Стилът ни според възрастта – лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 6)

• 57 605
  • 843
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Аз имам енергия като за 8-10 часа активност. Оттам нататък - да не ме търсят. И домашните ми съм ги научила.

# 586
  • София
Напоследък спя по 9-10 часа. Изобщо не се гримирам.
Преди пандемията слагах само червило отвреме навреме.
Преди години слагах спирала, но започна много да ми дразни очите и се отказах и от нея.

# 587
Аз съм от нощните птици, от следобедните часове нататък съм супер пауър, често тренирам вечер и след това излизам  и на бар - поне докато бяха отворени. Дори да сме вкъщи, пак не мога да легна преди 1 през нощта. Винаги имам чувството, че ако си легна в 10 ще изпусна нещо много интересно Grinning

Това си има цена, разбира се. Сутрин е по-добре да не говориш с мен известно време. Преди 10 може да изглеждам не-спяща, но това не означава, че съм будна, ако и да съм с прическа, фдт, руж, червило и т.н.

За мен най-идеалният живот би бил да спя да обяд и да си лягам почти сутрин, но уви, не съм случила на професия Grinning

# 588
Седем часа сън ми стигат. Спя дълбоко и добре. Сутрините не обичам да ги пропускам. Обичайно в 7-7:30 съм станала. Но после поне час искам тишина и спокойствие за кафе. Телевизори и музика по това време ме влудяват. Лягам си около 22:39-23:00.

# 589
И аз сутрин съм тиха. И ако някой реши да ми боботи на главата преди да съм отпочнала второто кафе, ставам и  кисела.
Спя между 6 и 9 чАса, най- често 7- 8. Заспивам около полунощ, дори и да си легна час по- рано. И това го отчитам като голям напредък, защото преди не си лягах преди 1 часа. През седмицата сутрин обикновено ставам около 7.30, уикендите- малко след 8. Принципно обичам да се събуждам първа, малко преди изгрев, да мога максимално да се насладя на тишината на зараждащия се ден.

Лягам си около 22:39-23:00.

Joy Явно си и доста пунктуална натура. Grinning

# 590
Момичета, пристигна маслото от Жожоба, на Алтея. Давайте предложения за ползване?Wink

# 591
  • София
Аз го ползвам 2-3 пъти седмично, само вечер, обикновено над млечна киселина.
Разнасям 3-4 капки по лицето, вкл. около очите, и 2 на шията.
На шията и около очите не слагам киселина.
Може да се слага и в/у серуми или самостоятелно.

Ето 1 видео за маслата:

# 592
Лягам си около 22:39-23:00.
Joy Явно си и доста пунктуална натура. Grinning
Joy Не, просто още една от промените и явно отново трябва да сменям очила. Blush

# 593
Много благодаря за отговорите за часовете, които прекарвате в сън!
През работните дни си лягам около 23.00 и както писах, ставам в 5.15. С удоволствие бих си поспивала още 1 час, но това означава да се лиша от спортуването сутрин, а това не ме устройва. В събота и неделя си наваксвам със съня.
Аз масло от жожоба не съм използвала. След млечна киселина мажа крем, а върху него масло от шипка.

# 594
  • Велико Търново
Аз лягам около 22 часа и ставам около 04.30-04.45 и 05.40 тръгвам към залата.
Масла и киселини не си слагам на лицето.

# 595
Благодаря за отговорите, снощи го сложих на лицето за проба, добре е, не е мазно и добре попива. Където и да чета жожобата и гроздовите семки ги дават за мазната кожа.
Млечна киселина под каква форма и защо слагате?

Последна редакция: вт, 23 фев 2021, 09:24 от mimi.7299

# 596
  • София
Аз имам млечна киселина под формата на корейска маска-крем. Слага се за избистряне на тена.
Аз лягам към 23-24ч и ставам в 7:25 заради малкия. Иначе бих си поспала до 8:30. 8 часа и нещо сън са ми добре.
След като се върна от училището, взимам кучето и бягахме по една полянка - дължината й е 400 м. Ама последните 2 месеца ми беше твърде студено. Пак ще почна!

Последна редакция: вт, 23 фев 2021, 08:40 от Rockstar

# 597
Аз имам много лош сън, с едни майчински инстинкти, които се появиха по едно време, да чувам всеки шум, да ме будят диодите от елуредите, да се ослушвам къде какво става по стаите, неприятно...
2-3 дни в седмицата си спя сама, за да съм сигурна че мъжът няма да ме буди, като мига с клепачи Grinning

# 598
Може ли обобщение на клипчето за маслата? Полезни ли са или вредни?

# 599
  • София
Аз имам много лош сън, с едни майчински инстинкти, които се появиха по едно време, да чувам всеки шум, да ме будят диодите от елуредите, да се ослушвам къде какво става по стаите, неприятно...
2-3 дни в седмицата си спя сама, за да съм сигурна че мъжът няма да ме буди, като мига с клепачи Grinning

Точно такава съм и аз. Отделно се будя с мисли дали съм свършила нещо, дали съм забравила друго. После не мога да заспя.

Имам и фитнес гривна, която отчита и съня. Тази нощ имам 17 минути дълбок сън. Много често и толкова няма.

Общи условия

Активация на акаунт