Стилът ни според възрастта – лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 6)

• 58 280
  • 843
  •   1
Отговори
# 150
За добро и пролетно настроение извадих по-цветните дрехи: много зареждащо ми действа   Simple Smile

И по-свеж грим и днешния ден започва прекрасно 🤗

# 151
  • пустинята Гоби
Според мен е рано за шапки с козирка, аз предпочитам нещо да ми пази ушите от студа. В петък го дават минусови температури.

Иначе ползвам крем с фактор целогодишно, даже съжалявам че късно се усетих, че слънцето е враг номер едно на стараенето. Сега ползвам оцветен крем на Australian Gold, препоръча ми го една потребителка в друга тема. Супер матов, идеален за мазната ми кожа.

Супер е роклята и ти седи страхотно!

# 152
  • В градината...
Аничка, фитнес тяло имаш, а роклята е чудесна.
В кореком никога не съм влизала, имахме, но за там само се носеха слухове, познавам едно момиче, чиито родители имаха долари и й купуваха оттам шоколадови яйца. Но това звучеше повече като митове и легенди, отколкото реалност. Във Варна беше друго, там заради моряците.
А за бала плата си купувахме още през октомври, шивачките докато насмогнат за пролетта...

# 153
Исках черна, дълга рокля за бала- практично, за да мога да я нося на работа евентуално- в оркестъра. Имахме плата, избрах си и кройка от Бурда, майка ми шиеше много добре (според мен). Цената щеше да е 0, а роклята супер.
Майка ми рече- не, рокля при шивачка ще е, и каквото тя каже. И бях в синьо-зелен дантелен ужас до коляното (wtf! за бална рокля), който никога не облякох отново. А майка ми така и не ме видя в нея, изпусна бала, защото беше на турне. Satisfied

# 154
И през 90-те си следвах моето виждане за стил и мода. Не съм изглеждала демоде, въпреки че никога не съм била по последен писък на модата. Дори днес да се облека такаq бих изглеждала адекватно. Освен подплънките на пуловера. Simple Smile Обувки такъв модел нося и до днес.

Последна редакция: ср, 10 фев 2021, 18:13 от Sysly

# 155
Пускам една снимка, вероятно от 94-95, вероятно имитирам Ума Търман в Криминале. Утре трия.
Изпуснах те Sad А 94-95 за мен бяха много шантави откъм стил.
Аз все пак купих роклята. Но не можах да я пробвам и естествено върху мен изобщо не е като на снимката. Мъчих я с два вида ботуши, с различни палта и накрая само се снимах и облякох друго (снощи беше партито за РД на ММ) Затова не заобичах онлайн пазаруването. Може би със сандал като се стопли ще стане за някое излизане с дружки. Дъщеря ми категорично отказа да ѝ я подаря, не хареса принта.

С корекомски дънки се носеше баща ми през 80те. Доста по-късно и аз се сдобих с такива. Преди това бяхме с Панака (ако някой изобщо е чувал за тях) и маратонки Ромика. Simple Smile

Последна редакция: ср, 10 фев 2021, 16:10 от MagniМ

# 156
  • София
Аничка, много ми харесваш. Роклята ти стои страхотно.

# 157
  • пустинята Гоби
Дънки Панака бяха класика, вкъщи се мотаеха едни такива. Честно казано тогава не ми харесваха, че бяха модерни светлите, ама сега бих ги носила с голямо удоволствие.

# 158
Аничка, много ми харесваш. Роклята ти стои страхотно.

И на мен много ми харесва! Heart И без значение от скиротото от телефона лице, си личи, че е красавица!
Mimi Rose, може ли да помоля за повече инфо за матиращия крем на Australian Gold?

Панака и Ромика си бяха класика!

# 159
  • пустинята Гоби
Ето го чист крема. Аз си взех BB Cream.

Пристигна от Полша, т.е. няма да има проблеми с митница, предвид Брекзит.

# 160
MagniМ много си готина с роклята, а ботушите ти ми харесват повече и се връзват страхотно от на манекена, фигурката ти също е чудесна. Носи я и не си въобразявай, че не е добре. Hug
За тяло винаги ползвам лятото Австралийското злато, включително и за деколте.  За лице ойл контрол на Юсерин. Имам мазна кожа на лицето.

Последна редакция: ср, 10 фев 2021, 10:17 от mimi.7299

# 161
Благодаря, Мими! Аа все ще я облека някъде, просто имах  други очаквания. Аз малко на инат нося и дрехи, които съм купила импулсивно, а не харесвам много. А има и такива които "преоткривам" след някой друг месец отлежаване в гардероба. Поне материята е много приятна и в жегите ще е удобна. Много е лека.
Относно слънцезащитните съм малко непостоянна, но за сметка на това бягам от слънцето много. На плажа съм винаги добре скрита, шапки, очила, чадър. Правя добър тен, но винаги на сянка. Имам неприятен опит с петна по лицето и вече не го излагам от години. А толкова много го обичам.

# 162
Магни, и на мен ми хареса как ти стои.
Даже ми даде идея как да се спретна след малко, че имам подобна рокля и ще ходя да обядвам по женски..)

# 163
  • София
Аз в момента карам с кремове с фактор 15-20. За пролетта загледах онлайн една база за грим на Ланкастър с 30 фактор. До нас има хубава аптека и има голям избор също.

# 164
Ейнджъл, качи снимчица да те видим, моля те. Такова вдъхновение си! И ми е интересно с какви обувки я комбинираш, връхна дреха. И най семплата рокля може да изглежда уау в добра комбинация. Аз на моята ще сменя и колана.

Общи условия

Активация на акаунт