Стилът ни според възрастта – лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 6)

• 58 313
  • 843
  •   1
Отговори
# 570
  • Sofia
Аз получавам комплименти като съм без грим и по дънки. Като се издокарам ме питат дали съм адвокатка . Joy

# 571
  • София
Без грим не излизам и да хвърля боклука. И вкъщи обикновено съм гримирана - леко. Всъщност под "грим" имам предвид спирала, руж и червило, други неща не ползвам.

Дънки нямам. Нося само поли и рокли.

# 572
  • София
Под 8 часа сън съм труп. Доскоро ми трябваха 10, все още имам и такива дни, спала съм 10+ часа и сутрин не мога да отлепя. Просто ужас. Лягам късно и имам щастието да не ми се налага да ставам (към момента) преди 8:30. Изпитвам ужас от момента, в който ще започнат да искам малката по-рано в градината, сега са с някакви коридори, заради ковид и трябва да е там до 9 часа. Най-ужасното време беше, когато бяха в малките класове големите и трябваше да се става в 7.

Последна редакция: пн, 22 фев 2021, 11:45 от Klemy

# 573
  • София
Колкото и да са часовете сън, никога не са ми достатъчни, защото качеството на съня ми клони към нулата.

За сметка на това в болница спя като пън.

# 574
Сутрин не съм кисела, а тиха. Трябва ми поне час да вляза в реалността. Да се адаптирам към деня. Не обичам да говоря и да бързам, докато не си изпия двете кафета и дойда на тоя свят. Simple Smile За радост последните години мога да си го позволя. Преди, когато работех с работно време, ставах поне час и половина предварително, за да си взема ритуала по събуждането и да се чувствам добре преди работа.

Съгласна съм, че вътрешната нагласа се изписва и на лицето. Човек няма как да е само щастлив и приповдигнат постоянно или пък постоянно кисел и нещастен, редуват се. Но начинът на мислене, светоусещането и себеусещането влияят на тялото / лицето определено.

За филъри съм без хирургии по лицето. Мисля да проуча за контура на челюстта, че започва да ме притеснява, както и дъвкателния мускул. Спя по 9-10 часа, лягам преди 12 и се събуждам към 9.

Последна редакция: пн, 22 фев 2021, 12:22 от Босилка

# 575
Колко часа сън са ви достатъчни, за да сте във форма през работния ден?
7-8
От млада си имам "златно" правило - винаги гледам да си лягам рано, за мен просто е важно да се наспя!
Клер, и аз дънки нямам, поне от едно 10 години не съм имала. Blush

# 576
  • пустинята Гоби
По отношение на спането, спазвам принципа на Мечо Пух - колкото повече, толкова повече. За съжаление само уикенда, през седмицата съм винаги недоспала. Че 7-8 часа сън ли са?

# 577
Мога да спя много. Лошото е, че не мога да си легна преди 24 ч., а трябва да ставам в 6ч. Но в събота мога да спя и до 14-15ч., ако ме оставят. Уж с възрастта се спяло по-малко, ама за мен явно не важи.

# 578
И аз с под 8 ч сън трудно фунционирам. Лягаме към 23, заспивам около 23.30-00 ч. В 8.30 ставам като ММ започне да се оправя за излизане. Спя като цяло стабилно, сънувам много и тн.

# 579
  • В градината...
Ако не съм спала 9 часа, все едно не съм спала. Може да е и заради децата, още ни будят по всяко време, бебешка работа.
И аз дънки не нося, защото много ми стягат, никак не ми е удобно с тях. Аз обичам да се облека с пола и високи токчета, палто, а мъжът ми най-ме харесва с дънки и спортно облечена и с яке/тук изобщо не сме на едно мнение/. Явно мъжете /поне някои/ имат съвсем различен поглед върху това кое изглоежда добре. А може и защото е по-млад от мен, знам ли.

# 580
  • София
Напоследък не мога да спя. Мятам се като риба на сухо. Днес след работа ще ходя до аптека да си купя препоръчаните тук хапчета на Допелхерц. Дано да действат при мен.

# 581
  • На острова
8 часа е перфектната доза сън за мен. Напоследък отива на към 7, че и по-малко, но сутрин съм наспана и с енергия. Мисля, че може и от режима на ядене да е, минах на НВ-ВМХ от около година. Или от ЕГН-то 😆
Никога не съм можела да спя до 12-13 ч на обяд, дори и като по-млада след купон/парти. Затова се радвам на синът ми, който си поспива доста добре..

# 582
  • Mediterraneo
8 часа са ми санитарният минимум сън. Спя лошо, много леко, будя се от минимален шум. И затова сутрин съм кисела до първото кафе.

# 583
  • София
Спякато пън, но рядко повече от 5-6 часа на веднъж. Ако имам време, спя и по 2-3 часа през деня.

# 584
Явно по-голяма сова от мене няма Joy Спя към 5 часа, това от години. Ако са 6 - 1 път месечно, съм щастлива. Никога не съм обичала да спя, нервозната ми натура не го позволява Grinning Все гледам да правя нещо, да мърдам, нищоправенето като спането не ми понася.

Общи условия

Активация на акаунт