна.

Последна редакция: пн, 15 фев 2021, 15:13 от Кралица на нощта

# 197
  • София
Тези оплаквания какво общо имат с имплантите. Вероятно Хашимото и пременопауза са доста по - възможни обяснения.

# 198
Типични симптоми за реакция на организма. Но първо може би е трябвало много добър мамолог. Обвивката изтънява с годините, също може да има пукнатина и тн. за да има симптоми след толкова години.

# 199
Типични симптоми за реакция на организма. Но първо може би е трябвало много добър мамолог. Обвивката изтънява с годините, също може да има пукнатина и тн. за да има симптоми след толкова години.
Ходих при уж най-добрата във Варна каза че всичко е наред с имплантите, но микро цепнатини няма как да се забележат при рутинен ехографски преглед.
Buena esperanza правих си и такива изследвания нямам Хашимото и не съм в менопауза. Доста изследвания съм си пуснала. Sad

# 200
  • София
Ментор имат кръгли гладки импланти. Искайте да ви сложат от тях. Най-новите им импланти "Smooth Round Xtra" също са гладки. Така, че сложете гладки, за да не се притеснявате.При кой ще се оперирате?
При гладките нали има риск от капсулна контрактура.
Май най- добре е да са микротекстурирани,но ще видя какво ще каже др.Стоянов по въпроса.

# 201
  • Пловдив
Оперирана съм от д-р Пеев преди 3 години, спечели ме с подробните измервания и обяснения, много е човечен изслушва и т.н., също и че имаше страшно много препоръки и доволни от работата му момичета. Отдели ми около час на консултацията.  Но, за мое съжаление, не съм доволна от резултата. Моят старт беше и доста труден и не съм очаквала да са перфектни, но въпреки това изобщо не се харесвам , когато се погледна в огледалото, 3 години по-късно. С дрехи изглеждат супер окей, но не това беше идеята. Искам да кажа, че ако е за увеличаване с леко увисване - ще се справи чудесно, но за по-сложни случаи (астиметрия, птоза и тубуларни гърди) не го препоръчвам.
Съжалявам да прочета, че не сте доволна от резултата. Истината обаче е точно тази, с "лесни" гърди, може да се справи почти всеки от опериращите. Но появят ли се трудности - птоза, асиметрия, големи ареоли, тънка кожа, и т.н, си трябва много точна ръка и опит. В такива случаи бих се насочила към И.Стоянов, но цената при него е доста висока. А и понякога при голяма птоза отказва повдигане и импланти с една операция, вероятно с право де, не знам.

# 202
  • София
Като гледам цената от 4000 евро за този д-р Пеев, не виждам логична причина да избере човек него пред някое от по-доказалите се имена като Стоянов например. 

# 203
В такива случаи бих се насочила към И.Стоянов, но цената при него е доста висока. А и понякога при голяма птоза отказва повдигане и импланти с една операция, вероятно с право де, не знам.

Точно при него съм се насочила и аз за смяна, понеже съм и с текстурираните на Алерган, които изтеглиха и това  ме притеснява малко или много. Преди да се оперирам, ходих на консултация и при Стоянов, но не ми хареса, че ме претупа за няма и 10 минути и ми се стори грубо отношението му. Но пък сега предпочитам задоволителен резултат пред сладки приказки и обещания и съжалявам, че не отидох още първия път при него. Факт е, че цената е висока, но сега пък ще дам още веднъж пари. Според мен с това не трябва да се прави компромис, особено при по-сложните случаи. Да не говорим, че сегашните ми импланти по описание на Пеев трябваше да са около чашка C, съвсем естествено изглеждащи - станаха чашка D, че даже и DD, което за мен е прекалено и неестествено.
Тогава Стоянов ми предложи и на мен две операции, защото можело и да не се наложи повдигане. Пеев пък ми направи повдигане (не тип котва) и импланти заедно. От това повдигане не виждам никаква разлика. Grinning

# 204
В началото на февруари се оперирах при д-р Енчев. Консултацията ни беше онлайн. На място отидох в деня на операцията, показах една снимка от неговите правени гърди и каза лягай, разбрах те! Две седмици почти след операцията гледам гърдите си и не вярвам, че може да са толкова перфектни. Mentor анатомични 420сс. Не знам какви консултации правите и на какво се споразумявате като кубици, но аз казах искам за тия пари да си личат” яки цици” .. е професионалист е...

# 205
В началото на февруари се оперирах при д-р Енчев. Консултацията ни беше онлайн. На място отидох в деня на операцията, показах една снимка от неговите правени гърди и каза лягай, разбрах те! Две седмици почти след операцията гледам гърдите си и не вярвам, че може да са толкова перфектни. Mentor анатомични 420сс. Не знам какви консултации правите и на какво се споразумявате като кубици, но аз казах искам за тия пари да си личат” яки цици” .. е професионалист е...

Това звучи изключително несериозно, без да искам да Ви обидя. Изборът си е Ваш.

# 206
Днес имах в един ден 2 консултации попринцип насрочени при др. Н.Георгиев и при въпростният др. Пеев,защото бях изчела какви ли не хвалби....
Първата ми беше при др. Георгиев от което останах много приятно изненада от приятелското отношение,от подробните обяснения на всички мои “налудничеви” въпроси,мога да кажа че цялата консултация беше в рамките на 30тина минути,но беше много подробна и задоволяваща преценихме,че 440куб.анатомични ще бъде доста добре при мен и моята структора,но нали знаете искаше ми се малко по големи,но ми каза че 490куб имало възможност за по лесно увисване,защото мускула няма да може толкова да го държи....
След това се насочих на следващата консултация при др. Пеев насрочена за 15:30ч,все пак искам да направя съпоставка с няколко лекаря и да преценя,но останах крайно крайно разочарована от 15:30 до 17:30 чакахме с мъжът ми преди нас имаше 4ри други пациента след което в този промеждутък от 2ч дойдеха още деца,други пациенти и той в едно време започна да си ги вика явно по симпатия, съжалявам много но крайно несериозно ми се стори това и просто не останах да го докачам да му дойде може би кефа да ни приеме.....

# 207

Това звучи изключително несериозно, без да искам да Ви обидя. Изборът си е Ваш.
Ако беше качила и снимка на споразумението....

# 208
Исках да съм полезна, като споделя и постоперативното си състояние от медлайн, но явно не приемате чужд опит..като чуете друго име..

# 209
Исках да съм полезна, като споделя и постоперативното си състояние от медлайн, но явно не приемате чужд опит..като чуете друго име..
Ще се радваме да видим резултата. 😉
Най-важното е всеки да е удовлетворен и да е получил точно това, което иска. Аз също имам точна представа какви гърди искам и се надявам много скоро да ги получа.Също така мисля, че много улесняваме доктора, когато отидем подготвени на консултация и имаме точна представа какво искаме да постигнем. Неговата работа е да определи как да стане, колко кубика, подходящи ли са за тялото и тн.. Адмирации за всички дами, които знаят какво искат и го получават.

Последна редакция: пн, 15 фев 2021, 22:46 от Meli$a

Общи условия

Активация на акаунт