Стилът ни според възрастта – лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 6)

• 59 301
  • 843
  •   1
Отговори
# 465
  • В градината...
Аманда, ендорфините правят чудеса с химията на цялото тяло. Ако сме щастливи, усмихнати и вдъхновени /а най-вече влюбени/, хората се обръщат след нас несъзнателно. Кожата се стяга, лицето се опъва, килограмите трудно се трупат, болестите бягат.

# 466
  • България
Не ви ли е страх да поръчвате от Алиекспрес козметика за лице? Всичко мога да купя от там, но не и това.
Беше. Вече не.
Разбира се, чета коментарите под продуктите. Използвала съм и маски за под очите, пак чакам такива да пристигнат.
Имала съм проблеми от Виши, от българските - с охлюви, затова за себе си реших да пробвам всякакви кремове и маски на нормални цени.
Бръчките ме плашат повече, но и разните ботокси, пластични и други интервенции. Четох малко в темата за ринопластиката и съвсем ми мина желанието за такива неща.

# 467
  • София
Ринопластиката няма общо с ботокс и филъри.

# 468
  • София
Филърите са нищо - боц боц и готово. Пластичните операции са друга тема.

# 469
Момичета, помните ли книжката "100 минути за красотата"? Полска беше, много симпатично и мило написана. Май в 6 клас бях когато се сдобихме с нея, т.е. на леля ми беше.

# 470
Момичета, помните ли книжката "100 минути за красотата"? Полска беше, много симпатично и мило написана. Май в 6 клас бях когато се сдобихме с нея, т.е. на леля ми беше.
Помним я естествено. Още си седи при мама и си я препрочитам тайно. За две полякини, едната запусната, другата поддържана. Любимата ми книга. Тя ме вдъхнови никога да не заприличвам на главната героиня - Ирена, даже да стана и на 100 години.

# 471
Аманда, ендорфините правят чудеса с химията на цялото тяло. Ако сме щастливи, усмихнати и вдъхновени /а най-вече влюбени/, хората се обръщат след нас несъзнателно. Кожата се стяга, лицето се опъва, килограмите трудно се трупат, болестите бягат.
Абсолютно!  
Ето това е разковничето! Не напразно бабите са рекли, че "каквото ти е на душата ти го пише на лицето".
Всичко другото е "бошлаф работа" (загуба на време, нерви и пари на вятъра). Simple Smile

# 472
Бръчките са си бръчки, и особено личат при усмихване.
Сега какво, щастието ли ще си мерим?
Щастливият човек също има нужда от козметични корекции и кремове.
Или това е знак, че ще започне някакво надцакване кой е по-влюбен? Satisfied По-богат? По-свободен? С по-добра адресна регистрация? По-по-най?
Да хващам пуканките.

Мислех, че големи жени сме се събрали в темата.

# 473
  • пустинята Гоби
Познавам доста жени с нелеки съдби, но поддържащи се и изглеждащи прекрасно. На 70+. Всичко е важно естествено, но ако разчиташ на ген и на дух - обречен си.  Настроението понякога идва и от дрехите, грима, прическата, нищо че денят е скапан.

И аз не го разбирам, то голям зор да си мацнеш един крем на лицето. Който не желае, ама разбира се, че не е длъжен, все пак и без крем се живее при това чудесно. Но да се вади от 10 вода кладенеца.Факт е че поддържаната жена прави впечатление на всяка възраст, пък който иска..

Последна редакция: сб, 20 фев 2021, 17:45 от Mimi Rose

# 474
  • София
Абе щом още оргазмите не сме почнали да броим, добре е 😆.
И аз смятам, че е малко прекалено това вътрешно щастие. То, за съжаление идва с доста други неща, защото ако не можеш да си платиш тока, няма как да си спокоен.

# 475
Помня я, все още я имам в БГ и я знам наизуст. Наистина беше една от първите ми козметични библии!
(майка ми не ползва бяла козматика и абс. минимум цветна - червило, спирала, молив за вежди)
Хахаха, Смоуки, много добре и точно казано - аз съм от хората със 100 крема и 10 рокли, ако има и толкова!

Хммм, не съм знаела, че е издадена още през 1972 год.

Последна редакция: сб, 20 фев 2021, 20:05 от Agent Provocateur

# 476
От тази книжка ми е набито в главата, че изправеният гръбнак и стойката са абсолютна необходимост. Ходех из къщи с речниците по английски на главата- 2 тома. Satisfied Сега вместо това правя лицеви. Без добра мускулатура на гърба не става.

# 477
Dez, не с лошо. Hug Изобщо не съм имала това предвид, поне аз. Какви надцаквания, какви богатства!?
Постоянно се шегувам и самоиронизирам. Всеки по негов си начин се опитва да пребори и надцака времето, и земното притегляне. Simple Smile
Но ако ще се надцакваме, я да каже някой ползва ли по евтина козметика от мен? Stuck Out Tongue Winking Eye

Ако трябва да съм сериозна, да, препрочитам бръчици от усмивки, отколкото вкаменено лице от интервенции и празен кравешки поглед от "жалба по младост". Simple Smile

# 478
  • София
Оня ден гледах Никол Кидман и се чудех как въобще я взимат да играе нещо. С това вкаменено лице изкарва с зор 2 емоции.

# 479
  • Mediterraneo

Ако трябва да съм сериозна, да, препрочитам бръчици от усмивки, отколкото вкаменено лице от интервенции и празен кравешки поглед от "жалба по младост". Simple Smile

Аз също. Не ме блазнят филъри, милъри, ботокси, конци и пр. Толкова суетна не съм. Мажа си кремчето, смея се, по- млада няма да стана. А като видя жена на 60, с физиономия, застинала в една гримаса, с невъзможност за изразяване на емоция, само ме кара да се смея- заради физиономията и заради напразните опити на жената да презареди годините.

Общи условия

Активация на акаунт