Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 14

• 77 254
  • 763
  •   1
Отговори
# 165
Цитат
Аз като бях преди 2 седмици на консултация в Токуда, попитах докторката по повод точно това и тя също потвърди, че е така. Между другото поне нейно мнение беше, че ментор изобщо не били най-качествениге импланти, както спомена и нещо точно за това евентуално изтегляне, както и че имало случаи на разкъсани импланти. Това бяха нейните думи, нямам представа дали е така всъщност. Всеки лекар си има виждане, което не означава, че е меродавно
Ако влезете в американската група за жени, които са explant ще си промените мнението. Много често качват снимки с разкъсан 1 или 2 импланта. Гледката не е за хора със слаби сърца. Надявам се скоро да ми определят дата за махането на имплантите ми и ще пиша и тук в какво състояние са били.
Ddn7 коя е лекарката в Токуда, при която сте била на консултация?

Последна редакция: сб, 13 фев 2021, 12:36 от Кралица на нощта

# 166
Mulatkata, страхотни гърди. Размерът е много добре подбран, явно основата е важна за да се подбере подходящия размер имплант. Затова и при теб голям кубик не изглежда толкова голям. Основата как ти я измери доктора? В най-горната и най-широка част на гърдата ли или по-ниско?

# 167
  • София
А има ли такива от вас на които им предстои поставяне на текстурирани импланти?
Аз съм избрала анатомични,но докторът каза,че няма от какво да се притеснявам.
Въпроса е дали са текстурирани?

# 168
Kiana* ,ето сега ще се опитам да кача снимка. Макар,че не мога много добре да се снимам сама,но все пак да предобиете представа 😊 лявата си я усещам малко по стегната и подута още,но може би е нормално. И дали защото съм по активна с дясната ръка. Левият мускул,сигорно по трудно се отпуска,поне аз така си го обяснявам
Скрит текст:
Страхотно изглеждат 🤩
Можеш ли да споделиш с какъв старт беше, чашка, подгръдна, кг и ръст. Аз също съм се спряла на кубици над 500 🤗

# 169
  • София
А има ли такива от вас на които им предстои поставяне на текстурирани импланти?
Аз съм избрала анатомични,но докторът каза,че няма от какво да се притеснявам.
Въпроса е дали са текстурирани?

Анатомичните ВИНАГИ са текстурирани, там няма гладки.

Mukatkata, това 500 кубика ли са, кръгли? Много хубав резултат, но определно не изглеждат толкова, въобще, явно наистина основата ти е голяма и са се разляли.

# 170
Ddn7 коя е лекарката в Токуда, при която сте била на консултация?
[/quote]
Кралица на нощтаЮлия Атанасова

# 171
Mulatkata,  много хубав резултат! Идеални са! А са само на няколко дни! Честито!

# 172
=_Anna-Maria_ link=
Благодаря много 😊
Ето така размерите 😊

# 173
  • София
13,5 си е голяма основа, няма спор! Добре, че не си сложила по-малки импланти, щяха да се губят. Супер си, браво Heart

# 174
Кралица на нощта А ти от кога си с импланти и имаш ли някакви оплаквания, за да решиш да ги махнеш?

# 175
Мулатката, изключително много ми харесват. Формата ти отива и са еднакви Лал!!!

# 176
Kiana* ,ето сега ще се опитам да кача снимка. Макар,че не мога много добре да се снимам сама,но все пак да предобиете представа 😊 лявата си я усещам малко по стегната и подута още,но може би е нормално. И дали защото съм по активна с дясната ръка. Левият мускул,сигорно по трудно се отпуска,поне аз така си го обяснявам
Скрит текст:
Уникалниии! И то прясно оперирани, браво.
Много ти благодаря за снимката, придобих представа, предвид че и моите мерки са същите като ръст, килограми, начален старт и основа. Явно наистина цифрата не трябва да плаши, а да се доверяваме на докторите.

# 177
Благодаря Ви момичета 🤗 дано само със здраве и самочуствие да си ги носим. А на тези,който им предстоят пожелавам успех 😊

# 178
Mulatkata, и на мен ще ми бъде полезно да видя снимка. Мотива Ергономикс ли са? Забелязвам,че напоследък много лекари слагат от тях.

А да попитам дамите, Мотива Ергономикс гладки ли са? И аз имам притеснения за текстурираните импланти и бих се насочила към гладки. Тези ергономичните ми се струват добър вариант, защото уж са малко по-естествено стоящи кръгли импланти.
Мотива Ергономикс се водят микротекстурирани. Анатомичните са макротекстурирани. Това, което четох е, че при микро няма този риск, който е доказан при макро при изтеглените Алерган.

# 179
  • София
А тези макро или микро са?
Скрит текст:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт