Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 14

• 77 419
  • 763
  •   1
Отговори
# 390
Не беше ли Николов. Трябва да се провери.
Аха, може, утре ще ги проверя по телефона, защото на сайта нещо не го откривам. Дано не ме изнервят и мен..
dete2, имплантите ми са на има-няма 15 години, безпроблемни до момента, но единият нещо започна да ми се струва странен. Дано е ок, че косата ми се изправя при мисълта как е сраснал с околните тъкани, текстуриран е и наскоро разбрах за 5 часова операция по отстраняване на подобни...

# 391
Не беше ли Николов. Трябва да се провери.
Аха, може, утре ще ги проверя по телефона, защото на сайта нещо не го откривам. Дано не ме изнервят и мен..
dete2, имплантите ми са на има-няма 15 години, безпроблемни до момента, но единият нещо започна да ми се струва странен. Дано е ок, че косата ми се изправя при мисълта как е сраснал с околните тъкани, текстуриран е и наскоро разбрах за 5 часова операция по отстраняване на подобни...
За ехографския е вярно, че не се вижда. Има случаи в #explant ФБ групата на жени които са уж ок, но при отстраняването се оказват сериозно спукани. Премахването на импланти поставени под мускула е по-сложна и тежка операция, точно заради възможно срастване, но не винаги се получава. Може би имате срастване, ако усещате придърпване при движение на ръката.
Мислите да ги махнете или смяна?
И в двата случая искайте с пълна капсулектомия и ако Ви кажат, че ще се резорбира да знаете, че Ви лъжат.

# 392
Цитат на: Кралица на нощта
За ехографския е вярно, че не се вижда. Има случаи в #explant ФБ групата на жени които са уж ок, но при отстраняването се оказват сериозно спукани.
Мислите да ги махнете или смяна?
И в двата случая искайте с пълна капсулектомия и ако Ви кажат, че ще се резорбира да знаете, че Ви лъжат.
Дори преди да знам, че има спукване дилемата смяна или премахване е голяма. Много клоня към махане, но психически ще е много тежко. Мъчно ми е за обещанията за "вечно", в които повярвах...
Благодаря за съвета за капсулите, ще потърся групата във фб ❤️

Последна редакция: пн, 08 мар 2021, 08:18 от Изида

# 393
Момичета, моята операция е утре и съм много притеснена. Направо място не си намирам. Самата аз не осъзнавам от какво точно ме е страх - от самата операция ли, от упойката ли, от възстановяването, от крайния резултат. Абе от всичко. Имам досега 2 нормални раждания и една ужасно болезнена септопластика, е не съм се чувствала никога така. Тези, които вече сте минали през операцията, бяхте ли така като мен, дайте ми малко кураж, че се побърквам.

# 394
Момичета, моята операция е утре и съм много притеснена. Направо място не си намирам. Самата аз не осъзнавам от какво точно ме е страх - от самата операция ли, от упойката ли, от възстановяването, от крайния резултат. Абе от всичко. Имам досега 2 нормални раждания и една ужасно болезнена септопластика, е не съм се чувствала никога така. Тези, които вече сте минали през операцията, бяхте ли така като мен, дайте ми малко кураж, че се побърквам.
Не. Аз бях супер
спокойна, нямах такъв проблем, не ми е първа операция .За жена с две нормални раждания, нямаш повод за тревоги. Няма да разбереш кога е минала операцията.Просто се отпусни, защото сама си вредиш.
От какво конкретно те е страх, за да ти обясним?
Упойката няма да я разбереш. Ще е като да си заспала дълбоко за 15 мин.Болката е несравнимо лека спрямо раждане (от опит), слагат се обезболяващи,няма място за притеснение. Успех!

# 395
Не. Аз бях супер
спокойна, нямах такъв проблем, не ми е първа операция .За жена с две нормални раждания, нямаш повод за тревоги. Няма да разбереш кога е минала операцията.Просто се отпусни, защото сама си вредиш.
Упойката няма да я разбереш. Ще е като да си заспала дълбоко за 15 мин.Болката е несравнимо лека спрямо раждане (от опит), слагат се обезболяващи,няма място за притеснение. Успех!
Благодаря ти! И аз не знам от какво точно, но съм се сдухала яко. Като че ли най-вече от резултата ме е страх и как ще се чувствам след операцията. Снощи дори сънувах, че се будя от упойката и си ги виждам, а те същите като преди това 😂 Страх ме е да заспя тази вечер, че не знам какво ще ми се присъни, ако успея да мигна изобщо.
Гледам да си повтарям, че и това ще мине и то бързо и се надявам да се успокоя малко.

# 396
И аз бях се сдухала жестоко преди операцията. Не можех да спя и не си намирах място. Много ме беше страх и от резултата и от операцията и от всичко. С две раждания съм , а и ми е втора мамопластика. Напълно те разбирам. Чак като се събудих от упойката и се видях ми мина всичко и се успокоих. Нормално е! Успех!

# 397
  • София, Надежда
За мен най-неприятното беше, че 2 дни бях като парцал. Много ми се спеше. Но на третия исках да ходя на работа.
Болката, поне при мен, наистина не беше нищо особено. Тежест в гърдите и силна мускулна треска.
Всичко ще мине и ще останат само две хубави гърди Hug

# 398
Благодаря, момичета ❤️

# 399
  • София
Нормално е да си притеснена и да те е страх. Всички сме били така. Съсредоточи се върху хубави мисли, например как ще им се радваш лятото Simple Smile
Ще мине и ще замине и ще остане само един спомен, резултатът ще си заслужава. Чакаме те да разкажеш и стискаме палци. Всичко ще е наред, ще мине бързо. Затваряш очи и после ги отваряш с новите придобивки Simple Smile

# 400
Момичета искам да ви питам на всички ли след операцията зърната абсолютно винаги са щръкнали 😔 и ако да, на какво се дължи?

# 401
  • Пловдив
Момичета искам да ви питам на всички ли след операцията зърната абсолютно винаги са щръкнали 😔 и ако да, на какво се дължи?
Не знам дали е при всички, не знам и на какво се дължи, но при мен зърната след операцията щръкват от най-невинно докосване. Даже като си сменям дрехи, сутиени, като се преобличам и настръхват, без грам еротични помисли в действията Simple Smile. Вече година след операцията и си е все така. Не ме притеснява, даже ММ го намира за приятно Simple Smile.

# 402
  • София
Моите не настръхват повече от преди. Имам нормална чувствителност.

# 403
Здравейте, имам някои въпроси

Импланти и бременност

Колко време след поставяне на имплантите може да се планира бременност? Виждам различни мнения от лекари, вариращи между 3 месеца до 2 години. Ако някой има наблюдения и истории, включително личен опит, ще ми е любопитно да чуя.

Чувстивтелност на зърната: Чета, че уж не се променя. Означава ли това, че и еротичното усещане е същото?

Скрийнинг рак на гърдата: Успешен ли е скрийнинга на рак на гърдата с импланти?

Благодаря предварително!

# 404
Не. Аз бях супер
Леле как хубаво сте го написала и мен също успокоихте (раждала съм естествено)

Общи условия

Активация на акаунт