Мазоли на краката

• 2 076
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте, имам навика да нося неудобни обувки, винаги на ток, което с времето започна да ми създава много неприятен проблем.
По пръстите на краката ми започнаха да се образуват твърди мазоли. Когато ходя на маникюр ми ги почистват добре, но ме интересува има ли метод, който е успешен за премахването на мазолите или поне за заличаването им. Наближава лятото и никак не ми се иска краката ми да изглеждат грозно.

Благодаря предварително. Simple Smile

# 1
  • София
Ежемесечен медицински педикюр.
Дългосрочно - удобни обувки.

# 2
Ако ходите редовно на педикюр, няма да имате мазоли. Но ако го правите веднъж годишно, нормално за се натрупва мъртва кожа. У дома, също можете веднъж на 10 дни, да използвате пила за крака. Използвайте също и омекотяващи кремове за стъпала.

# 3
  • София
От кой крем сте доволни? Колебая се между Мазолекс и крема на Талодерма.

# 4
Ходя на педикюр редовно, но дори премахването на мазолите оставя следи, които са грозни... с оглед на тях се чудя има ли нещо ефикасно..

# 5
  • София
Колко дни след премахване на мазол болката отминава?  В опит за самолечение с лепенки бях изгорила и здравата тъкан и сега на мястото на мазола и около него кожата е розова, нежна и болезнена при натиск (отстрани на петата, почти до костта и може би затова е така чувствително мястото).

Последна редакция: пт, 30 юни 2023, 17:06 от Prizma

Общи условия

Активация на акаунт