Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 14

• 77 419
  • 763
  •   1
Отговори
# 540
  • Бургас
Аз пък имам супер лошо впечатление от Бурак на консултациите, които даваше тук миналата година а, в един столичен хотел. Предполагам, че е бил доста изморен и изнервен, но все пак неговия 2 минутен "преглед", за който чаках над 2 часа, включващ едно ощипване по гърдата ми и категоричното заключение - 350 кръгли Ментор, някакси не ме удовлетвори.

Едно към едно беше и консултацията при мен, но с доктор Йоздемир. Дори и размерът е идентичен, както и прегледа. В крайна сметка в последващи разговори по телефона склониха на  440 cc анатомични, с уговорка , че в хода на операцията е възможно да се промени. Последното малко ме притесни и се отказах от операция в Естетика. Цената , която предложиха беше 3200 евро , с включени всички изброени неща в предходните мнения .

# 541
Аз пък имам супер лошо впечатление от Бурак на консултациите, които даваше тук миналата година а, в един столичен хотел. Предполагам, че е бил доста изморен и изнервен, но все пак неговия 2 минутен "преглед", за който чаках над 2 часа, включващ едно ощипване по гърдата ми и категоричното заключение - 350 кръгли Ментор, някакси не ме удовлетвори.

Едно към едно беше и консултацията при мен, но с доктор Йоздемир. Дори и размерът е идентичен, както и прегледа. В крайна сметка в последващи разговори по телефона склониха на  440 cc анатомични, с уговорка , че в хода на операцията е възможно да се промени. Последното малко ме притесни и се отказах от операция в Естетика. Цената , която предложиха беше 3200 евро , с включени всички изброени неща в предходните мнения .

Те с анатомични импланти изобщо не работят. Само с кръгли, Ментор.

# 542
  • София
И аз сефте чувам за анатомично при тях! Те слагат само кръгли Ментор, и то текстурирани, никакви други.

# 543
  • София
Здравейте момичета! Предстои ми поредната, надявам се и последна операция на гърдите, ще разкажа скоро какво се случи при мен, по старите във форума сигурно ме помнят. Та сега имам малък проблем преди операцията, моля който има опит да сподели, че докато се свържа с доктора ще откача. По принцип често имам задна хрема, но като съм си изследвала носен секрет нищо не ми е излизало, сега обаче се установи Staphylococcus haemolyticus. Прочетох, че при интубиране може бактериите да навлязат в белия дроб и тн, въпроса ми е имало някой опериран и интубиран при наличието на бактерии. По принцип ако не си бях направила изследването нямаше да знам, не го и изискват преди операции, но все пак нещо ме човърка.....
Аз мисля че е редно да се излекуваш първо от Стафилококите и тогава да се подлагаш на операция. Не е редно с тази инфекция да  предприема каквото и да  било. Смятам че и доктора би те посъветвал същото. Консултира се  с него възможно  по бързо.

# 544
Здравейте момичета, планирам да започна една програма за отслабване, като крайната ми цел е -10 кг. Има ли някоя от вас, която след поставянето на импланти в гърдите е отслабнала и как "им се отрази" това? Благодаря🙂

# 545
Привет, момичета!
Следя ви отдавна скритичко и събирам информация, гледам снимки на преди и след красотите ви и научавам наистина много. Осъзнавам, че изобщо до преди да вляза във форума не съм била на ясно с нищо относно тази интервенция.
Имам две раждания и след 5г кърмене без прекъсване гърдите ми са в кофти състояние.
Искам са си върна самочувствието и просто да не ме е срам да се погледна в огледалото, затова искам и да си повдигна гърдите и да си сложа импланти.
Така се реших и на първата консултация при специалист, който е известен, но не споменавате често в коментари.
Днес бях и на консулация и исках да споделя какво представляваше тя.
Не бях измервана, чертана по никакъв начин... не ми бяха показани имплантите (Ментор), не ми даде и да се докосна до тях. Консултацията беше не повече от 5 мин. Първия въпрос беше - колко искаш? (Излишно е да казвам, че прозвуча непрофесионално). Просто хвърлено число в пространството - 420 кубика, ама ако искаш мога да ти сложа и повече!? Естествено цената беше казана на момента - 5200Е. Операцията насрочена за след месец.
Аз чесно казано останах шокирана, разочарована и просто като една потенциална касичка.
Наложи се да изчакам навън 20мин съпруга си да ме вземе. Затова време минаха три пациентки.
Съжалявам ако съм ви отекчила с дългия пост.
Моля за препоръки за даден специалист и какво представляваше първия ви преглед?
Аз по-рано писах за моята консултация при д-р Антон Тонев, която продължи повече от час и останах много доволна. Всичко беше  по реда си, снимка, измерване, колко кб са подходящи според мерките, колко може допустимо, плюсове и минуси на имплантите, как протича самата операция, въстановителен период, въпроси и отговори от моя страна и негова. Имаше 5 различни видове импланти. Всички ги мачках и сама си реших какви искам. И накрая цената е фиксирана независимо от кбците и марките. Много стилен, земен и добронамер човек. Това ми беше първата консултация и не смятам да ходя при друг. Това мога да ви споделя за моя кратък опит.

# 546
Била съм само при Романски и Хатър. И от двамата останах очарована. Не знам как са Ви предложили имплант без измерване. Звучи абсурдно. И аз бих била разочарована.

# 547
Момичета, как стои въпроса с болничния? 🤔 Някой ползвал ли е след операцията? И признава ли се от такъв вид операция?

# 548
Момичета, как стои въпроса с болничния? 🤔 Някой ползвал ли е след операцията? И признава ли се от такъв вид операция?
Аз ползвах болничен, не съм имала проблем. Реално в него не се вписва истинската причина, в моя пишеше "Други уточнени болести на млечната жлеза".

# 549
  • София
Аз не съм ползвала болничен, не исках да ме развяват из работата. Оперира се в четвъртък и си взех 2 дни отпуск, четвъртък и петък. В понеделник бях на работа.

# 550
  • Пловдив
Аз лично за мамопластиката не съм ползвала. Но преди години си правих лабиопластика/което си се води пак пластична операция/. Ползвах малко повече от две седмици болничен, беше вписана някаква обща диагноза - операция на влагалище и толкова, без подробности.
Говори с лекарят, който ще прави операцията, те знаят какво да напишат на болничният за да мине.

# 551
  • Бургас
Здравейте,
Днес бях на ехографски преглед на гърдите и се отчитам Smile
Всичко изглежда нормално, и имплантите , и жлезите. Питах го изрично относно мрежите - вижда ли се нещо и т.н.
Каза, че са се разградили, явно, няма следи, сраствания и т.н
Това е почти 2 години след операцията.

# 552
Някой запознат ли е как е редно да се постъпи... след ехографски преглед са открити няколко кисти от 4 до 9мм, две седмици преди операцията?

# 553
Някой запознат ли е как е редно да се постъпи... след ехографски преглед са открити няколко кисти от 4 до 9мм, две седмици преди операцията?
Могат да бъдат отстранени по време на самата операция, но зависи от хирурга

# 554
И моят лекар ми каза, в случай че ми открият кисти, ще ми ги премахне по време на операцията. Поговори с лекаря си, предполагам няма да откаже.

Последна редакция: чт, 01 апр 2021, 10:26 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт