Стилът ни според възрастта – лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 6)

• 57 597
  • 843
  •   1
Отговори
# 600
2-3 дни в седмицата си спя сама, за да съм сигурна че мъжът няма да ме буди, като мига с клепачи Grinning
Аз 7 дни в седмицата съм така😆
Иначе няма мигване🙄

# 601
  • София
Аз не мога да спя сама, некомфортно ми е, въртя се по цяла вечер.

# 602
Много ми е Убаво сама😆
Само кучето ми разваля комфорта. Размерът му е колкото плъх - 2 кила и пак ми пречи в леглото, ама кво да го правя, като мисли, че съм му майка😂
Залепен е за мен, ако 6 пъти отида до WC през нощта, той 6 пъти идва с мен и послушно ме чака😂

# 603
  • София
Благодаря за отговорите, снощи го сложих на лицето за проба, добре е, не е мазно и добре попива. Където и да чета жожобата и гроздовите семки ги дават за мазната кожа.
Млечна киселина под каква форма и защо слагате?

За ексфолиране е мк. Аз ползвам 5% с хиалуронова к-на на Ординари, която е доста слаба:

https://douglas.bg/the-ordinary-lactic-acid-5-ha-2-052448

Имат и 10%.

# 604
  • Sofia
И моят часовник не е доволен от качеството на съня ми, много леко спя. Песът спи долу , обаче го чувам като се прозява, сумти, по цяла нощ обикаля къщата и спи  по малко до всеки.
Лятото като ме нямаше известно време пробвал да се намърда на моето място. Мъжът ми беше в шок - отворил очи, а насреща му космата муцуна. Joy

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 23 фев 2021, 12:00 от Karen

# 605
  • София
Ние целогодишно спим на отворен прозорец, затова зимата кучката спи под завивката. Периодично се измъква, изтръсква се и започва да ме бута с лапа, за да повдигна завивката и да се намърда пак отдолу. Има претенции и към позата, в която спя. Ако не й е удобна, ме тормози, докато застана в правилната позиция.
Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 606

Точно такава съм и аз. Отделно се будя с мисли дали съм свършила нещо, дали съм забравила друго. После не мога да заспя.

Имам и фитнес гривна, която отчита и съня. Тази нощ имам 17 минути дълбок сън. Много често и толкова няма.
Това качество на съня не ти ли пречи на ежедневието?
Пробвай следното Инозитол -1 на ден ,в тренировъчни дни 30 мин преди тренировка.
Неoлексан -2 или 3 пъти на ден ,последният прием 30 мин преди лягане.
Неолексана е (5–HTP няма нищо седативно в него)
На мен тази комбинация много ми помогна вдигнах дълбокият сън до 3-4 часа .

Относно тревожността и съня -аз съм като врачка ,преди примерно децата да вдигнат температура или да повръщат през нощта (говоря без всякакви симптоми преди това) аз не мога да заспя ,тревожно и напрегнато ми е ,знам ,че нещо неприятно предстои и бааааам пипна детето-ГОРИ! или пък става и повръща в банята ( това последното от морските вируси)

# 607
  • София
Йоркито е на сгъвката на краката, нали? Аз съм все с отвити стъпала заради това. Но иначе ми действа добре и ме приспива.

# 608
Йоркито е на сгъвката на краката, нали?
Да, но като му стане топло се измъква и смята за най-подходящо да ми легне на главата🤣

# 609
И моя часовник показва по 15 мин. дълбок сън, но това е май-нормално, защото комбинира пулс, движение и тн. , т.е. през останалото време човек си спи,  но тези показатели са по-нестабилни.

Олекна ми, че не съм само аз така сложна със съня. Преди 2 седмици на почивка по женски ми намекнаха, че с толкова труден сън и спане в отделни стаи, едва ли не мъжът ми било чудо, че ме търпи : ). А за нас не е никакъв проблем да спим отделно.
*мъжът ми е много сладък човек

# 610
Те и на мен ми ги подмятат такива, но аз хич не им се обяснявам.
Мм в началото беше Уеко обиден, ама си свикна и даже е доволен, че не го сръгвам по 10 пъти на нощ.
Тук даже има такава тема в която компетентно заявяват, че който спи отделно е пред развод😆
Надявам се тук да не се започва този спор😉

# 611
Аз не си представям да спя без моя мъж. Понякога, рядко, когато се налага пътуване и не можем да спим заедно и не мога да спя спокойно. Той нито хърка, нито ми пречи като спи, не е от мятащите се.
И моят сън стана по-лек последните години, но го отдавам (освен на възрастта) на известното обездвижване, не се изморявам физически толкова. Когато ходя по 10-12 км на ден или прекопая цветните лехи, спя като заклана. Satisfied

# 612
Той нито хърка, нито ми пречи като спи, не е от мятащите се.
А, е тук е разликата. Моят хърка, рита и понякога говори, като води диалог сам със себе си. Веднъж ме събуди, като тропаше с пръсти по таблата на леглото , обърнат с лице към нея, все едно пише на клавиатура😂

# 613
И аз обичам да спя с благоверния....макар, че ми хърка. Понякога го гоня на дивана в хола, но той не отива...! Joy

# 614
Завиждам на хората с отделни спални неистово,това е голям лукс,мразя да спя с други хора от от съвсем ранна детска възраст хаха,отделно обичам да си чета до късно и т.н. -като порасна отделна спалня и прилежаща баня  с вана Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт