Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 14

• 77 300
  • 763
  •   2
Отговори
# 180
А тези макро или микро са?
Скрит текст:
Скрит текст:
Ментор са макро. До колкото знам единствените, които са микро са Мотива. Ако бъркам, нека ме поправи някой по-запознат, но аз това съм чела най-вече в групата (без)Опасна красота във фейсбук, където се обсъжда много този проблем от момичетата.

# 181
  • София
Момичета, искам да ви питам къде сте ходили на масажи след уголемяването, в София? Моята масажистка е неоткриваема от няколко дни и много се притеснявам, защото адски много държа на тези масажи, а може да е станало нещо, защото тя не вдига и не пише. Искам бек ъп план, ако до утре пак не се свърже с мен. Благодаря ви!

# 182
Здравейте,
Дали може да споделите, какъв е модела на сутиен,който предлагат в клиниката на д-р Стоянов?

# 183
Може ли някой да сподели мнение за д-р Людмил Пеев? Има ли оперирани момичета и каква е цената при него консултация /операция? Ще съм благодарна да науча нещо за скорошно за него!

# 184
Може ли някой да сподели мнение за д-р Людмил Пеев? Има ли оперирани момичета и каква е цената при него консултация /операция? Ще съм благодарна да науча нещо за скорошно за него!

Утре имам консултация при него и ще мога да ти дам отговор  Simple Smile

# 185
Здравейте,
Дали може да споделите, какъв е модела на сутиен,който предлагат в клиниката на д-р Стоянов?

Липо еластик е сутиена

# 186
Цената на консултацията е 50лв. Увеличаване с анатомични импланти - 4000 евро.

# 187
Ментор са макро. До колкото знам единствените, които са микро са Мотива
Ето за Ментор https://www.medsafe.govt.nz/hot/RecallActionNoticesNew/25771.asp
И пълния документ на FDA https://www.fda.gov/media/123013/download

"Breast implants are not considered lifetime devices. The longer they remain implanted, the higher the risk that the recipient will develop complications, potentially requiring further surgery"

Странно, дори кръгли импланти има техтурирани, аз мислех, че само анатомичните са заради риска от завъртане.

Мотива имат уж някакъв фин нов слой, обаче все пак Мотива са доста от скоро на пазара и няма над 10 годишни изследвания все още.

Ето и нещо за Polytech Microthane импланти https://www.realself.com/question/east-poland-foam-polyuthrene-i … polytech-implants

Последна редакция: пн, 15 фев 2021, 10:58 от AbcdDcbA

# 188
  • София
Не само, че и кръглите имат текстурирани форма, ами са и даже абсолютния фаворит на докторите. Те не обичат гладките, защото при тях риска от капсулна контрактура е по- голям и може да тръгнеш после да го занимаваш доктора да ти прави реоперация или не дай си Боже да го направи за негова сметка, ако нещо го обвиниш.

# 189
Здравейте,

Липо еластик е сутиена
Благодаря за отговора!🤗

# 190
Цитат
Утре имам консултация при него и ще мога да ти дам отговор  Simple Smile
И аз мисля днес да го посетя. Ще пиша по-късно отзиви. Благодаря за бързите отговори.

Последна редакция: пн, 15 фев 2021, 18:19 от bubanka

# 191
  • София
И аз мисля днес да го посетя. Ще пиша по-късно отзиви. Благодаря за бързите отговори.
Момичета,питайте го какво е мнението му за текстурираните импланти,ако е удобно.
Дали наистина са рискови както все повече се чува.
На мен преди 1 год той ми избра Ментор кръгли текстурирани.Сега се чудя дали да слагам тях или да ги сменям за други.
Но то и при гладките има риск,там пък от капсулна контрактура.

Последна редакция: пн, 15 фев 2021, 18:19 от bubanka

# 192
Сега, ако се слагат най- добре да са микро текстурирани. Едва ли някой ще се завърне изцяло на гладки, ако не са кръгли и тн. Опасността идва от агресивното срастване натъканите с  макро текстурата на импланта. Но вече няма такива. Аз бих заложила на микро и съм с такива де, но по чиста случайност. Тогава тези неща не ми бяха ясни да питам и тн.

# 193
Ще питам разпитам обезателно и ще споделя.

# 194
Оперирана съм от д-р Пеев преди 3 години, спечели ме с подробните измервания и обяснения, много е човечен изслушва и т.н., също и че имаше страшно много препоръки и доволни от работата му момичета. Отдели ми около час на консултацията.  Но, за мое съжаление, не съм доволна от резултата. Моят старт беше и доста труден и не съм очаквала да са перфектни, но въпреки това изобщо не се харесвам , когато се погледна в огледалото, 3 години по-късно. С дрехи изглеждат супер окей, но не това беше идеята. Искам да кажа, че ако е за увеличаване с леко увисване - ще се справи чудесно, но за по-сложни случаи (астиметрия, птоза и тубуларни гърди) не го препоръчвам.

Общи условия

Активация на акаунт