Стилът ни според възрастта – лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 6)

• 58 303
  • 843
  •   1
Отговори
# 165
  • В полите на Пирин планина
Магни, на мен също ми харесваш с роклята и тези ботуши. Фигурата ти е чудесна.

# 166
  • София
Роклята стои чудесно на фигурата на MagniМ. И въпреки това е леко спорна за моя вкус. Съжалявам, ако звучи обидно.

# 167
  • В градината...
Магни, ако застанеш в същата поза като модела, ще си 1към 1. Просто този цвят е топъл тип. Оттам идва разликата.
Панака, как да не ги помним... Имитация на дънки бяха.

# 168
  • София
Магни, не ми харесва роклята на теб. Може би, заради снимката. Като фигура стои супер, но някак не ми се вписва в излъчването ти.

# 169
  • Виена
Аз съм вече пролетно настроена с няколко покупки от намаленията тук, в понеделник отвориха магазините и аз поразпилях няколко часа в обиколки. Споделям за  вдъхновение, въпреки че днес е едва 1 градус навън.

# 170
Клер, роклята е много спорна даже Simple Smile Reunion не е от снимката Angry. Абсолютно нормално е на някои да им хареса, на други не. Проблема е, че аз не съм сигурна от кои съм. Joy По принцип обичам есенните цветове и топлите такива. Розово нося от скоро.
Бомболино и аз съм пролетно настроена - как обичам бели дънки/панталони. Но се задава поредното застудяване и ще почакаме за тях.

# 171
  • София
Според мен принтът не е твоето нещо в комбинация с русата коса.

# 172
  • Виена
Трябва да позаслабна, но и това ще стане. От тоя модел панталони имам няколко, зимни, летни, ленени. Камбио Кристал е моделът, някои питаше за дрешки, които да отиват на не толкова прекрасни фигури и широк ханш. Е това са панталоните  Simple Smile

# 173
  • София
Момичета, какво мислите за попорасналите момичета на 45+ и 50+ години, които не искат да приемат, че остаряват и продължават да се обличат все едно са в тийн възрастта?
Имам познати, които продължават да носят къси тийн блузки и потничета, много къси поли с младежко излъчване и чизми, както и да се гримират изключително неподходящо за възрастта си според моите разбирания.
Как точно да го обясня...
Има жени, които не приемат, че са станали на по 50 години и си вярват, че изглеждат перфектно в тийн стил. Вървят по улиците с късата пола и въртят дупе, младежите от колите им бибиткат, ама като се обърнат и ги видят в лице, и казват ...."Бляк, каква е тая бабка бе"... Simple Smile

# 174
  • София
Това го обсъдихме в първата тема мисля.

# 175
Според мен принтът не е твоето нещо в комбинация с русата коса.
Аз затова искам да видя Ейнджъл. И тя е руса. Дано качи снимка.
gabiplus, аз съм от тези за които питаш. Нося много късо ( корем не показвам поне от 15г), чизми, всичките ми приятелки ми казват, че в гръб изглеждам като момиченце. В лице съм баба. Ама на мен никой не ми свирка без значение къде вървя. Не въртя дупе и грима ми е минимилистичен, ако изобщо имам такъв. Но категорично няма и не искам да съобразявам за всичко само защото съм на 52.

# 176
  • София
Ейндж, е миньонче. Може да мине с подобни дрехи. По-ниските и слаби жени изглеждат много по-млади. Ти ми изглеждаш висока.
Ох, не искам да съм критична, но не ми допада.

# 177
Магни ето я:

Пробвах се с кожено яке, става, но се въздържах.,)

В крайна  сметка си сложих палтенцето.

Последна редакция: ср, 10 фев 2021, 16:53 от Angel_wing

# 178
  • София
Ейндж, е миньонче. Може да мине с подобни дрехи. По-ниските и слаби жени изглеждат много по-млади. Ти ми изглеждаш висока.
Ох, не искам да съм критична, но не ми допада.

Тъй като познавам лично и двете, ще кажа, че разликата в ръста им е минимална.

Магни, с този колан не ми харесва.

# 179
  • В градината...
Ама вие все отбор манекенки сте се събрали тук (сред познатите ми няма дама над 40, която да е толкова слаба, висока и модерна).
Бомболино, страхотно зелено и блузката.

Общи условия

Активация на акаунт